Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK MAÇLARI

İlk zamanlar oyuncu yokluğu,sonrasında taktik değişikliği derken bir sezon başını daha bitirmiş olduk.Savunmam ve ileri de Padovan güvenilir noktalarımız.Taktik zaten yukarıda rengimiz az çok belli ediyor.Empoli Padovan'ın peşinde ve kontratı sezon sonunda bitiyor,şu anda yeni kontrat için bütçemizde yok ve teklifleri de düşük,muammalar ile dolu yeni bir sezona yeniden merhaba...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olacakmıyız?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezonu açtık,orta saha s.o.s veriyor,felaket...

1.Hafta
    Yeni taktiğimiz ile çıktığık maça ve pek bir varlık gösteremedik.Pozisyon vermedik diyebilirim,Padovan ile bir topumuz direkten döndü,puanla başlamak iyi oldu.

KUPA
    2.lig ekibi karşısında kazandık fakat oyun hoşuma gitmedi,topla oyama oranında görüldüğü üzere topu rakibe fazla bıraktık.Bunun sebebi de rakip kanatlarda çok tuttu topu bir türlü önleyemedik ve bunun neticesi ters bir zaman olmasına rağmen taktik değişiklik kararına gitmem oldu.

2.Hafta

Rakip bizden bayağı güçlü idi.Mümkün mertebe direndik ama bulduklarını atmayı başardılar,biz de aynısını yaptık,oyunda ki dirençten memnunum,sakat isimler dönünce daha da dirençli olacağız.

Yeni Dizilişimiz
    Bu seri de topa hakim olabileceğimiz taktikler ile hep başarı sağladım ama bu sefer bunu sahada uygulayabilecek bir orta saham yok.O yüzden orta sahayı da savunmanın önüne çekip 2 bekimi daha ileride kullanıp ileride tehlike yaratmayı düşünüyorum.Sağ bekte Lockyer'i kullandım son maçta ve sezon boyunca da onunle devam ederiz sanırım,gökten para yağmadıkça O rol için yeterli değil o yüzden aksayacağız.

Bu noktada fikir almak istiyorum siz takip edenlerden,uzun topa dönsem kontra oyun ile bu dizilişde verim alabilirmiyiz?Geride ki oyuncularım pas max. 12 tabi ona da çok müsait değiliz aslında

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Bu seri de topa hakim olabileceğimiz taktikler ile hep başarı sağladım ama bu sefer bunu sahada uygulayabilecek bir orta saham yok.O yüzden orta sahayı da savunmanın önüne çekip 2 bekimi daha ileride kullanıp ileride tehlike yaratmayı düşünüyorum.Sağ bekte Lockyer'i kullandım son maçta ve sezon boyunca da onunle devam ederiz sanırım,gökten para yağmadıkça O rol için yeterli değil o yüzden aksayacağız.

