Gitmesi İyi Olmuş bildiğim kadarıyla Tazminat Ödenmedi.Ayrıca Biri Gider Biri Gelir.Şimdi Beckham Transferi konuşuluyor.Yaşlı Diyeceksiniz ama Frikikleri Yeter![]()
Gitmesi İyi Olmuş bildiğim kadarıyla Tazminat Ödenmedi.Ayrıca Biri Gider Biri Gelir.Şimdi Beckham Transferi konuşuluyor.Yaşlı Diyeceksiniz ama Frikikleri Yeter![]()
Bu kadar para kaybetmenin mantığını anlamıyorum.Ne bekliyorlardı ki alırken?Guti gelip 2-3 yıl üst düzey oynayıp takımı başarıdan başarıya koşturmasını mı?Çok ama çok yanlış politikalar yüzünden dünyanın parasını kaybediyor kulüplerimiz.Yazık günah.
Medya başını yedi Guti'nin, şimdi kına yaksın. Sırada Quaresma ve Fernandes var sanırım. Guti, alemlerde göründü tamam eyvallah. Hataları var tabii ki, hiç hatası yok diyemeyiz ve hatta biraz da kendisi istedi böyle olmasını. Fakat medya da abarttıkça abarttı haber yaparken, orası da bir gerçek. ''O alemden o aleme koştu, içkili bir şekilde idmana geldi.'' diye haber yapmayı bildiler de, şunu niye haber yapmadılar ya da ön plana çıkarmadılar? Neden hiç iyi yönlerini göstermediler?
Sözleşmesi zaten bitiyordu 6-7 ay sonra, sezonu tamamlamasını isterdim ve bu şekilde ayrılmasını beklemezdim. Her neyse, yolun açık olsun Guti. FORZA GUTİ ALÊ...!!!
SON DAKIKA: Besiktas,Guti'nin sozlesmesinin feshi konusunda gorusmelere baslandigini KAP'a bildirdi.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=177269
Hz. Guti #14
Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.
Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
eto'o bitmiş.
Çocukken parklarda Guti Guti diye dolaşırdım hatta futbol oynadığım dönemlerde 14 numara giymemin en büyük sebeplerindendi.Rakip takıma gelmesine rağmen çok sevinmiştim belki dünya gözüyle çocukluk kahramanımı görürüm diye.Gördüm de ama o çocukken parklarda adını söyleye söyleye koşturduğum adam değildi.Her geçen gün kendinden daha da soğudum ama yine de ileride en iyi zamanlarında mevkisinin en önemli oyuncularındandı diyebilmeme izin verdiği için bunu da demeyecek hale getirmeden gittiği için kendisine teşekkür ediyorum.Keşke gerçek Guti'yi izleyebilseydik..
Guti'nin Sözleşmesi Feshedildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Guti'nin sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Gutierrez Hernandez ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun kalan alacaklarına istinaden 1.400.000.€ ödenmek suretiyle, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir."
BJK.COM.TR
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Guti alê, Guti alê... Forza Guti, Guti alê...!!!
![]()
" Hz." sadece peygamberlerimiz için kullanılan bir ifade değil
Hazretleri, değerli anlamına geliyor Arapçada ve yanlış bilmiyorsam hazret-i şeklinde yazılıyor.
eto'o bitmiş.
Futbolcular için değil Guti için kullanırım ve hala da derim Hz.Guti.
Bu arada dipnot Araplar Peygamberlerimiz için Hazret-i kelimesini kullanmıyorlar![]()
eto'o bitmiş.
Hz. : Hazret-i, Hazretleri'nin kısaltılmışıdır ve saygı belirten bir ifadedir. Peygamberlere saygıdan Hz. denir. Ama aleyhisselam (A.S.) veya sallallahü aleyhi vesellem (S.A.V.) gibi dini bir ifade değil yani.
Ayrıca benim bildiğim o Guti'nin formasındaki Hz., İsminin Gutierrez Hernandez olmasından kaynaklanıyor![]()
Kartalbakisi.nete göre Holosko ile lige damga vuracak bir yerli takası yapılacakmış.
eto'o bitmiş.
Kartalbakisi nete göre o isim Olcanmış.
eto'o bitmiş.
İlk mesajı görünce aklıma Olcan gelmişti.Eğer olursa çok iyi olur bizim için.
So what?
Saike
Holosko Ozan İpek takası da olabilirmiş.
eto'o bitmiş.
4 yıl transfer yasağı yesek ne güzel olur..
Holosko - Ozan İpek takası mükemmel olur bizim için. İlaç olur, taze kan olur.
FM Gazetesi
Ozan İpek'i bedava verseler istemem.
Yok Görkem ya çok şımarık. Bursa'da şampiyonluktan sonra bi havalara girdiler Beşiktaş'a gelince kantarın topuzunu iyice kaçırırlar. Serdar Özkan da yetenekli çocuktu Burak Yılmaz da Gökhan Güleç de. Gençlere şans vereceksek Necip gibi işinde gücünde olacak , efendi olacak. O zaman canımı yesin.
Ne Olcan ne de Ozan şu anda Beşiktaş'a gelse gidişatı değiştirecek isimler değil.
Olcan geldi diyelim kimi kesip de oynatacaksın ?
Q7 ve Simao yokken düşünelim. Veli'yi kestin. Olcan, Veli kadar çalışkan veya çabalayan bir oyuncu mu ? Değil. Daha çok ayağına top geldiğinde ve oyunun ofansif tarafında etkili olabilen birisi. Bu durumda ben Veli'yi tercih ederim. Aynı şekilde Ozan İpek'de geçerli söylediklerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hocam, yanlış anlaşılma olmasın. Ben zaten Olcan mutlaka gelsin demedim, sadece Ozan'a tercih ederim dedim. Ayrıca, Olcan'dan önce bize en gerekli isim değil, ama mevki sol bektir.Olabilitesi en yüksek kişi Özgür Çek'ti, fakat sanırım F.Bahçe'ye gidecek. Hasan Ali dersek Kayserispor bırakmaz, bıraksa da ucuza alamazsın. Antalyaspor'dan Musa Nizam kalıyor geriye bir tek.