Maçın hakkı İnter'indi zaten, ona bişey diyemeyiz.Muslera gününde olmasa ilk yarı 3-4 olurdu.Kolarov ve Zarate'den başka birşeyler yapmaya çalışan birinide göremedim Lazio tarafında.Ben Lazio'yu ilk kez 90 dakika izledim bu sene ve bu futbollarıyla düşmeyide hakediyorlarmış açıkcası.Totti'nin hareketi sadece tuz-biber oldu.Lazio taraftarının bu denli rahat olması, geçen hafta alınan Genoa galibiyeti ve bu hafta Atalantanın da kaybetmesiydi.Atalanta geçen hafta ve bu hafta kazanıp, Lazio geçen hafta Genoa'ya mağlup olmuş olsaydı görürdüm o zaman İnteri desteklemeyi.Bizde ve diğer ülkelerde de tabiki hiçbir taraftar ezeli rakibinin şampiyon olmasını istemez bu normal.Ama bişeyler yapmaya çalışıp, şut çeken, mücadele eden futbolcunu yuhalamakda neyin nesidir yahu?İnter gol atınca seviniyolar falan.Benim Roma taraftarı olmam önemli deil vurgulamak istediğim noktada, kendinizi Lazio'lu oyuncuların yerine bi koysanıza, kendi taraftarınız rakip kaleye şut çektiniz diye sizi yuhalıyor ve gol yediğinizde çılgınca seviniyor, ne hissederdiniz?