Bu noktada fikir almak istiyorum siz takip edenlerden,uzun topa dönsem kontra oyun ile bu dizilişde verim alabilirmiyiz?Geride ki oyuncularım pas max. 12 tabi ona da çok müsait değiliz aslında
    Bu seride ben bu tarz bir dizilişle hiç verim alamadım ancak bir iki final maçında benden çok güçlü rakiplere karşı öndeysem oyunun son dakikalarında bu tarz dizilişlere gittim, gittiğimde de farkettiğim şey şu oldu sen ne kadar geri çekilirsen rakip o kadar yükleniyor.
    Takım mantaliteni direktiflerini bilmiyorum ama bu diziliş kontra dizilişi değil korkak bir futbol dizilişi bu ayrıca orta sahan forvete top taşıyamıyacak beklerin iyi değilse, dayanıklıkları çalışkanlıkları yoksa kanatların 60dan sonra verim vermemeye başlıyacak, sana tavsiyem eğer takımında creatif bir oyuncun yoksa, en azından blokların bağlantısını sağlaman için mevkilerini birbirine yakın tut. üçlü orta sahayı çizgiye çıkart, 3lünün rollerinden ikisi mutlaka defansif oyun kurucu ve savaşçı orta saha olsun diğerinin rolünü oyuncularının özelliklerine göre belirlersin ben genelde iki yönlü yapıyorum, beklerinden kötü olanına destek rolü ver bence sürekli çıkmasın kontralarla kanattan tehlike yaşıyoruz biliyorsun.
    İlla kontra oynıyacaksan takım anlayışını kontra-dengeli yap bence stoperlerininde hızları minimum 12 falansa defansı orta sahaya çıkartki rakibe top yapma imkanı tanımıyalım, son olarakta üçlü forvetinde kenar forvetlerine rakibin beklerine marke etmelerini söyle bu sayede rakibin hücum gücünüde örselemiş olacağız.
    Neden bu kadar çok konuştum çünkü 3lü forvetle çok kez oynadım, manu barça karşısında bile forvetlerimi ve orta sahamı bozmadım bütün pisliğini biliyorum aşağı yukarı çok forvetle oynamanın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Hocam bu taktikle 3. bölgeye top aktarman çok çok zor değil mi? Bir iyi pas atabilecek ortasaha ve bir de pivot santrfor kullanıp, fırsatcı golcüye top indirsen daha iyi olmaz mı? tabi bu benim şahsi görüşüm takımdaki oyuncuları sen daha iyi tanırsın
    Dediğin gibi ileriye çıkartamadık topu zaten.İyi top atabilecek bir orta sahamda yok maalesef bu işin sonu taktik değişikliğine gider

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Valla taktik konusunda berbatım ama forvetlerden birini oosm olarak kullanman aradaki boşluğu doldururmu?
    Orayı oynayabilecek bir oyuncum yok maalesef,tek adam var onunda pas ve yaratıcılık iyi değil.İş görmüyor yani,netice de dolduramadık

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    En azından bir şeyde favoriyiz o da güzel
    Hedefin tek olmasını hep sevmişimdir

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Bu seride ben bu tarz bir dizilişle hiç verim alamadım ancak bir iki final maçında benden çok güçlü rakiplere karşı öndeysem oyunun son dakikalarında bu tarz dizilişlere gittim, gittiğimde de farkettiğim şey şu oldu sen ne kadar geri çekilirsen rakip o kadar yükleniyor.
    Takım mantaliteni direktiflerini bilmiyorum ama bu diziliş kontra dizilişi değil korkak bir futbol dizilişi bu ayrıca orta sahan forvete top taşıyamıyacak beklerin iyi değilse, dayanıklıkları çalışkanlıkları yoksa kanatların 60dan sonra verim vermemeye başlıyacak, sana tavsiyem eğer takımında creatif bir oyuncun yoksa, en azından blokların bağlantısını sağlaman için mevkilerini birbirine yakın tut. üçlü orta sahayı çizgiye çıkart, 3lünün rollerinden ikisi mutlaka defansif oyun kurucu ve savaşçı orta saha olsun diğerinin rolünü oyuncularının özelliklerine göre belirlersin ben genelde iki yönlü yapıyorum, beklerinden kötü olanına destek rolü ver bence sürekli çıkmasın kontralarla kanattan tehlike yaşıyoruz biliyorsun.
    İlla kontra oynıyacaksan takım anlayışını kontra-dengeli yap bence stoperlerininde hızları minimum 12 falansa defansı orta sahaya çıkartki rakibe top yapma imkanı tanımıyalım, son olarakta üçlü forvetinde kenar forvetlerine rakibin beklerine marke etmelerini söyle bu sayede rakibin hücum gücünüde örselemiş olacağız.
    Neden bu kadar çok konuştum çünkü 3lü forvetle çok kez oynadım, manu barça karşısında bile forvetlerimi ve orta sahamı bozmadım bütün pisliğini biliyorum aşağı yukarı çok forvetle oynamanın
    Denedim dediklerini son maçın içinde ama yeteneksizlikten kırılıyoruz Dedim atamayacağız belli bari savunalım.Bundan sonra formation Lucescu

3.Hafta

Evimizde ve bir de derbi mücadelesinde ki rakibimizde çok güçlü değildi bize göre,bu hezimeti yaşayınca taktiğe bir kez daha el atıyoruz Mancini ile yarışacağım bu gidişle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SEZON ÖNCESİ BAKIŞ

Açık ara favori olmak...

