Peki Lugano?![]()
bu kadar kötü durumdaki Roma'nın Lider Lazio'yu deplasmanda yenmesine şaşırdım açıkçası.
milan 3-1 palermo pato zlatan robinho
lazio 0-1 cesena
lideriz![]()
Brescia 1 - 1 Juventus
Cesena 1 - 0 Lazio
Genoa 1 - 0 Bologna
Cagliari 0 - 1 Napoli
Catania 1 - 0 Udinese
Roma 3 - 2 Fiorentina
Lecce 1 - 1 Inter
Chievo 0 - 0 Bari
Milan 3 - 1 Palermo
11 Kasım 2010 Perşembe
Parma 21:45 Sampdoria
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e anemi teşhisi kondu.
MİLANO - Wesley Sneijder, Hollanda'da yayımlanan De Telegraf gazetesine verdiği demeçte, Brescia maçının devre arasında, soyunma odasındayken tüm vücudunda titreme hissettiğini, istifra etmeye başladığını ve bunun ardından kısa süre içinden kendisinden geçtiğini söyledi.
Sağlık ekibinin derhal kalbini ve kan basıncını kontrol ettiğini ifade eden Sneijder, ikinci bir kontrol için Hollanda'ya gittiğini ve burada kendisine anemi teşhisi konduğunu ifade etti.
Milan kulübü ise henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.Ntvmsnbc ve Ajanslar
:S aman yarabbı acıl sıfa ...
Allah abil şifalar versin , futboluna engel olmaz umarım.
Bol bol pekmez yesin =))
Allah acil şifalar versin üzüldüm![]()
çaktırmadan büyük futbolcu olanlardandı. inşallah iyileşip futboluna devam eder.
Sneijder en sevdiğim oyunculardan biri. Umarım futbola devam eder. Allah Acil Şifa versin.
yapma ya, çok üzüldüm valla, geçmiş olsun iyi futbolcu Sneijder umarım futboluna engel olmaz ama büyük ihtimal olacak
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşalar anemi tedavisi olan bir hastalık.Çok ileri sevide değil ise sorun yaratacak bir hastalık değil fakat kişinin futbolcu olması hele birde hücuma dönük olması çok fazla enerji sarf etmesine neden olduğundan bu konuda biraz dayanıklılık problemi yaşayabilir bir süre.Benim kanaatim futbolunu çok fazla etkileyecek bir durum olmadığıdır.Anemi nin türüde önemli aslında bu tür olaylarda.Acil şifalar diliyoruz.
sneider benim favorilerim arasından gelen bir oyuncu allah acil şifalar versin
Sezonu kapattığı söylenen Milan'ın tecrübeli golcüsü Inzaghi'nin hırsı, tahmin edilen süreden önce sahalara geri döneceğini gösteriyor.
Çarşamba günü oynanan Palermo maçında sakatlanarak sezonu kapattığı konuşulan Milan'ın golcü oyuncusu Filippo Inzaghi, en kısa sürede sahalara döneceğini iddia etti.
Milan'da Pato'nun yedeği olarak genellikle sonradan oyuna dahil olan Inzaghi, kulübün resmi internet sitesine verdiği demeçte, "Hayat ve futbol birbirine benzer. Bir dakika önce topu kazanmak için mücadele verirken, biraz sonra yerde ellerinizle dizinizi tutuyor olabilirsiniz" dedi.
Kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunan 37 yaşındaki futbolcu, "Kulübüm, hocam, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız. Bu kötü günümde herkes bana destek oluyor. En kısa sürede sahalara geri dönerek bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağım. Pes etmek yok. Bu macera henüz bitmedi" şeklinde konuştu.
Gıpta ile bakılması gereken bir futbolcu Inzaghi...
Türkiye'de oynuyor olsaydı bu adama 33 yaşında futbolu bıraktırırdık; artık yaşlandı, iş yapmaz denilirdi. Ama adam bu yaşına kadar ne zaman şans bulsa en iyi şekilde değerlendirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geçenki Ş.L'maçında oyuna girerken dedimki ya şu yaştaki adamı oyuna sokuyorlar bu adam ne yapacak dedim. Adam madride 2 gol attı çıktı. Yani eğer bu yaşa kadar oynuyorsa kulübüne birşeyler veriyor. Bizim oyuncular gibi değil.
kral adam Filippo40 yaşına kadar oynar ve hala gol atmaya devam ediyor...
inş. seneye geçicek raul u![]()
Çok saygı duyduğum bir futbolcu İnzaghi. Hala sonradan girip gol atabiliyor, attırabiliyor. Müthiş bir hırsı var. Alkışlamak lazım.
Biz Hakan Şükür'ü göz kırpmadan bitirmiş bir ülkeyiz. Şimdi elin adamına bakıp alkış tutalım, anca bunu başarırız zaten..
Pippo'ya gelince, tebrik ediyorum azminden dolayı.. Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir oyuncudur kendisi, bunu ne kadar hakettiğini de 37 yaşında bile futbola tutunmaya çalışarak kanıtlıyor.
İbrahim Üzülmez son dönemlerde hep profesyonelliği ile övgü alsa da, o da yakın zamanda epeyce artık bırakmalı, iyi değil eleştirileriyle karşılaştı. Tugay İngiltere gibi futbolun en hızlı oynandığı yerde nerdeyse 40 yaşına kadar oynadı. Türkiye'de olsaydı oynayabilir miydi ? Hakan Şükür döneminde spor programlarında sadece Hakan'ın bırakıp bırakmaması gerektiği tartışılıyordu. Bizler yaşa fazla takılıyoruz; bir oyuncu 33 yaşına geldi mi at çöpe gözüyle bakıyoruz. Halbuki adam iyi performans sergiliyorsa bırak 50 yaşına kadar oynasın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakan Şükür iyi performans sergilemediği için eleştiriliyordu, hatta 4 gol attığı sezonda bile takımda ilk 11'de çıkıyordu. Eleştiri herkese geliyor, ama yaşlı oyuncular yine bir şekilde oynuyor. Inzaghi'yi de eleştiren İtalyan bir Ahmet Çakar vardır elbet.
Hakan Şükür bıraktığı sene 2572 dakika forma şansı bulmuş ve 13 gol atmış. Yani hemen hemen 28 maçta 13 gol ediyor; pek kötü performans sayılmaz.
Edit: Bu arada benim kastettiğim eleştiri türü bırak baskısı şeklindekilerdir. Normal eleştiriler tabi ki olabilir, doğaldır.
Last edited by TR.CaPTaiN : 13.Kasım.2010 at 01:16
Fenerbahçe Cumhuriyeti
biraz abarttın mı ne ? =) ama saygı duyarım fikrine tabi olabilir