Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 115 arası toplam 115 sonuç

Konu: Aslında ben gerçek bir menajerim... Bunu sizden sakladım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende muhtarım arkdaşlar
    Raşit akgün

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tosun çok pot kırıyorsun yahu, biraz dikkatli oyna. Bu şakanın içinde olduğun bariz belli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bende bir gerçeği açıklıyorum..Kick Box Production'larını düzenleyen Tarık SOLAK benim amcamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Tosun çok pot kırıyorsun yahu, biraz dikkatli oyna. Bu şakanın içinde olduğun bariz belli.
    alican şakanın içinde değil. dün hakia adındaki arama motorunda ismimi arattım ve karşıma çıktı. çubukspor bir ankara takımı, ve eski teknik direktörünün isminin benimle aynı olması sebebiyle konuyu açtım, bayağı da geyik döndü zaten. sonra alican geldi öm ile sordu, abi nedir işin aslı diye. ben de anlattım ona, o da iki üç tane arkadaş yesin diye yemiş numarası yaptı. hepsi bu...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ama gerçekten büyük benzerlik var Abi kendini o kadar tanıtmasan çoğu kişi inanırdı.Videolar,resimler vs..İşi bozdu

Pekii abi Fm'de nasıl böyle güzel taktikler yapıyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ama gerçekten büyük benzerlik var Abi kendini o kadar tanıtmasan çoğu kişi inanırdı.Videolar,resimler vs..İşi bozdu

Pekii abi Fm'de nasıl böyle güzel taktikler yapıyorsun ?
    annen neden güzel yemek yapar.... işi bilir, çünkü denemiş ve tecrübe etmiştir. ben, yanlış hatırlamıyorsam 14 yaşında iken bu cm-fm serisi ile ilk tanıştığımda yaz tatilindeydim ve o tatilde 8 kilo almıştım. çünkü sabah kahvaltısından gece yatana kadar oynuyordum. sonra üniveristede o kiloları vermek için 1 yıl diyet ve spor yaptım, totalde fazlam olan 25 kiloyu nice çilelerle verdim

o zamandan beri hem bu siteden ömer abiden, hem fmdeki yazılmış taktiksel teoremlerden, hem SI forumlarındaki taktiksel tartışmalardan, hem de sözünü ettiğim oyun içi tecrübeden dolayı fmdeki taktikler hakkında biraz bilgim var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

e işte sende diyosun alican şakanın içinde değil diye. Demekki şaka . Madem şaka niye inanmayanlara çüş ve yuh diyorsun biz hayvan mıyız ?

Aygün dü galbia adın ? Her güzel taktik yapıcak olan menejer olucak değil ya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlhan abi verdiğin o taktikleri göz önüne alarak bir an inanmadım değil
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende ilk gördüğümde inanmıştım.Ama sonra İlhan abinin yaşını resimlerini ve videolarını gördükten sonra kandığımın farkına vardım.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Aranızda yemeyenler kadar yiyenlerde oldu. Keklenenlere geçmiş olsun. İlhan abi şakada yardımım dokunduysa ne mutlu bana
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Aranızda yemeyenler kadar yiyenlerde oldu. Keklenenlere geçmiş olsun. İlhan abi şakada yardımım dokunduysa ne mutlu bana
    Sanki sen yemedin Utanmadan ö.m ile sormuşun

Ben yemedim şahsen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Tosun'cum valla ben ilk İlhan Abi'nin msjını görünce böyle inanır gibi oldum sonra diğer sayfalara bakınca senin mesajlarından şaka olduğunu anladım. Çünkü çok belli oluyordu mesajlarının sayesinde. Asıl senin İlhan Abi'ye değil, bizlere yardımın dokundu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    e işte sende diyosun alican şakanın içinde değil diye. Demekki şaka . Madem şaka niye inanmayanlara çüş ve yuh diyorsun biz hayvan mıyız ?

Aygün dü galbia adın ? Her güzel taktik yapıcak olan menejer olucak değil ya
    Ah canım üzerine mi alındın? Arkadaşım kaldıramayacaksın buralarda ne işin var. Nerelere çekmeye çalışıyorsun dimi olayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sinirlenme emreciğim. bırak, arkadaşımız burdaki iki dakikalık eğlencemizin içine etsin. ben rahatım gayet...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlle limon sıkacak biri çıkıyor zaten.

Ben sanmıyorum buna inanacak kadar akli kapasitesi düşük birinin bu forumda üye olduğu. Sanırım o yazan arkadaşta bunu biliyordur ama işte farklı olacak ortaya birşeyler atacak ya.

Neyse canım biz eğlendik kendini herkes istediği gibi görebilir.

Ben baya baya inanmaya başlamıştım İlhan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hadi ya, demek İlhan gerçek menejermiş ha, çok şaşırdım. Nasıl sakladın bunca zaman bunu yahu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Inanmıştık abi sanaEn pis keklenen ben oldum he

Neyse tamam birşey demiyorum. Ne desem karşıtı birşey söyliyeceksin zaten. Eğer benimle ilgili kişisel problemin varsa özel mesajdan konuşalım Emre Abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

vay be ilhan abi seni yeni takımlarda görmek isteriz o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Neyse tamam birşey demiyorum. Ne desem karşıtı birşey söyliyeceksin zaten. Eğer benimle ilgili kişisel problemin varsa özel mesajdan konuşalım Emre Abi.
    Şuana kaar hiç kimseyle kişisel bir problemim olmadı seninlede olmaz adını çıkaramadım şimdi kusuruma bakma.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Şuana kaar hiç kimseyle kişisel bir problemim olmadı seninlede olmaz adını çıkaramadım şimdi kusuruma bakma.
    Ekolata dan anlaşıldığı gibi Ekrem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben de İlhan, memnun oldum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Turuncu yıldız olmuşsun abi Sanki önceden kırmızıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta=

Benim isim benzerim yok. Bunların hepsi benim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Valla Alican'ın mesajları olmasa inanabilirdim ama onun mesajları görünce inanmadım zaten gerçekte degilmiş

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri