Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 36 / 39 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2014

[MENTION=93971]MelihTrezeguet[/MENTION] Senin bek'in Muhtemeln PA'sı 150-165 gibi duruyor. CA ise 80-110 arası , bu aralık ( 80-110 )benim takımda yıldız oyuncu değerine sahip Yani senin şu çocuk şu haliyle benim takımda şimdiki potansiyeli en iyi 3.4 oyuncu içinde yer alır diye düşünüyorum

Şuraya bakarak Tocci'nin PA'sı 120 der misin? Çocukta olması gerekne herşey var. Mücadele ettiğim takımın potansiyelide aşağıda 3-4 yıl sonra tesislerinde gelimiyle birlikte yeni çıkanların potansiyeli 150-160'ı görür. Şuan şu takımla ligde kalarak bir mucize gerçekleşti

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Overrated oynuyor o zaman Tocci

Muhtemelen dediğin kadar vardır, scout ile bakıp sürprizi bozmak istemedim şu an potansiyel yıldız da takımın kadrosuna gücüne göre değiştiğinden potansiyel yıldızı 5* olan bir oyuncunun nereye gideceğini kestirmek mümkün olmuyor. alex tocci gibi gelişiminin baharında üst noktaya ulaşabiliyor. en azından 140 potansiyeli vardır diye düşünmüştüm, şu haliyle bile epey sağlam.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Overrated oynuyor o zaman Tocci
    Tam karşılığını bilmiyorum ama abartı gibi bir şey diyorsun sanırım

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Muhtemelen dediğin kadar vardır, scout ile bakıp sürprizi bozmak istemedim şu an potansiyel yıldız da takımın kadrosuna gücüne göre değiştiğinden potansiyel yıldızı 5* olan bir oyuncunun nereye gideceğini kestirmek mümkün olmuyor. alex tocci gibi gelişiminin baharında üst noktaya ulaşabiliyor. en azından 140 potansiyeli vardır diye düşünmüştüm, şu haliyle bile epey sağlam.
    Alex Tocci'de senin önerdiğin mevki antrenmanın etkisi büyük, artık bu saatten sonra oyun tercihi ile bazı eksikliklerini kapamaya yönelik antrenman yaptırıyorum.

Şuan sezon öncesi antrenmanları olduğu için genel antrenman ağır şekilde kondisyonda, şuan çok ağır olmasıın sebebi o, sezon başlayınca çok ağır olan antrenman ortalamaya düşecek,

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Vaybe günler su gibi geçiyor 12 yıl önce SKYBET 2 'de takıma katılan ve 12 senedir takımın kaptanlığını yapan Howels için F.C. United Onurlandırma maçı düzenlemiş 15 gün önce'de Prowse emekli oldu

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Kovup geri getirmek bir tek Türk'lere has bişey değilmiş

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

7. Default

Sen Bence Bu Alt Yapı Olayından Vazgeç. Baksana Ele Avuca Sığacak Kadar Doğru Düzgün Genç Gelmiyor Alttan.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Alt yapı olayından vaz geçmek değilde takıma rutuş olarak 2 takviye yapmak şart gibi, yoksa baya çile çekicez
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Arkadaşlar Kariyeri kapatıyorum. En büyük sebebi kariyer bölümünün çok ilgisiz olması yada giren kişi sayısının çok az olması, takip eden ve yorum atanlara tekrar teşekkür ediyorum.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Senin de dediğin gibi gerçekten ilgi az olunca buraya kariyeri aktarmanın da pek bir anlamı kalmıyor .. Böyle giderse yakındır ben de dükkanı kapatırım zaten zamandan yana sıkıntı yaşayıp duruyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Haklısın çok az takip ediliyor kariyerler. Kapatmasan iyi olur ama senin kararın. Bu uzun ve zevkli kariyer için teşekkürler Barak

Nesil
    2014

Senin de dediğin gibi gerçekten ilgi az olunca buraya kariyeri aktarmanın da pek bir anlamı kalmıyor .. Böyle giderse yakındır ben de dükkanı kapatırım zaten zamandan yana sıkıntı yaşayıp duruyorum.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Haklısın çok az takip ediliyor kariyerler. Kapatmasan iyi olur ama senin kararın. Bu uzun ve zevkli kariyer için teşekkürler Barak
    Ben teşekkür ederim beyler kariyerlerinizde takipteyim
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

5 6 kişi kaldık zaten şuralarda nereye

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam yapma bee

15. Default

Uleyn Biz Varız Ya Takip Eden Bizi Adam Yerine Koymuyor musun?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aynen hocam bizler ne güne duruyoruz.
    Alex te o pa ya göre aslında iyi imiş. Bence de daha yüksek olması gerekirdi.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    5 6 kişi kaldık zaten şuralarda nereye
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam yapma bee
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aynen hocam bizler ne güne duruyoruz.
    Alex te o pa ya göre aslında iyi imiş. Bence de daha yüksek olması gerekirdi.
    Yok beyler sizden yana sıkıntı yok ama Burada farkında mısınz bilmiyorum. Kariyerlere yorum yapanlar hep kariyer sahipleri, ben bu foruma üye olmadan önce eskilerden kariyeri olmayıp çok fazla sayıda takipçi vardı. Şimdi onlardan çok az kaldı.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Bu arada Tosun 6 kilo almış Tocci 14 yaşında kulübe geldi. 15 ile 18 yaş arası gelişimi bu şekilde

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Hocam bu Alex Tossun bırakılır mı hiç, nereden nereye gelmiş. Bundan kat be kat iyileri seçilmeyi bekliyordur alt yapıda.

Nesil
    2014

Hocam bu Alex Tossun bırakılır mı hiç, nereden nereye gelmiş. Bundan kat be kat iyileri seçilmeyi bekliyordur alt yapıda.
    Doğru diyonda kendi kendimize oynuyoz burada Ortak kariyere birinide bulamadım buna devam edeyim bari
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Okuyup yazmayan da çok vardır, umarım onlar da sizin kariyerinize olsun, diğer kariyerlere olsun yorumlarıyla fikirleriyle sorularıyla ilgi gösterirler. Takımda yıldız omayınca stada gelmeyen taraftarlar gibi, bu yüzden mi yorum gelmiyor yoksa ))

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Doğru diyonda kendi kendimize oynuyoz burada Ortak kariyere birinide bulamadım buna devam edeyim bari
    Devam etmen çok iyi olmuş, Ben yapardım ortak kariyer zevkli olurdu Barça-Madrid felan ama Vize sınavları başlıyor fazla zamanım olmayacak muhteşem Tokat Spor kariyerime bile fazla giremeyeceğim

Nesil
    2014

Okuyup yazmayan da çok vardır, umarım onlar da sizin kariyerinize olsun, diğer kariyerlere olsun yorumlarıyla fikirleriyle sorularıyla ilgi gösterirler. Takımda yıldız omayınca stada gelmeyen taraftarlar gibi, bu yüzden mi yorum gelmiyor yoksa ))
    Muhtemeldir full regen diyarıya şuan Ama forumda da ciddi bir düşüş var

2030-2031 TRANSFER DÖNEMİ

3-4 Sezondur takımda çıkan tüm regenleri ısrarla takip ettim. hiç yıldıızına dahi bakmadan hepsinin gelişmi ile elimden geldiğince ilgilendim. Artık bir temizlik yapma zamanı geldi bazıları ciddi vakit kaybı oldu.

19 yaş altı ve As takımda yer bulamayanları yedek takımda maçlara çıkarttım her hafta istisnasız hazırlık maçı ayarladım. Hepsi olmasada hazırlık maçlarının büyük çoğunluğunu izledim.

Yedek takımımızın ligi olmadığı için tümüyle kendim ilgilendim bu bu yılki hazırlık maçları

Bu da yedek takımın geçen yılki hazırlık maçlarımı zaman zaman 19 yaş altı takımında maçlarını izliyorum. 2 yıl önce 2.ligde 19 yaş altı takımımız 3.olurken geçen yıl aynı As takım gibi onlarada Bundesliga 19 yaş altı çok zorlu geldi ve en altın 3-4 basamak üstünde bitirdiler.

Tüm bu şanslardan sonra takımda sağlam bir temizliğe gittim yanlış hatırlamıyorusam tüm takımlarımda 70-80'e yakın oyuncu vardı.

Bu yıl devam edeceğimiz takım

Geçen yıl personel takviyesi yapmamıştık bu yıl bazı takımlar Personellerime salça olunca onların yerini doldurdum ayrıca yönetim As takıma fazladan personel sayısı tandı. As takım personellerini biraz daha yükselttim

Yeni alt yapı sorumlum 3.ligden

Antrenörlerin antrenmana etkisi

( Transfer olmayınca detay paylaşayım dedim )

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Devam etmen çok iyi olmuş, Ben yapardım ortak kariyer zevkli olurdu Barça-Madrid felan ama Vize sınavları başlıyor fazla zamanım olmayacak muhteşem Tokat Spor kariyerime bile fazla giremeyeceğim
    Valla sarardı Neyse bitsin vizelerin yazın kapışırız

Bu arada Atletic kaleci antrenörümü çalmış orayı es geçmişim bak
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ekibin çok iyiymiş.Temizlik de iyi olmuş Çok güzel,potansiyelli bir takım var elimizde bu kariyer bırakılır mı hiç

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Valla sarardı Neyse bitsin vizelerin yazın kapışırız

Bu arada Atletic kaleci antrenörümü çalmış orayı es geçmişim bak
    Sahip çık şu antrenörlere
    Aynen çok güzel olurdu inşallah yaparız uygun bir vakitte.

Nesil
    2014

Ekibin çok iyiymiş.Temizlik de iyi olmuş Çok güzel,potansiyelli bir takım var elimizde bu kariyer bırakılır mı hiç
    1051. mesajı oku gerçekten çok potansiyelli bir takım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

1051. mesajı oku gerçekten çok potansiyelli bir takım
    Takibe devam o zaman ... hadi göreyim seni

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benden habersiz nereye gidiyorsun 2gun girmedik hasretimden adam kariyeri kapatıyordu kimse uğraşmayınca canın sıkıldı di mi neyse başını boş bırakmamak gerek senin verme millete boş gerilim terbiyesizlik yapma

Nesil
    2014

Takibe devam o zaman ... hadi göreyim seni
    eyv

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Benden habersiz nereye gidiyorsun 2gun girmedik hasretimden adam kariyeri kapatıyordu kimse uğraşmayınca canın sıkıldı di mi neyse başını boş bırakmamak gerek senin verme millete boş gerilim terbiyesizlik yapma
    Neredesin olum sen ya Boş bırakma beni
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 36 / 39 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri