Sayfa 301 / 367 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351 ... SonSon
9,001 ile 9,030 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnter-MiLan derken araLarından Roma geLip geçicek o zaman görecekLer günLerini.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İnter-MiLan derken araLarından Roma geLip geçicek o zaman görecekLer günLerini.
    Haklısın abi.

Livorno düşme potasında olduğu için birazda olsa zorlanacak İnter fakat kazanacaklarını düşünüyorum. Parma ise Milan'dan mutlaka puan alacaktır diyorum. Crespo'nun golü var.

Onun dışında Lazio-Siena karşılaşması varki düşme hattındaki en önemli maçlardan bir tanesi Siena'nın 3 puan alması durumunda iyice kızışacak alt taraf. Atalanta,Cagliari karşısında. Cagliari'nın azda olsa Avrupa hayali var.

Bunların dışında Napoli-Juventus maçı varki, Napoli ilk 4'ü istiyor ve şüphesiz Juventus'dan daha çok hakediyor. Avrupa'da haftanın bankolarından bir tanesi bana göre. Napoli galip gelir, ilk 4 yarışını kızıştırır.

Del Piero_10 Misafir

http://www.youtube.com/watch?v=lEnv87bPr40

Şampiyonlar Ligi'ndeki zafer Mourinho'nun eseri mi sorusuna hayır takımın başarısı diyerek cevap veriyor ve .... 1:55

4:00 formayı giyiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mario Balotelli daha önce bir alışveriş merkezinde Milan Store'dan kendine bir Milan forması alırken görüntülenmişti. Geçenlerde kendisi ile yapılan bir röportajda ise Milano şehri denildiğinde aklına gelen tek şeyin Milan olduğu, sıkı bir Milan taraftarı olduğu ve hatta kupadaki Novara maçı ve içerideki Manchester United maçlarında takımını (!) tribünden desteklediğini söyleyerek Inter tarafını hem şaşırttı hem kızdırdı. Bu sefer ise görüntülü bir vukuata imza attı Balotelli. Bugün (22 Mart) İtalyan Mediaset 5 kanalının yayınladığı bir programda Balotelli Milano'daki bir kafede yakalanır ve kendisiyle koyu bir sohbet yapılır.

Balotelli'nin Milan aşkının odak noktası olduğu ve Mario'yu biraz zor bıraktıran bu baskın-röportajda arkasında Balotelli yazan bir Milan formasını Mario'ya veren program sunucusu röportajı bitirip ayrılırken asıl bombayı patlatmak için mekanda bir adet gizli kamera ile çekime devam etmiş. Medya ve kameralar gitmeden önce kamera karşısında Milan formasına biraz uzak ve soğuk davranan Balotelli ortamdan kameralar ve gazetecilerin ayrılmasından kısa bir süre sonra kendisine verilen Milan formasını sırtına geçiriyor ve tabiri caiz ise nasıl durmuş misali etrafındakilere danışıyor. Inter bu tek taraflı aşkı ne kadar sürdürecek merak içindeyim. Şu an pek olası değil gibi ama Balotelli sürekli "Başkanım beni al!" diye diye en sonunda Milan saflarına katılacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olay oldu arkadaş. Rahat bırakın yahu adamı ne var bunda?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sakin serkan

formayı giymiş. takımdan gönderilirse zaten ilk durağı ac milan olur
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır, sezon sonu zaten Milan'a gideceğini sağır sultan()bile biliyor. Daha neyin gizli kamerasını bilmemnesini yapıyorlar anlamış değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bir dakika yahu Balotelli Milana gitmek için çok çok genç hele şöyle bir 30 yaşını görsün alırlar acelesi yok ..

Del Piero_10 Misafir

Milan'a gitme ihtimali yok. Kontratı 2012'ye kadar devam ediyor. Rakibe satılacaksa bonservisi de sağlam olur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2012 yılından önce Milan'a gitme ihtimali Denizli Bld. Spor'a gelme ihtimalinden bile düşük. Bu hareketleriyle Milan kapısını iyice kapatıyor en azından yakın zamanda.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Adam gerçekleri söylemiş ki. Şayet bende futbolcu olsam ve gidip Antalyaspor'da, Bursaspor'da, Sakaryaspor'da..... oynasam çıkıp Eskişehirspor taraftarıyım her maçınıda takip ediyorum derim. Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok ki...
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bunun için sen futbolcu olamazsın Mustafa... Hatta olma, rakip takımda oynayıp da böyle şeyler dersen yaşatmazlar seni :P
    Sakaryaspor'umuzda 26 forma numarasıyla Mustafa Sevgi oynuyor.Adamın Es Es'li olduğunu bilmeyen yok ama en çok onu seviyoruz.sahada mücadele edişiyle zaten hakediyor.

Del Piero_10 Misafir

İtalya'da Fabregas-Balotelli takas haberleri çıkmaya başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İtalya'da Fabregas-Balotelli takas haberleri çıkmaya başladı.
    Bu takasın olma ihtimali bana kalırsa %0...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Sakaryaspor'umuzda 26 forma numarasıyla Mustafa Sevgi oynuyor.Adamın Es Es'li olduğunu bilmeyen yok ama en çok onu seviyoruz.sahada mücadele edişiyle zaten hakediyor.
    En canlı örneklerinden biriside bu. Yani bunu Bir Eskişehirspor'lu ve bir Sakaryaspor'lu anlar.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinhoya da laflar etmiş biraz yine kadro dışı kalmış

Del Piero_10 Misafir

Parma 1-0 Milan

Inter 3-0 Livorno

Atalanta 3-1 Cagliari

Bari 2-1 Sampdoria

Bologna 0-2 Roma

Catania 1-0 Fiorentina

Genoa 2-2 Palermo

Lazio 2-0 Siena

Udinese 0-0 Chievo

Nesil
    2006

Artık Milan'dan ümidi kestim, iki maçtır eline gelen fırsatı değerlendiremedi. Bu saatten sonra şampiyon olacaklarını sanmıyorum.

Napoli, büyük takımlara karşı dirençli bir oyun sergiliyor. Bu gün Juventus önünde üç puan alabilirler ama; tek dezavantajları haftasonu yorucu bir Milan maçı yaşamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ah Milan ah bu fırsatlar tepilir mi

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun diyorum Milan'a ..

Inter şampiyonluğu alır götürür..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ve Galliani açıkladı!

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın Asbaşkanı Adriano Galliani, Inter'in hırçın yıldızı Mario Balotelli ile ilgilenmediklerini açıkladı.
    Sky Sport Italia'ya özel açıklamalarda bulunan Galliani, "Balotelli bizim futbolcumuz değil. Bundan dolayı Balotelli dışında bana soracağınız her soruyu cevaplamaya hazırım" dedi.

Balotelli'nin AC Milan sempatizanı olması ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Galliani, "Balotelli'nin Inter ile 3 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor. Ortada böyle bir durum varken onun hakkında ne söyleyebilirim ki. Bizim, Balotelli ile ilgilenme gibi bir durumumuz yok, kısa vadede böyle bir düşüncemiz olamaz" ifadelerini kullandı.

Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin daha önce yaptığı "Balotelli Milanlı suratına sahip" açıklamasını da değerlendiren Galliani, "Milanlı yüzü nasıl oluyor bilmiyorum. Ben çirkinim, bu mu Milanlı yüzü" dedi.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho tarafından son 4 maçtır kadroya alınmayan Balotelli, İtalyan Mediaset 5 kanalının yayınladığı bir programda AC Milan'ın formasını giyerek futbolseverleri şaşkına çevirmişti.

25.03.2010
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Değişik bir tip. Sevgiye ihtiyacı var.

Del Piero_10 Misafir

Default Serie A 31.Hafta Maçları

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

30.Hafta Puan Durumu

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Roma - Inter maçının sonucunu bekleyen Milan var.

Eğer Roma, Inter'i yenerse hem Roma şampiyonluk konusunda iddasını arttırmış olacak hem de Milan bir adım daha yaklaşacak şampiyonluğa.

Güzel bir hafta olacağa benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roma'nın İnter'i yeneceğini düşünüyorm ben. İnter çok formsuz cezalı - sakat oyuncusu çok. Roma 2. devre başladığından beri müthiş form yakalı. Rakiplerini sağdan soldan sürekli yıpratıyolar.

Del Piero_10 Misafir

Transfer resmiyet kazandı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Leonardo sahaya çıkıp oynasın bir de süper olur .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milan Katar takımı gibi oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post