Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 102 arası toplam 102 sonuç

Konu: Fenerbahçe

Hybrid View

10 yıldır orjinalini alarak (CM/FM) oynuyorum ama burdaki yorumları okuyunca büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Ben oyundaki herhangi bir oyuncunun veya oyuncu olmayan kişinin CA/PA değerlerine dokunulursa bunu hile sayar ve ondan asla zevk alamazken burda birilerininı Fenerbahçe düşmanlığıyla CA/PA hazırlamış olduğunu görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. Seversin, sevmezsin Aziz Yıldırım denildiğinde 100 yıl sonra da hekes onun kulüp başkanı olduğunu anımsayacak ama Ünal Aysal dediğiniz adam 2 yılda bir değişen Gs başkanları gibi unutulup gidecek. Keza Fatih Terim'e yaptıkları da kulubünün şuanki durumu da onun nasıl bir başkan olduğunun ispatıdır. Dayısı tarafından şirketten uzaklaştırılmış, silah tüccarıymı, şikeciymiş vs bırakın bu mahalle kadını ağızlarını elinizi vicdanınıza koyup adam gibi tarafsız oyun hazırlayın yoksa Allah şahidimdir şu oyuna şimdiye değin verdiğim her kuruşu size haram edeceğim.

Nesil
    2006

@perpatua

Zaten o tahvil Fenerbahçe taraftarı kulübe destek olması için açılan bir olaydı. Çoğu kişi tahvilin geri ödemesini talep etmeyecek. Kanunda böyle bir hak var mı bilmiyorum. Ama taraftarların talep etmeyeceği konusunda çoğu kişi hem fikir. O nedenle direkt 100 milyonluk bir geri ödemek dediğiniz gibi hata olur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Universal View Post
    @perpatua

Zaten o tahvil Fenerbahçe taraftarı kulübe destek olması için açılan bir olaydı. Çoğu kişi tahvilin geri ödemesini talep etmeyecek. Kanunda böyle bir hak var mı bilmiyorum. Ama taraftarların talep etmeyeceği konusunda çoğu kişi hem fikir. O nedenle direkt 100 milyonluk bir geri ödemek dediğiniz gibi hata olur.
    Boyle bir sey olursa, o zaten yil sonu finansal tablolara yansir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tahvilin geri ödemesi tahvilin sunulduğu Denizbank aracılığı ile otomatik yapılıyor. Kabul etmeme gibi bir durum mümkün değil. Ardından aldığın parayı makbuz kestirerek bağış olarak Fenerbahçe'ye veriyorsan başka tabi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri