Sayfa 308 / 476 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
9,211 ile 9,240 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer doğruysa teklif gider banko. Almeida için 20 milyon öneren futbolcuya da iyi para teklif etmiştir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ondan sonra niye anadoludan sampiyon cikmiyor deniyor. Birakin bu isi ticaret olarak gormeyi yaw.

Satacagina git baskasindakini almaya calis, takim buyusun istikrar olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Oha dedim teklifi görünce. Eğer gerçekse Almeida derhal satılmalı. Yerine Umut Abi'nin dediği gibi zenci,taraftarı da ateşleyecek bi forvet alınmalı. Benim önerim Cristian Benitez olur. Bu adam 25 yaşında ve hala Santos Laguna'da oynuyor ya inanamıyorum Dikkat çekmek için Santos Laguna dedim,almamız daha da kolay olur maliyet anlamında. Moussa Sow şu aşamada bizi aşar bu kadar borç varken

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eğer Almeida haberi gerçekse ben o Çin kulübünün aklını seveyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Almeida haberi bana göre külliyen yalan, yalan değilse bile Çin'e gitmez Almeida.

Eskişehirspor'un Veysel Sarı için o teklifi sunduğunu düşünmüyorum. Aşk-ı Şehir de haberin yalan olduğunu söylemiş.

Carvalhal'in istediği iki isimden biri habere bakacak olursak Ozan İpek. Diğeri de inşallah Musa Nizam'dır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    4 Milyon €, Necip ve Holosko?
    Beşiktaş'ın nabız yokladığı futbolcu için kulübünden şok bir yanıt geldi.

Ara transfer döneminde yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Beşiktaş, Carvalhal ve Tayfur Havutcu'nun görüşleri sonrasında belirlenen isimler üzerinde derinden bir çalışma yürütüyor.

Gözden çıkarılan Holosko'yu takasta kullanmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Teknik heyetin işaret ettiği oyuncular ve kulüpleri ile bazı ön görüşmeler de yapıyor.

Pazarlıkların kızışmasından çekinen Beşiktaş cephesi, görüşülen oyuncuları sır gibi saklarken, liste de olan Eskişehirspor'un 23 yaşında ki oyuncusu Veysel Sarı için geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in kapısını çalan Beşiktaş, şok bir geri dönüş ile karşılaştı.

Eskişehir ile Sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatan Veysel karşılığında Beşiktaş'dan Holosko + Necip ve de üzerine 4 Milyon £ isteyen Eskişehirspor Beşiktaş'lı idarecileri şaşırttı. Bunun üzerine şaşkınlıklarını gizleyemeyen idarecilerin "Quaresma ile Simao'yu verelim olsun bitsin" diyerek Eskişehir'li yöneticilere aynı oranda şaşırtıcı bir karşılık verdiği belirtildi.

Stoper ve Ön Libero mevkisinde oynayabilen oyuncudan tamamen vaz geçmediği öğrenilen siyah beyazlıların, Veysel'in sözleşmesinde bulunan "1 Milyon € getirise serbest kalır" maddesini devreye sokarak bu transferi yeniden gündemine almaya hazırlanıyor.

www.kartalbakisi.com Özel Haber
    Veysel kesinlikle benim de beğendiğim bir oyuncu ancak haberde çok büyük bir saçmalık var.

Eğer sözleşmesinde 1 Milyon Euro'Luk madde varsa Beşiktaş direkt alır zaten. Yani Eskişehir yönetimi bu oyuncuya 1 Milyon Euro dese Beşiktaş almayacak mı ? Bence sözleşmede öyle bir madde yok. Yalan haber geldi bana.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip'le direkt olarak bile takas etmem ben. Üstüne bir de Holosko + 4milyon euro vereceğim he ? Sanki Tottenham'dan Gareth Bale'i alıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

En son izlediğim Eskişehirspor - Kayserispor maçında yerden hiç kalkmadı. Forumlarda o maçta zamanı geçirmeye yönelik hareketlerinden dolayı Kayserispor taraftarları tepki göstermişti. Ayrıca Eskişehirspor'un hucum hattında Holosko kalitesinde bir tane oyuncu yazabilecek olan var mı merak ediyorum. Tamam Beşiktaş'ta istenileni veremiyor ama geçen sezon Belediye'de yarım sezonda neler yaptığını izledik. Anadolu takımları daha çok kontra atak futbolu oynadıkları için Holosko gideceği Anadolu takımlarının birinde çok rahat oynar.

Holosko'nun kalitesi mi kaldı Allah aşkına? İzlerken kanser oluyorum onu. İnşallah Ozan İpek'le takası gerçekleşmez elimizdeki en iyi yerliyi verip yerine hızlı ama kafası çalışmayan bir oyuncu gelsin hiç istemem. Hele ki gol üretemeyen bir takım olduk çıktık, üstüne bir son vuruş kazması daha çekemem.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ibrahim Seten ; BEŞİKTAŞ: Sakat olan Bebe ve Ersan Gülüm şubat ayında forma giyecek duruma geliyorlar.. Beşiktaş devre arası transfer yapmama kararı aldı..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kadromuz zaten oldukça kaliteli ama bi alternatif DL ve AMC alaydık iyidi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti'nin yerine yaratıcı ortasaha alsaydık iyi olur bence de.Bir de Bebe ve Ersan'a pek güvenmemek lazım.Uzun süreli sakatlıktan çıkacak ikisi de,toparlanmaları sezon sonunu bulabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bebe'den hala umutluyum ama Ersan'ın artık bittiğini düşünüyorum. 2. kez aynı büyük sakatlığı yaşamak insanı bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Bebe'den hala umutluyum ama Ersan'ın artık bittiğini düşünüyorum. 2. kez aynı büyük sakatlığı yaşamak insanı bitirir.
    Ben ikisinden de umutluyum. Ersan daha genç. Toparlar. En geç seneye lig başında toparlamış olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben ikisinden de umutluyum. Ersan daha genç. Toparlar. En geç seneye lig başında toparlamış olur.
    Valla ben tekrar sakatlanmasından da korkuyorum abi :/ Kendine iyi bakmadığı söyleniyor birkaç yerde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Valla ben tekrar sakatlanmasından da korkuyorum abi :/ Kendine iyi bakmadığı söyleniyor birkaç yerde.
    İlk sakatlanması hadi talihsizlikti. Ama ikinci sakatlanması kesinlikle sorumsuzluk. Tamamen iyileşmeden oynamaya başlamıştı. Ama bu doktorların mı ihmalkarlığı yoksa Ersan'ın mı bilemiyorum. Bu sefer dikkat edilecektir kanımca.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alabileceğimiz sağlam , yerli sağ bek olmadığı için transfere de gerek yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İnşAllah. Ersan gibi bu ülkenin en gelecek vaadeden stoperlerinden birinin sakatlıklar yüzünden bitirilmesi hoş olmaz çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ersan'ı bu sezon pek aramadık, o yüzden tamamen iyileşmeden topa dokunmaması kendi yararına olur. Aynı bölgeden 2 uzun süreli sakatlık yaşamak kolay bir şey değil çünkü. Fakat, Bebe tarzı birini ilk devre çok aradık kanımca. Daha önceki mesajlarımdan birinde de yazmıştım, bu tarz uzun süren sakatlıklarda geri dönüşler hemen olmuyor diye. Kondüsyon ve maç eksiği önemli bir sorun, ayrıca işin bir de form tutma tarafı da var. Umarım söylendiği gibi şubatta döner ve en geç mart sonu gibi eski haline kavuşur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Mete Düren takıma takviye düşünmüyoruz demiş. 1-2 güne transfer yakındır o zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence bir forvet arkası oyuncu lazım Beşiktaş'a, Veli çok yetersiz kalıyor o bölgede
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bence bir forvet arkası oyuncu lazım Beşiktaş'a, Veli çok yetersiz kalıyor o bölgede
    Ah şu Muhammed hazır olsa, biraz daha büyük olsa... Tam oranın adamı da işte hazır değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ah şu Muhammed hazır olsa, biraz daha büyük olsa... Tam oranın adamı da işte hazır değil.
    hep bu yuzden kaybedioz ya 20 yasina gelsin oyle oynasin hayir efenim o takimin antronuru , kondisyoneri var fizigi kondisyonu yetiyorsa 18 yasinda oynatcaksin.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Denemektenden zarar gelmez ama Edu'ya verilen şansın yarısı Muhammed'e verilse keşke
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aimar için girişimlere başlamış Beşiktaş biraz yaşlandı ama yine iyi transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş'ta hedef Pablo Aimar

Beşiktaş bir dünya yıldızının daha peşinde... Siyah-beyazlılar, Arjantinli Pablo Aimar'ı renklerine katmak için hareket geçti. Başkan Yıldırım Demirören, transfer görüşmeleri için Madrid'e gitti.

Beşiktaş bir dünya yıldızının daha peşinde... Siyah-beyazlılar, Arjantinli Pablo Aimar'ı renklerine katmak için hareket geçti. Başkan Yıldırım Demirören, transfer görüşmeleri için Madrid'e gitti.

Daha önce Beşiktaş yöneticileri, devre arasında herhangi bir oyuncuyu transfer etmeyeceklerini dile getirmişti. Ancak Başkan Demirören, dün gece menajer Ahmet Bulut'la birlikte Aimar transferini noktalamak için Madrid'e gitti ve transfer görüşmelerine başladı. Demirören, Aimar'ın menajeriyle yaptığı görüşlerin ardından transferi birkaç gün içinde sonuçlandırmayı planlıyor.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Haber Biraz Abartılı Geldi, Dünya Yıldızı Olmasada Aimar Benim Gönlümün Oyuncusu Gelmesini Çok İsterim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Seon sonu sözleşmesi bitiyor. Biz bu taktiği çok sevdik oyuncuları ucuza kapatıyoruz fakat 32 yaşında ve Fernandes formdayken, defansif anlamda hiçbir şey yapmayan bir adam almak takım savunmasına zarar verebilir. İlla hücum adamı alacaklarsa siyahi sprinter forvet alsınlar.

Hep Amokachi Gibi Bir Adam Hayal Ettim Ama Aradan Kaç Yıl Geçti Onun Gibisi Bulunamadı ya da Alınamadı

@ibrahim seten

NERDEN ÇIKTI BU YALAN? Yıldırım Demirören'e sordum, evet şu anda Madrid'de ama bu seyahatin Pablo Aimar transferiyle alakası bile yok..

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim transfer dönemlerinde gizli iş yürütmek moda oldu.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri