Helal olsun![]()
Helal olsun![]()
Konuları hortlatmayalım lütfen , olayın üzerinden 2 ay geçmiş onun için konu kapanır.
Kilit.
http://www.cubukspor.org.tr/ziyaretc...ayitlar&shf=14
Evet arkadaşlar, bu zamana kadar bu forumda pek çok dost kazandım, hepiniz futbol konusunda çok bilgili ve FM aşığı gençlersiniz. Artık kim olduğumu söylemenin vakti geldi. Ben, yani İlhan Aydoğan Çubukspor takımının eski teknik direktörüyüm. Yukarıdaki linki açın ve klavyenizin ctrl ve f tuşlarına aynı anda basın. Sonra çıkan ekranda İlhan Aydoğan yazın, karşınıza beni bilen birinin yorumu çıkacak. Yorum aynen şöyle
slm çubukspor yöneticileri size yaptığınız bir yanlışı söylemek istiyorum.bu takımda ilhan aydoğan vardı ve çubukspora yıllarca hizmet etti peki ya şimdi nerde.adem hocanın yerine ilhan hoca gelmiş olsaydı bu takım şua sonlarda değilde ilk 3 de olurdu.bence ilhan aydoğanın çubuksporda olmaması büyük bir kayıp..sizde bi düşünün..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Vayy aslan kardeşime bak sen.![]()
Hadi canım vay anasını![]()
Ben tahmin etmiştim aslında![]()
Vay be , İlhan Aydoğan'a bak sen![]()
Bayadır boştayım ve bu site ve FM sayesinde çok şey öğrendim. Hepiniz sağolun..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hadi canım :S:S.Gerçek mi.Aslında yaptığı taktiklerden anlamamak mümkün değil
Vay İlhan abim'e bak bee..![]()
Eğer Aydın yerse göbek atıp yutuba koycam.
yok artık daha neLer![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vay be,çok şaşırdım İlhan abi.Peki niye bıraktın teknik direktörlüğü?
Peki sayın İlhan Aydoğan yeni bir takımla anlaşmak gibi bir düşünceniz var mı?
Çubukspor'a yaşattığınız başarılar unutulur mu?Mesela Kasımpaşa'dan teklif alsanız
![]()
İlhan abi dalga falan mı geçiosunHem o msji yollayanın adı felan da yok '' ? '' die bi işarett var
Ama bz sana inanıoruz![]()
ilhan hoca yeni basrılarını bekliyoruz![]()
İnanmadım ben. Çünkü Seko'nun dediği gibi isim yok.
sen şimdi ne kupalar kaldırmışındır abi be uefa şampiyonlar ligi ...(tabi fm de)
Mesaja bakın, 2006da yazılmış. Benim yazma ihtimalim var mı sizce... Bana inanmayanlara ne kadar büyük bir teknik direktör olduğumu göstereceğim.
İlhan ben sonuna kadar yanındayım![]()
vay beaIlhan hoca gercek yaşın kaç acaba
20 yaştan küçükken mi yönettin yoksa takımı
![]()
Odtü makine mühendisliği bölümünde 3. sınıf okuyan e139206 numaralı İlhan abime sonuna kadar güveniyorum. Helal olsun. Bu gerçeği bizden saklamanda büyük bir başarı. Yoksa millet yağ çekerdi sana.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
abi sen menajersen ben de kosedeki bakkalin cocuguyum![]()
Bakın Çubukspor diyorum, Ankara takımı diyorum, yapmayın diyorum, yönettim diyorum...
Arkadaşlar sizde ama o kadar tesadüf olabilir mi? Takım Ankara takımı, eski menejerinin adı İlhan Aydoğan, oraya yazmışlar adamın adını. Daha nasıl ispatlasın İlhan abi? Bütün ispatları kanıtlarla ortada...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Şu linke girip ctrl+ f yapıp İlhan Aydoğan diye aratın bakın ne çıkıyor)))
http://www.cubuk.bel.tr/index.php?op...=236&Itemid=66
Helal olsun be İlhan Abi![]()