bende muhtarım arkdaşlar
Raşit akgün
bende muhtarım arkdaşlar
Raşit akgün
Tosun çok pot kırıyorsun yahu, biraz dikkatli oyna. Bu şakanın içinde olduğun bariz belli.![]()
Bende bir gerçeği açıklıyorum..Kick Box Production'larını düzenleyen Tarık SOLAK benim amcamdır.![]()
alican şakanın içinde değil. dün hakia adındaki arama motorunda ismimi arattım ve karşıma çıktı. çubukspor bir ankara takımı, ve eski teknik direktörünün isminin benimle aynı olması sebebiyle konuyu açtım, bayağı da geyik döndü zaten. sonra alican geldi öm ile sordu, abi nedir işin aslı diye. ben de anlattım ona, o da iki üç tane arkadaş yesin diye yemiş numarası yaptı. hepsi bu...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ama gerçekten büyük benzerlik varAbi kendini o kadar tanıtmasan çoğu kişi inanırdı.Videolar,resimler vs..İşi bozdu
Pekii abi Fm'de nasıl böyle güzel taktikler yapıyorsun ?
annen neden güzel yemek yapar.... işi bilir, çünkü denemiş ve tecrübe etmiştir. ben, yanlış hatırlamıyorsam 14 yaşında iken bu cm-fm serisi ile ilk tanıştığımda yaz tatilindeydim ve o tatilde 8 kilo almıştım. çünkü sabah kahvaltısından gece yatana kadar oynuyordum. sonra üniveristede o kiloları vermek için 1 yıl diyet ve spor yaptım, totalde fazlam olan 25 kiloyu nice çilelerle verdim
o zamandan beri hem bu siteden ömer abiden, hem fmdeki yazılmış taktiksel teoremlerden, hem SI forumlarındaki taktiksel tartışmalardan, hem de sözünü ettiğim oyun içi tecrübeden dolayı fmdeki taktikler hakkında biraz bilgim var.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
e işte sende diyosun alican şakanın içinde değil diye. Demekki şaka . Madem şaka niye inanmayanlara çüş ve yuh diyorsun biz hayvan mıyız ?
Aygün dü galbia adın ? Her güzel taktik yapıcak olan menejer olucak değil ya![]()
İlhan abi verdiğin o taktikleri göz önüne alarak bir an inanmadım değil![]()
(/s)
Bende ilk gördüğümde inanmıştım.Ama sonra İlhan abinin yaşını resimlerini ve videolarını gördükten sonra kandığımın farkına vardım.
Aranızda yemeyenler kadar yiyenlerde oldu. Keklenenlere geçmiş olsun. İlhan abi şakada yardımım dokunduysa ne mutlu bana![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
sinirlenme emreciğim. bırak, arkadaşımız burdaki iki dakikalık eğlencemizin içine etsin. ben rahatım gayet...
İlle limon sıkacak biri çıkıyor zaten.
Ben sanmıyorum buna inanacak kadar akli kapasitesi düşük birinin bu forumda üye olduğu. Sanırım o yazan arkadaşta bunu biliyordur ama işte farklı olacak ortaya birşeyler atacak ya.
Neyse canım biz eğlendik kendini herkes istediği gibi görebilir.
Ben baya baya inanmaya başlamıştım İlhan.![]()
Hadi ya, demek İlhan gerçek menejermiş ha, çok şaşırdım. Nasıl sakladın bunca zaman bunu yahu?
"YÜCE ATATÜRK"
Inanmıştık abi sanaEn pis keklenen ben oldum he
![]()
Neyse tamam birşey demiyorum. Ne desem karşıtı birşey söyliyeceksin zaten. Eğer benimle ilgili kişisel problemin varsa özel mesajdan konuşalım Emre Abi.
vay be ilhan abi seni yeni takımlarda görmek isteriz o zaman
Ben de İlhan, memnun oldum![]()
Turuncu yıldız olmuşsun abiSanki önceden kırmızıydı.
![]()
http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta=
Benim isim benzerim yok.Bunların hepsi benim.
Valla Alican'ın mesajları olmasa inanabilirdim ama onun mesajları görünce inanmadım zaten gerçekte degilmiş![]()