poacher oynatacaksan neymar olabilir aslında avrupada kontra atak futbolu oynarsan mucize yaratibilir neymar
Barrios iyidir
İlk Kupa hayırlı olsun devamı da gelecekdir bu sezon![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ve Fenerbahçe Tarihinin En Pahalı Transferi Gerçekleşti !
Lucas Barrios Fenerbahçe'de !
![]()
Barrios'un yanında Mehmet Topal ve Eren Güngör'ü de kadromuza kattık. 3 oyuncuyu da takımdan yolladık. Bu isimler Selçuk Şahin, Crisitan Baroni ve Andre Santos... Böylece transferi tamamladık.
![]()
Transferde genç isimlerle anlaştık. Henüz potansiyellerine ulaşamadıkları için de maaşları da uygun. Oyuncuların aldıkları maaşları
![]()
Diziliş ve İlk 11
![]()
TariboWest
Ayrıca Gökhan Töre'yi de as takıma çıkardık. Forvetlerimizin sakatlanması durumunda paf takımdaki Cenk Tosun veya Artun Akçakin'i de as takıma çıkarabilirim.
TariboWest
barrios iyi profilini sevdim adamın eğer iyi oynarsa istatistiklerini paylaşırsın newcastle kariyerimde sağlam bir forvet ihtiyacım var ilk sezon 17 yaşında babacarı bide kadleci koyduk valla premier ligde baya bi acemiler![]()
Töre çok bi gelişim gösteremiyor Ümit ,
En azından benim kariyerde öyleydi belki sende gelişir.
Lucas Ramon Barrios Arioli.. Muhteşem ötesi olmuş eğer kullanabilirsen müthiş bir forvet.
Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu !
![]()
![]()
Spor Toto Süper Lig Başladı !
![]()
STSL 1-2-3-4-5-6-7-8. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1-2. Maçları
![]()
![]()
Sezon başında yaptığımız fazla transfer takımın ritmini bozdu. Özellikle Avrupa'da 2 de 0 yapmak hayal kırıklığı yarattı bende. Ligde de iyi gitmiyoruz. Umarım bir an evvel toparlanırız...
Tesislerimiz de tamamlandı.
TariboWest
Galatasaray maçı inanılmaz olmuş.
Takımın dengesi baya bozulmuş gibi ama bunu atlatmak için match repatitonda team blend'i yükseltmek etkili olabilir Ümit.
Tabi 5-6 haftalık bi süreç yapmak doğru olabilir.
Denizlispor'un 10 kişi iken galip gelmiş,takip etmeyi bırakıyorum bu kariyeri.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
gene hangi ara açtım ümit kariyeri
artık al da bizde rahatlayalım fm de rahatlasın sen şl almdan 2012yi çıkarmayacakmış üretici firma![]()
Repatiton'u da sürekli üst seviyede tutmakda zarar veriyor Ümit , gerçi sen daha iyi bilirsin ama benimkisi biraz da olsun düşüş sebebini bulmak (:
Atila'ya çok para vermişsin aga yahu.
bence başarısızlığının sebeplerinden biriside alternatifsizlik... dediğim gibi gene 2 forvetle başlamışsın ve sadece adam gibi 2 kanat oyuncun var bence şampiyonlar ligi için onların bir gömlek üstünü alabilirdin.
benim sana tavsiyem 2 taraftada oynayabilen aynı zamanda az da olsa forvet oynayabilen sağlam bir kanat alman devre arasında ilk 11de oynayacak. hatta 2 tane bile olabilir.
ileri 3lü hariç iyi bir kadro var gibi...
Abi takım harika olmuş gerçekten. Harmony'nin yükselmesi zaman alabilir fakat Barrios inanılmaz bir şey. İnsan değil. Önüne geleni atıyor adam uzaylıYalnız Adebayor için 30 Mn demişsin abi ben West Ham'a 2. sezon başı 7 Mn £ civarı bi'şeye almıştım. İyiki almamışsın büyük zarara girerdin.
barrios napıyo öyle ya![]()
barriosu 1. sezonun ortasında newcastleye aldım senden görüp bu adam insanmı?babacar 10 tane karsı karsıyadan 2 tane atıyordu bu herif kacırmıyor hemen hemen acayip bişey ya
![]()
ŞL'yi alsam kariyeri kapatmayacağım zaten. Ard arda alıp öncekilerin acısını çıkaracağım.
İtibarı yüksek tutmak zarar verir mi? Anlamadım.
Satmıyorlardı. Ben de inat ettim.
Stoch ve Dia gelişim gösteriyorlar. İyi isimler olmazsa satmayı düşünmüyorum ikisini de.
TariboWest
Kadro gayet iyi Ümit. Takım uyum kazanınca mükemmel sonuçlar alabiliriz.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."