Sayfa 38 / 480 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sunday SunNUFC ace Obafemi Martins chased by Besiktas

Jun 21 2009 by Neil Farrington, Sunday Sun
    Obafemi Martins

NEWCASTLE striker Obafemi Martins is being chased by Besiktas.

The Turkish champions are urgently seeking extra firepower to boost their challenge on two fronts next season.

Besiktas are determined to make an impact in the Champions League for the first time, and see Martins as a potential attacking spearhead.

Although he has insisted he is happy to stay at St James’s Park, newly- relegated Newcastle will be receptive to any serious bid for Martins as they bid to slash their wage bill.

And Besiktas would be able to offer the 24-year-old a more attractive salary than the middling Serie A clubs considering offering him a return to Italy.

Besiktas are a club on the up, having just won the Turkish league and cup double.

They are also eyeing Tottenham’s target man Roman Pavlychenko and Everton’s Louis Saha.

But Martins is Besiktas’ favoured target, particularly as Istanbul rivals Fenerbahce are also on the Nigerian’s tail.

Böyle bir haber var İngiliz basınında.Martins ile ilgilendiğimiz yazıyor.Daha önce Pavlychenko ve Saha'yı da takip ettiler yazıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roman transferi çok çok çok zor. Martins olabilir ama Beşiktaş'ın elinde zaten Holosko - Bobo gibi savunma arkasına koşacak adamlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

sesimi duyan Sunday Sun olmuş
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Valla Martins Şampiyonlar Ligi için alınır.Türkiye liginde zaten Holosko,Nobre,Batuhan götürür.Şampiyonlar Liginde de tek kale oynamayacağımız için öyle pivot santrafora falan ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Tabi ki hem havadan hem yerden oynayabilen Drogba,Luis Fabiano,Kanoute,Santa Cruz vb tarzda oyuncular olsa çok çok daha iyi olur ama onlarında maliyeti ve tercihleri belli.Bu tip forvetler şuanda en çok aranan forvetler,o yüzden almak çok zor.Ben Martins'e hayır demem.Yıldız,genç,üst düzey lig ve üst düzey takım tecrübeleri var.Şampiyonlar ligi tecrübesi var.İnter gibi rakiplerini sürekli baskı altına alarak oynayan bir kulüpte ilk 11 çıktığı 20 maçta Seria A gibi bir ligde 9 gol attığını varsayarsak sadece savunma arkasına sarkarak gol atmadığını rahatlıkla görebiliriz.Ve bizim çok sevdiğimiz tarzda siyahi.Taklaları yeter...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "Para da var Güç de"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, transferle ilgili sessizliğini bozdu, gelecek için umut dolu mesajlar verdi.
    Milliyet'ten Bilal Meşe'ye verdiği röportajda camiaya seslenen Başkan Demirören, hiçbir kulüple transfer konusunda yarış içinde olmadıklarını, belirterek, “Rakamlar asla yalan söylemez. Bu sezon iki kupayı müzesine götüren takım Beşiktaş’tır. Bu da bizim ne denli güçlü bir ekip olduğumuzun en büyük göstergesidir. Beşiktaş taş gibi bir takım olduğunu bu sezon herkese kanıtlamıştır. Oturmuş ve de her türlü zorluğu göğüsleyecek, her türlü başarıyı yakalayacak bir kadroya sahibiz. Camiamız rahat olsun, iki kupanın keyfini çıkarsınlar” dedi.

Siyah-beyazlıların patronu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mehmet Topuz olayında biz yönetim olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Bu konuda pasif kaldığımız düşüncelerine asla katılmıyorum. Sözkonusu para değildir, burada önemli olan, prensipler ve Beşiktaş’ın ilkeleridir. Bizler yönetim olarak ayağımızı yere sağlam basıyoruz, adımlarımızı dikkatli atıyoruz. Kaldı ki yönetim olarak bu unsurlar bizim asli görevimizdir. Hem takımı, hem de ekonomimizi iyi düşünmek zorundayız. İstediğimiz her oyuncuyu alacak gücümüz de var.”

Demirören, büyük paralar harcanıp istenen transferlerin yapılabileceğini ancak önemli olanın başarı olduğuna dikkat çekerek, “Dünyaları harcayıp, ünlü futbolcular getirirsiniz. Niye? Büyük hedefleri yakalamak için... Ama bu sezona bakın, en büyük Beşiktaş... Demek ki her şey parayla olmuyor. Önümüzde çok çıplak örnekler var. Milyonlarca doları ödeyerek golcü alıyorsunuz, bir bakmışsınız ki, hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bu gerçekler varken, bizim adımlarımızı dikkatli atmamız, eleştiri konusu olması yerine alkışlanmalıdır” diye konuştu.