Hocam bu taktikle 3. bölgeye top aktarman çok çok zor değil mi? Bir iyi pas atabilecek ortasaha ve bir de pivot santrfor kullanıp, fırsatcı golcüye top indirsen daha iyi olmaz mı? tabi bu benim şahsi görüşüm takımdaki oyuncuları sen daha iyi tanırsın

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Valla taktik konusunda berbatım ama forvetlerden birini oosm olarak kullanman aradaki boşluğu doldururmu?

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

En azından bir şeyde favoriyiz o da güzel

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

YİNE,YENİ,YENİDEN,YENİ TAKTİK

Yine taktik değişikliğine gidiyoruz,derdimize derman aramaya devam.Bu taktik ise önceki 2 taktiğime göre denenmiş ve başarı getirmiş bir taktik olduğu için biraz daha kafam rahat.Yine daha önceki Cagliari kariyerimde geliştirdiğim bir taktik,zorlu deplasman maçlarında kullanmak için tasarlamıştım fakat oradaki akdroya göre DMC mevkisinde bulunan 2 oyuncunun rolleri farklı idi.Bu sefer elimizde ki oyuncuların yeteneklerine göre rolleri belirledim ve ilk maçta etkisini gösterdi diyebilirim.Bu taktikte topun kontrolünü rakibe veriyoruz ama rakibi kale sahamıza da pek sokmuyoruz,yani istatistiklerde muhtemelen hep rakipten geri kalacağız ama puanlar geldikten sonra önemi yok

4.hafta

O tek şutta da gole ramak kalmıştı

Vu maçtaki pas trafiğimiz ise böyleydi,daha taktiğe alışma sürecimiz uzun bunu göz ardı edemeyiz.İki kanat ve tek MC oyuncusu forvete biraz daha yanaşmaya başlarlarsa etkinliğimiz daha çok artacaktır.En azından ligin favorisi karşısında puan çıkarttık o yüzden bu taktik ile de biraz devam edeceğim,Padovan'ın ayağına bakacağız.Sassuolo'da teklif yaptı ama 2.2M tl'yi geçmediler bende reddettim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Özellikleri kötü olabilir ama iyi performans gösterebilir. Yokluktan da olsa bir dene derim. trinitrotloen'in kariyerinde irvine diye bir forvet vardı özellikleri kötü ama takımı golleri ile sırtlıyordu. Bellimi olur belki bir irvine de sende vardır.

Ahada profili

https://copy.com/mMMfQCJGOqhV/Hereford/Irvine.jpg

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özellikleri kötü olabilir ama iyi performans gösterebilir. Yokluktan da olsa bir dene derim. trinitrotloen'in kariyerinde irvine diye bir forvet vardı özellikleri kötü ama takımı golleri ile sırtlıyordu. Bellimi olur belki bir irvine de sende vardır.

Ahada profili

https://copy.com/mMMfQCJGOqhV/Hereford/Irvine.jpg
    Ahahahahaa o adam alt ligler için fazla hızlı 10 pozisyona girse araya 1-2 tane sıkıştırır heralde
    Bu da benim golcüm ama bu sene daha tık yok

KUPA
    Napıcaz A.Villa'yı mı yeneceğiz

5.Hafta

Attık peşine yedik,Padovan bir karşı karşıya kaçırdı bir tane de direke vurdu,kazanamadık...
    2 kanat oyuncumda sakatlandı bu maçta,Masika 2-3 hafta,Soumaharo 4-5 hafta yok.Zaten çok adamımız vardı farketmez...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Irvine'ı görünce bende cengaverlerimi göstereyim dedim

Defansif orta sahada gizli libero rolünde kullanıyorum şu anda,esmese de gürlüyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yani sende de bir irvine varmış demek

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

oo senin adam çok iyi bir orta sahaymış hocam agresif cesur.bu devirde özel yetenekli bi stoper bulmak zor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani sende de bir irvine varmış demek
    Benim ki Irvine'den yetenekli ama hızlı değil

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    oo senin adam çok iyi bir orta sahaymış hocam agresif cesur.bu devirde özel yetenekli bi stoper bulmak zor
    ahahahhahaa yahu yetenek neresinde ben onu anlamadım Yetenekli denen adamın topla ilişiği iyi olmalı ama adam da ilk kontrol yok,teknik yok,pas yok,bu nedir yahu

Arada bir hazırlık maçı yaptım,para lazım malum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6.Hafta

Açıkçası sonuçtan memnunum

7.Hafta

Bu maç öncesi bir takım toplantısı yaptık,iyi sonuç verdi.Hem odada hem sahada

3 as oyuncumuzdan yoksun olarak çıktık sahaya,biri genç yetenek Blake Soumahoro ve Padovan'da yoktu.Kötü başladık,biraz toparladık derken,şahane geri dönüşü yaptık,benim için yenilmedikten sonra sıkıntı yok beraberliklere razıyım

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Kötü oynuyoruz ama zaman zaman güzel sonuçlarda almışız bakalım takım taktiğe oturunca neler olucak bekleyip göreceğiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kötü oynuyoruz ama zaman zaman güzel sonuçlarda almışız bakalım takım taktiğe oturunca neler olucak bekleyip göreceğiz
    Ya bu kadar kötü takım olamaz,hani FMC modunda ızdırap çekeyim desem bu kadarını bulamam İsteyene save game atayım,cebelleşsin Sadece savunmaya çalışıyoruz süpriz bir beraberlik daha çıkardık

Kiralık sözleşmesi biten Keane'de gidici.ManU maaşının %50'sini karşılamamızı istiyor ahh olsa da versek,yedek forvette yok şimdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

8.Hafta

Bu kadar kötü oynamamızı ben bile beklemiyordum...

9.Hafta

Bu maç öncesi savunma çalıştık ve verimli olduğunu maçın sonunda anladık.Rakibimiz liderdi ve fix puanımızı aldık

10.Hafta

Rakibimiz bizle beraber ligin altlarında geziniyordu ama Masika ve Soumahoro'da yokken gerçekten felaket kötü bir takımız Yine savunma çalıştık ama bu sefer farkı ortaya koyduk ve golde bulduk,penaltı kararı ile iş bitmişti.Rakip takım menajeri de maçtan sonra kararın doğru olduğunu açıklayarak gönlümüzü fethetti Nihayet 3 puan.

10 haftayı geride bıraktık.Hep söylediğim şeyi tekrarlıyacağım,çok zor geçiyor.Anormal bir şekilde neredeyse %100 isabet ile hücumda sonuca gidiyoruz.Kaleyi bulursak gol Bu sene geçtiğimiz 3 sezona göre çok sakat veriyoruz,tahminim oyuncuların yapısından kaynaklanıyor.Keane'de ayrılacak takımdan iyice sıkıntı artacak.Yönetim bir yerlerden 3-5 kuruş takviyelese çok makbule geçicek,Padovan için gelen 3M tl.'lik teklifi de reddetmiştim ama satılığa koymayı düşünmeye başladım çünkü sözleşmesi de bitecek sene sonu bedavaya gidecek ama önce alternatifini bulmalı ki henüz bulamadım,sıkıntılar...

