gozun cok yukarlarda.Transfer Politakini gelistirmen lazim yoksa elin bos cikarsin.
gozun cok yukarlarda.Transfer Politakini gelistirmen lazim yoksa elin bos cikarsin.
40 milyonumuz var hocam olmasın mıtaksitle 160 milyona kadar alabiliyorum bi oyuncuyu ama kulüp itibarı olayı var işte gelmiyolar
![]()
...
Türkiye'de kariyere başlamamamın başlıca nedenleri yabancı sınırlaması ve takım-lig itibarının düşük olması nedeniyle çoğu transferin yapılamaması.. Bütçe çok sağlam, Serdar Aziz ve Jem Karacan'ı es geçme derim.. Ayrıca DC için Jores Okore ilk sezonda transfer edilmediyse bakabilrsin..
Essien , Afellay , Kolarov , Ademilson , Sercan Sararer , Nicklas Bendtner , Jem Karacan , Muhammet Demir , Aykut Demir , Alper Potuk bunları öneririm.
Teşekkür ederim hocam önerilerin için, hepsini inceleyeceğim.
Dostum açıkcası ben de soğudum bu transferlerin gerçekleşmemesinden dolayı yoksa çok güzel bi kadro kurmuş olcaktım. Xavi, Papasthopoulos ve Ashley Cole ile. Hatta tüm transferlerden vazgeçip Mesut'u almayı denedim ama sözleşme masasına oturmadı
Arkadaşlar birazdan başlıyorum oyuna, transfer sezonunu bu gece bitireceğim ve son kadro şekillenecek. Umarım iyi oyuncuları katabilirim takıma.
Dün gece siteye giremediğimden atamadım resimleri, şimdi atıyorum.
Transferlerimiz
Colin Kazım 5.250.000 Euro'ya Wigan'a satıldı.
Culio 3.100.000 Euro'ya Cagliari'ye satıldı.
---
Reading takımından Jem Karacan 2,5 M Euro Peşin, 7,5 M Euro 48 ay taksit ile alındı.
Genk takımından Vossen 2,5 M Euro Peşin, 7,5 M Euro 48 ay taksit ile alındı.
Montpellier'den Belhanda 12 M Euro Peşin, 33 M Euro 48 ay taksit ile alındı.
Kemal Tokak 1 M Euro Peşin, 6 M Euro 48 ay taksit ile alındı.
Oyuncu Profilleri:
Başarılar. Temayı indirdinmi yoksa oyundamı var ?
ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!
saolun, indirdim hocam. başka sitenin linkini vermek yasak mı değil mi bilmiyorum o nedenle yazmıyorum buraya.
pm atabilirsin![]()
ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!
yolladım..
Hocam belhanda cok vermissin
bulduğum en iyi adam oydu hocam, diğerlerinin ya mentali düşük, ya fiziği düşük. kulübü de satmak istemiyodu, zorla aldım