"PARA DA VAR, GÜÇ DE"
    Transfer konusunda kendilerine yapılan eleştirilerde haksızlık yapıldığını ifade eden Beşiktaş Başkanı, “Transfer yapamıyorlar gibi eleştirileri asla doğru bulmuyoruz. Sezonu iki kupayla kapatan kim, Beşiktaş. Şampiyonlar Ligi’ne kim gidecek, yine Beşiktaş. Bu gerçeği transfere bağlayıp, bir kenara itmek, haksızlıkların en büyüğü olur” yorumunu yaptı.

Beşiktaş’ın bir takım olduğunu, hocanın görüşleri doğrultusunda gerekenler yapılacağını da söyleyen Yıldırım Demirören, “Bundan da camianın asla kuşkusu olmasın. Beşiktaş’ın transfer yapacak parası da, gücü de var. Ancak titiz davranışımız, sessizlik olarak algılanmasın. Transferde nokta atışları yapmak istiyoruz. Geçmişte yapılan hatalara düşmemek için kılı kırk yarıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın zorluğunu herkes kadar biz de biliyoruz” dedi.

"TAM BİTTİ DERKEN"
    Nihat olayına da değinen Başkan Demirören, “Bizim açımızdan hiçbir olumsuzluk yoktu. Tam bitti derken, Nihat tercihini İspanya’dan yana kullandı. Topuz olayında da yaşanan gerçekler ortada” ifadesini kullandı.

Yarışın sadece saha içinde olduğunu özellikle ifade eden Yıldırım Demirören, “Transferde hiçbir kulüple yarış içinde değiliz. Yarışmamız saha içinde olur. Geçtiğimiz sezon saha içinde yarıştık, ulaşılması zorluk isteyen iki kupayı müzemize taşıdık. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir başka göstergesidir. Yok o takım bunu almış, yok x kulüp şöyle transfer yapmış, bunların hiçbirisi bizi ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakıyoruz. Takım olmanın tüm unsurlarını içinde taşıyan bu takıma, nasıl takviye yaparız, gücüne güç katarız, onun hesapları içindeyiz” diye konuştu.

Transferde dengeleri korumaya çalıştıklarını da açıklayan Demirören, “Birine 10, diğerine 50 lira verirseniz, o takımdan büyük başarılar beklemenin doğruluğunu kim savunabilir? Neticede iki kupayı kazanan bu ekibi de düşünmek zorundayız, onların bu başarısını gözardı etmek, yanlışların en büyüğüdür. Takım içindeki arkadaşlık, uyum ve kazanma arzusu bizi başarıya götüren diğer büyük faktörlerdir. Oturmuş, tecrübeli bir kadro en büyük transferdir. Bu da bizde mevcut diye düşünüyorum” yorumunu yaptı.

"RAHAT OLSUNLAR"
    Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin görüşleri doğrultusunda hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Yıldırım Demirören,”Beşiktaş her yönüyle artık yarışmacı ve de bu kulvarlarda lider bir takımdır. Camiamızın gönlünü rahat tutsun. Transferde geçmişte acı tecrübeler biz de yaşadık. Aynı hataya düşmeyeceğiz, bu konuda tecrübe kazandık. Gereken yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

"KONTENJAN BOŞALMALI"
    Yabancı transferi konusunda da son durumu aktaran Yıldırım Demirören, “Şu bir gerçek ki, yabancı kontenjanımız şu aşamada dolu. Elbette yabancı oyuncu konusunda girişimlerimiz, A ve B planlarımız var. Ancak kontenjanımızı boşalttığımız anda transferleri gerçekleştirebiliriz. Bunu da yapacağız. Kulübün ekonomisini de düşünmek zorundayız” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla Martins hiç fena olmaz doğrusu .. Kalitesi ve takıma sağlayabileceği katkı ortada üstelik takımı ligden düşmüş .. Bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı .. Kaçırmamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Valla Martins hiç fena olmaz doğrusu .. Kalitesi ve takıma sağlayabileceği katkı ortada üstelik takımı ligden düşmüş .. Bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı .. Kaçırmamak lazım
    Neyi kaçırmamak lazım...

Adamla Arsenal,Everton,A.Villa,Fiorentina'da ilgileniyor...

Nesil
    2006

haber1903 de 2 gundur transfer tuyosu veriyor, besiktas yonetimi ingilterede 2 gundur bir futbolcuyla gorusuyormus. haber 1903 sahipleri eski yoneticiler ve bazi ust duzey isimler, bu gorusmeleri yonetimden duymuslar ama soz vermisler soylemeyeceklerine. sadeec bir kac ipucu verdiler 2 gunde.

premier ligde ust duzey takimlardan birinde oynuyormus,surekli forma giyiyormus,

yasi genc ve kariyerinin en ust duzeyindeymis( bana gore yasi genc derken yasli degil demek istiyorlar yani 27 28 yaslarinda)

beyaz,kisa boylu, kanatlara kacabilen bir forvetmis,

daha once istanbula gelmis inonude mac yapmis ve besiktasi duyunca cok heyecanlanmis, o taraftarin onunde oynamak isterim istanbul ruya gibi bir sehir demis,

para konularini hallederseniz zevkle oynarim besiktasta demis,

cok durust ve beyefendi bir karakteri varmis,

milli takiminin tartismasiz kaptani ve surekli oynayaniymis.

yani bu bahsedilen isim bana gore robbie keane

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Zan bedavaya gitmiş ama gözden çıkarılmış mıydı zaten ?

Bu arada forvet Pavluychenko da olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Rıdvan dün bir yorum yaptı NTV'de. Beşiktaş kalmasını isteseydi çoktan imzalardı diye. Bence Beşiktaş gözden çıkarmıştı Gökhan Zan'ı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sözleşmesini uzatma opsiyonu da vardı ancak kullanmamışız bu opsiyonu.Demek ki gözden çıkartıldı.

Zapo gönderilmeyecek o zaman.

Bu arada bugün yine fanatik'te Mutu haberleri vardı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zapo gider yabancı bir stoper gelir...

Sivok ile yabancı stoper oynar.Alternatif olarak Toraman ve Erhan Güven var...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence o forvet kesinlikle Pavluychenko .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...

Nesil
    2006

benayounun aranilan forvet oldugunu dusunmuyorum,pavluchenko kisa forvet tarifine uymuyor, bellamy olabilir ama keane kadar heyecan yaratacagini dusunmuyorum ayrica tartismasiz milli takim kaptani degil keane gibi. bence robbie keanele gorusuluyor.

Enterokinaz Misafir

robbie keane'in beşiktaş'a transferi imkansız değil ama zor. gelmesi halinde bende bile heyecan yaratabilecek bir futbolcu.

Eğer o bahsi geçen isim Benayoun ise harika bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robbie Keane bana göre de biraz zor ancak her transferde söylediğim gibi ŞL avantajının kullanılması lazım ve eğer bahsedilen isim oysa bence de taraftarın etkisinde kalmıştır çünkü Tottenham macında yenılmemıze ragmen ınanılmaz bır atmosfer vardı .. Gelsın de o taraftar bas tacı yapsın onu yeter kı gelsın =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Alan Smith!
    bende farklı bi boyuta taşıyayım oyuncu tahmin yarışını
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon tasfire uymadı benim oyuncum
    Last edited by Knightmare : 22.Haziran.2009 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Robbie Keane.... Allahım sadece gol sonrası o sevıncı bıle yeter o adamın ıns alınır gercekten taktır ettıgım 10 numara oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

beşiktaşlı arkadaşlar seviniyor ama ellerinde bir sürü yabancı varken onları ellerinden çıkarmaya çalışırken birde türk statüsünde defansta oynayan gökhan zanı kaybettiler bu yönden bakarsan kötü bir durum beşiktaş için ama diğer yandan sevinebilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Zan yerine Erhan Güven geldi işte

Bu arada Gordon Schildenfield Sturm Graz'a transfer olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by anilton View Post
    O isim R.Kenae,Benayoun,Bellamy üçlüsünden birisi...

Bence BeLLamy gibi geliyor Kenae gelmesinde Bizim için kötü olur

2 gundur bı kac gazetede Pandiani goruorum Besıktasın ılgılendıgı forvet olarak baska goren duyan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...

Yok öyle bir şey,sallama haber...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bobo gidip Pandiani gelirse intihar ederim...

Yok öyle bir şey,sallama haber...
    Beşiktaş forumlarında Pandiani gelirse süper olur diyenler varmı ? Fotomaç'ın dünkü haberinde forumlardan onay alan Pandiani gibi birşey diyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben televizyonda gördüm. Mustafa Denizli Pandiani'yi istiyor diye haber geçmişlerdi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İki sene önce Espanyol'da oynarken Beşiktaş forumlarında Pandiani ismi çok sık geçiyordu ve olumlu karşılanıyordu.O gazeteler hala orada kalmışlar heralde.Pandiani listede yok.Bobo'dan daha iyi bir golcü alınmayacaksa Bobo zaten gitmeyecek.33 yaşına gelmiş 2 sezonda sadece 13 gol atabilmiş bir adamı ne yapalım.Bobo'dan daha kaliteli ve üst düzey bir oyuncu ile anlaşılmazsa Bobo kalır...

Mustafa Denizli Gudjohnsen'e bile B planı olarak bakıyor.Yani daha iyisi alınmazsa ona gidin diyor.Pandiani'yi istemez.Hele hele Bobo'yu gönderin Pandiani'yi alın diyorsa istifasını versin direk..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sanırım yanlış yazdı arkadaş. Pandev ismini görmüştüm dün ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok yok dogru ben de sabha radyoda duydum Pandiani diye hatta allah belanızı versın dedım afedersınız Insallah dogru degıldır ya Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz iyi forvet lazım diyorlar 33 yasındakı adamlarla ılgılenıyorlar yok boyle ıs bu kadr da yeteneksız bı yonetımımız olamaz bence ..

Mesaj Yetkileri