Yılmaz Vural gittikten sonra Kasımpaşa Şaha kalkmış![]()
Yılmaz Vural gittikten sonra Kasımpaşa Şaha kalkmış![]()
valla anlamadım adamlar ilk 5telig ne oluyor böyle
ligde 28 hafta geride kaldı. 2. sıraya yerleştik. trabzonu deplasmanda 3-2 yendik, 1 tane de penaltı kaçırdık. komik olan ise yedekleri ve oynatmadıklarımı reserv için uygun olarak işaretlemiştim, reserve ile aynı güne denk gelince 5 genç regenle yedekler olarak maça çıktıküzücü olansa bolzoni sakatlanarak sezonu kapattı, 3 ay sakatlandı
![]()
Çok güzel bir maç olmuş
28 hafta sonunda oluşan puan durumu;
![]()
Müthiş bir şampiyonluk yarışı var. Son haftalar çok zevkli olcak
Maşallah şampiyonluğa gidiyorsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
karabük karşısında harika oynadık! nazar değmez inaşallahbjk maçı beni korkutuyor, sakatlıklar düşündürücü bolzoni, anselmo ramon ve erhan kartalın sezonu kapatmaları çok büyük bir handikap;
![]()
galatasaray bursaya 1 puan kaptırıp ekmeğimize yağ sürdü, liderliğe yükseldikson 4 hafta kala puan durumu;
![]()
ha geldi şampiyonlukk.....
trabzon da kayseriye puan verdi; noluyor la bu lig
![]()
30. hafta ilk maç sonuçları;
![]()
ş A M P I .....
bakalım olabilecek miyiz, benim için ilk 5 yeterli ancak oyuncularım canla başla oynuyor
antep deplasmanında 9 kişi kaldık, 2 defansım da kırmızı kart gördü, kalecim penaltı kurtardı ancak 1-0 kazanmayı başardık!
![]()
toplu sonuçlar;
![]()
Ne maçmış be
kalan maçlarımız sırasıyla beşkitaş, kayseri, gençlerbirliği ve göztepe. BJK karşısında 2 yedek defans oyuncumuzla mücadele edecek olmamız çok kötü, bu maçtan puan beklemiyorum. direkt kırmızı görmeleri yüzünden 2 maç da ceza alacaklar. artık bakalım ilk 3 kesin gibi görünüyor hayırlısı))
31. hafta ilk maç sonuçları;
![]()
31. hafta diğer sonuçlar;
bjk nin kupa maçı nedeniyle 1 hafta ertelendi maçımız.
31. hafta genel puan durumu; ilk 5 takımın da şampiyonluk şansı var, harika bir sezon oldu heyecan olarak;
![]()
anadolundan bi şampiyon daha cıkcak galiba
süper bir lig oluyor gerçektende
valla bilmiyorum artık olur muyuz, olsak bile yönetim gene para vermez :d evet gerçekten de çok zevkli oldu bu yıl.
bjk ile kendi evimizde 10 kişi kalmamıza rağmen 0-0 berabere kalıyoruz. son haftalar yaklaştıkça tansiyon yükseldi, sakatlıklar, cezalar bizi eritmeye başladı.
![]()
geçmiş olsun pogrebnyak antremanda 6 hafta sakatlandı ve sezonu kapattı![]()
Off kötü olmuş pog'un sakatlanması moral bozmak yok tam gaz devam
sorma ya içim gitti en iyi oyuncularımdan biriydi
kayseriyi evimizde çok zor geçen ve bol sakatlıklar yaşadığımız sert bir maçta zafer yelenin uzaktan son dakika şutuyla 1-0 yeniyoruz. bakalım kim ne kadar sakatlandı
![]()
32. hafta toplu sonuçlar; gs bursa ile berabere kalarak liderliği 1 hafta sonra gene bana devretti;
![]()
işte bu iyi haber. Kardeş şampiyonluk geldi gibi
yok böyle bi lig! son 2 hafta hala şampiyon belli değil, harika çekişme var !
![]()