PUAN DURUMU

Başarısızmıyım neyim,bilemedim?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

11.Hafta
    Kazanmayı öğreniyormuyuz ne?Lukaku bu yoklukta sol kanat oynamaya başladı ve ardı ardına gelen 2 galibiyette de büyük payı vardı ama önümüzde ki Leeds maçında sol beke geçebilir çünkü bu maçta sol bek Albornoz sakatlandı 4-5 hafta oynayamayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ve Nihayet

Bir kez daha yoklayayım dedim ve bir baktım istediği kontratı karşılayabiliyoruz,biraz pazarlıkla son noktayı koyduk.Bu iyi oldu.

Tabii maaşında ki 400B tl'lik artış bütçemizde ufak bir yaralanmaya sebep oldu,sağlık olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

12.Hafta
    Padovan sözleşmenin gazıyla öldürücü vuruşu yaptı.Sakatlıktan yeni çıkan Soumahoro 2 golünde hazırlayıcısı oldu ama yine sakatlandı çıldırtacak beni...

Burnley o kadar güçlü bir kadro ile neler yapıyor şaşırıyorum.O kadro bende olsa şimdiden EPL'yi garantilemiştim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

13.Hafta
    Pek iyi değildik her zaman ki gibi Bir pozisyonumuz yine çok netti Padovan kaleci Green'i geçemedi,sakatlıktan yeni çıkan Masika tıpkı kankası gibi maçı sakatlanarak tamamlayamadı ama neyse ki önemli birşeyi yok...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

14.Hafta
    Savunmayı becermeye başladık yemeyelim kafi.Padovan karşı karşıya yine yakaladı açısı dardı biraz ama atabilirdi,olmadı.Eğitiyorum ama yakın zamanda inş. bunları bitirecek bir golcü olacak.

Bu arada 4'lü savunmaya geçtikten sonra sağ bekte ilk 2 maç Lockyer'i kullanmıştım ama memnun kalmamıştım bunun üzere genç regenlerime yöneldim ve bu gence sıra geldiğinde orada kalanda o oldu
    Genç İrlanda'lı kendi altyapı ürünümüz ve sanırım görüp göreceği fırsatta bu sene olacaktır,ne yaparsa kendine,şu ana kadar 12 maçta forma giydi ve sadece 1 kere sonradan oyuna dahil oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Boşta olan 23-30 yaş arası 33 oyucu aynı gün emekli oldu,bu nasıl bir iştir?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Zorla da olsa bu sene ligde kalırız gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Epeyi zorlu bir sezon olacak ama sonunda ligde kalmayı başaracaksın. Takım toparlanmaya başlamış. Sezon arasına yönetim az arka çıkarsa bir iki takviye yapabilirsin.

Birde sen Manu ile kardeş klup değilmisin nasıl senden oyuncunun maaşını ister anlamadım.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

defansta birşeyler yapmaya başlamışız 2004 yunanistan gibisn

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Zorla da olsa bu sene ligde kalırız gibi.
    Büyüj bir sakatlık süprizi yaşamazsak,ıkına sıkıla bu ligde kalırız gibi çünkü kaleyi tutturursak gol atıyoruz

Epeyi zorlu bir sezon olacak ama sonunda ligde kalmayı başaracaksın. Takım toparlanmaya başlamış. Sezon arasına yönetim az arka çıkarsa bir iki takviye yapabilirsin.

Birde sen Manu ile kardeş klup değilmisin nasıl senden oyuncunun maaşını ister anlamadım.
    Ya Spalletti denen kelin terbiyesizliği nasıl kardeşi klupluk bu anlamadım ki,kiralık listesinde olan bazı oyuncularda istiyor bazı oyuncularda istemiyor.İstemedikleri de bize gelmek istemiyor

defansta birşeyler yapmaya başlamışız 2004 yunanistan gibisn
    Güçlü tarafımızı kullanmaya çalışıyoruz ama kalecimiz Sandomierski'nin payı çok büyük,müthiş kurtarışlar yapıyor ve mental özellikleri de artış göstermeye başladı

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri