Originally Posted by
tiktik
Ben o soruyu soranı savunmuyorum ama akılsız olduğunu da asla düşünmüyorum. Bunu merak eden, soran birçok kişi var; aramızda da var. Normal çünkü. 2 hafta önce çıkacak demek 19 Kasım'ı işaret eder ama bu 1 Ocak'la 2 Kasım arası gibi bir yanıtı da gerektirmez. (1 Ocak da nedir yani; geçmiş zamanı geleceğe yönelik başlangıç olarak göstermek bana mantıklı gelmiyor) Oyunun çıkış tarihi hakkında konuşmamaya özen göstermek güzel birşey ama artık belirtilen beta çıkış tarihine saatler kaldı; SI'nın ön siparişle beta erişimini çok iyi reklam yaptığını da biliyoruz. Sırf 2 hafta öncesinden oynamak için bu oyunu alan bayağı kişi var. (Resmi forumda, yerli/yabancı fan forumlarında görmek mümkün) Bu kişilerin hakkı değil midir bu büyük sözü, reklamın peşini sürmek. Beta olmasaydı eminim birçok kişi ön sipariş vermeyip; fiyatının düşmesini bekleyecekti. Diyeceğim odur ki bu iş tek boyutlu birşey değil, olmamalı. Bu işin asıl boyutu müşteri. Miles'ın açıkçası buna benzer ben başka tweetlerini de gördüm ya da cevap vermediğini (Birini de bana yapmıştı; FM 13'ün sadece Türkçe desteği ile mi çıkacağıyla ilgili olarak kimsenin bilgisinin olmadığı ve Steam'de de sadece Türkçe'nin gösterildiği zamanlarda) Zaten bu konuda tepkili olan tek ben de değilim; geniş çaplı olarak yorumlara bakılırsa görülebilir bu durum. Miles'ın şansı oyunun rakipsiz olması. 1 alternatif olsa ben destek vermem müşterisini(2 kişiyle başladıkları macerayı bu noktaya getirenleri) bu şekilde gören/cevaplayan birisine ve firmasına.