![]()
Bu sabah kafama nereden estiyse Green Street Hooligans'ı izledim ve birden kariyer açmaya karar verdimİzlemesem bu sabah silecektim FM'i
Neyse çok konüşmadan başlayalım işimiz çok zor.
2010-2011 Sezonu West Ham United Transfer Dosyası
Gidenlerden başlayalım. Takımda görmek istemediğim gereksiz oyuncuları sattık. İleride bize maddi anlamda veya oyun olarak katkısı olacak futbolcuları ise kiraladık. Bu oyunculardan 6.25 Mn £ gibi çok iyi bir gelir elde ettik.
Takıma 3 yeni futbolcu kazandırdık. Bütçemize uygun DMC aradık fakat bulamayınca 3.4 Mn £ bedelle 18 yaşnda genç bir DMC ile anlaştık. Biraz tuzlu oldu gerçi ama Kovac'ın yedeği yoktu ve kendisi uzun yıllar takımımıza hizmet edebilecek düzeyde.
Nampalys Mendi - 3.4 Mn £ < Monaco
Takımın ofanstaki yükünü hafifletmek içinse teknik bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Bunun içinde 2.5 Mn £'e Humberto Suazo'yla anlaştık.
Humberto Suazo - 2.5 Mn £ < Monterrey
Geleceğe yatırım olaraksa Kovacic'le anlaştık. Kendisi için Arsenal'le savaştık ama kazandık. PA'sını bilmiyorum ama gelecekte üst düzey bir futbolcu olacağı kesin. 2013 yaz ayı transfer döneminde takıma katılacak.
Mateo Kovacic - 1.1 Mn £ < Dinamo
Taktik çok iyi oturdu ve önemli ekiplere karşı bile çok iyi oynadık. EPL'den umutluyuz.
EPL İlk 5 Hafta
Kuralları okudum, kabul ediyorum.