Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 119 arası toplam 119 sonuç

Konu: Anadolu Yıldızı Şahlanıyor | Kayserispor | 11.3 [Chapter 2]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by darbe06 View Post
    Porto maçların çok da kötü oynamamışız ama gereken golleri bulamamışız.Uefa Slavia Prag'ı dağıttıktan sonra içinde olduğumuz grup çok zorlu değil.2.olarak çıkarız diye düşünüyorum..Başarılar...
    İnşallah abicim,iyi dileklerin için teşekkürler...
    Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Quintero'yu ne olarak oynatıyosun ? Ben aldım 10 golu geçemedi satmak zorunda kaldım. Başarılar birde 2. sezonda.
    Fırsatçı Golcü olarak oynatıyorum kardeşim. Tek forvet oynattığım için,gerçekten leblebi gibi gol atıyor. Kanatlardan beslemeler de güze olunca,tutulmuyor dürzü.
    Quote Originally Posted by faylozof View Post
    Avrupa Ligindede böyle grup olmazki . çok büyük şanssızlık
    Gerçekten biraz zorlu gibi,hayırlısı...
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Zor gruba düşmüşüz.
    Aynen öyle,hayırlısı olsun...

SPOR TOTO SÜPER LİG 2011-2012 SEZONU BAŞLIYOR

STSL 1.HAFTA

STSL 2.HAFTA

STSL 3.HAFTA

STSL 4.HAFTA

STSL 5.HAFTA

AÇIKLAMA : Öncelikle şunu belirtmeliyim ki takım anlaşamıyor. O kadar antreman yapmamıza rağmen uyum sorununu aşamadık. Kaleyi bulan şut sayımız çok az. Bursa ve Bolu maçlarında kaybetmemiz kötü oldu. Tek farklı galibiyetler alıyoruz. Umarım bu sorunu en kısa sürede çözeriz...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Çokta iyi olmasa iyi başlamışız sezona

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Deplasmanda sıkıntı var anlaşılan

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bence de deplasman biraz sıkıntılı gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Çokta iyi olmasa iyi başlamışız sezona
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Deplasmanda sıkıntı var anlaşılan
    Aynen dediğin gibi,kendi evimizde de zorlanıyoruz.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    bence de deplasman biraz sıkıntılı gibi...
    Aynen,uyumsuzluk sorunundan fakat yavaş yavaş eritiyoruz sorunu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TSL 6.HAFTA

TSL 7.HAFTA

TSL 8.HAFTA

TSL 9.HAFTA

TSL 9.HAFTA SONU PUAN DURUMU

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZTK GRUBUMUZ

AÇIKLAMA Deplasmanlardaki tutukluluk devame diyor. Darwin'in 2 hafta olmayacak olması bu zorlu dönemimizde bizi zora sokmaz inşallah. Kupada kolay gruba düştük. Uyum sorunumuz kalkıyor gibi artık. Bundan sonra düzelmeye bakacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk haftalar olsada şampiyonluk için ileride kaybedilen puanlar sıkıntıya sokabilir..

bu arada PS ile mi yaptın sakatlıkları falan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

İnşallah öyle olmaz. PS yardımlı karışık.

Takım tam oturmaya başladı derken Quintero'nun sakatlığı kötü olmuş ama neyseki uzun süreli değil.Galatasaray ve büyükşehir maçlarında etkili oynamamıza rağmen yenilmişiz yazık olmuş.Daha yukarılarda olmamız gerekirdi ama şuanda konuşmak için erken,puanlar yakın tırmanışa geçeriz.ZTK'da gruptan çıkarız zaten..başarılar...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takip edemeyeli bayağı ilerlemişsin. Transferleri beğendim. Umarım uyum sorunuda en yakın zamanda ortadan kalkar. Yeni sezonda başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Takım tam oturmaya başladı derken Quintero'nun sakatlığı kötü olmuş ama neyseki uzun süreli değil.Galatasaray ve büyükşehir maçlarında etkili oynamamıza rağmen yenilmişiz yazık olmuş.Daha yukarılarda olmamız gerekirdi ama şuanda konuşmak için erken,puanlar yakın tırmanışa geçeriz.ZTK'da gruptan çıkarız zaten..başarılar...
    İnşallah abicim,güzel dileklerin ve takibin için çok çok teşekkür ederim...

Quote Originally Posted by Komedyen View Post
    Takip edemeyeli bayağı ilerlemişsin. Transferleri beğendim. Umarım uyum sorunuda en yakın zamanda ortadan kalkar. Yeni sezonda başarılar.
    Teşekkür ediyorum abicim. Umduğumuz gibi sorun kalkar inşallah.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STSL 10.HAFTA

STSL 11.HAFTA

STSL 12.HAFTA

STSL 13.HAFTA

STSL 14.HAFTA

STSL 15.HAFTA

STSL 16.HAFTA

STSL 17.HAFTA

STSL 17.HAFTA SONU PUAN DURUMU

STSL 17.HAFTA SONU TAKIM VERİLERİ

STSL 17.HAFTA SONU OYUNCU VERİLERİ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AL GRUPLAR 1.HAFTA

AL GRUPLAR 2.HAFTA

AL GRUPLAR 3.HAFTA

AL GRUPLAR 4.HAFTA

AL GRUPLAR 5.HAFTA

AL GRUPLAR 6.HAFTA

AL GRUPLAR 6.HAFTA SONU PUAN DURUMU

AL 1.TUR EŞLEŞMELERİ

AÇIKLAMA Biraz tırmanışa geçtik. AL'de fazla gol yedik. Çok iyi maçlar çıkardık. Deplasmanda TS'ye kaybetmesek biraz daha iyi olacaktı ama sağlık olsun. İkinci yarı işlerin daha da düzeleceğini umuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da göstermiş olduğn performans açıkçası şaşırttı tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by faylozof View Post
    Avrupa'da göstermiş olduğn performans açıkçası şaşırttı tebrik ederim
    Teşekkür ederim. Ne yalan söyleyim,ben de şaşırdım. Avrupa Fatihi işte.

sonuçlar mükemmel özellikle ligede galatasaray ve fenerbahçe maçlarınında gollü galibiyetlerin..Avrupada gruptan çıkacağını düşünüyordum ama bu kadar güzel sonuçlarla 3 galibiyet 3 beraberlik ile 1. olarak çıkacağını tahmin edememiştim..Malaga ile eşleşmişiz onu da rahat geçeriz..Böyle devam inşallah..başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

sonuçlar mükemmel özellikle ligede galatasaray ve fenerbahçe maçlarınında gollü galibiyetlerin..Avrupada gruptan çıkacağını düşünüyordum ama bu kadar güzel sonuçlarla 3 galibiyet 3 beraberlik ile 1. olarak çıkacağını tahmin edememiştim..Malaga ile eşleşmişiz onu da rahat geçeriz..Böyle devam inşallah..başarılar..
    Çok teşekkürler abicim,takibin ve yorumların için... İnşallah abim...

ZTK GRUPLAR 1.HAFTA

ZTK GRUPLAR 2.HAFTA

ZTK GRUPLAR 3.HAFTA

ZTK GRUPLAR 4.HAFTA

ZTK GRUPLAR 4.HAFTA SONU PUAN DURUMU

ZTK ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI

ZTK ÇEYREK FİNAL 2.MAÇI

VELİ KAVLAK

AÇIKLAMA Kupada iyi bir seri yakaladık. Gruptaki son maçımıza tamamen yedek kadroyla çıktık. Ankaragücü ile beraber çıkmak istiyorduk ama çıkamadılar. Sakatlıklar hat safhada. Devre arasında bedava kadromuza kattığımız Veli Kavlak çok yönlü olması sebebiyle forma şansı bulabilir. İkinci yarıda formumuzu sürdürüp hem kupayı,hem şampiyonluk kupasını kaldırmayı istiyoruz..

yeni üyeyim ve ilk ''başarılar'' yazımı sana yazıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by egearif View Post
    yeni üyeyim ve ilk ''başarılar'' yazımı sana yazıyorum
    Eyvallah kardeşim,teşekkür ederim. Hoşgeldin aramıza bu arada...

Gençlerbirliği maçları zevkli ve heyecanlı geçmiş..Bu sene ZTK bizim olmalı..Sakatlar kötü olmuş ama çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Veli Kavak güzel transfer,joker oyuncu, iyi gelişir...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi'nde çok iyi maçlar çıkarmışsın...

Çok gol yiyorsun bunu düzeltmek gerek...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Gençlerbirliği maçları zevkli ve heyecanlı geçmiş..Bu sene ZTK bizim olmalı..Sakatlar kötü olmuş ama çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Veli Kavak güzel transfer,joker oyuncu, iyi gelişir...
    İnşallah bizim olacak abicim,takibin için minnettarım.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Avrupa Ligi'nde çok iyi maçlar çıkarmışsın...

Çok gol yiyorsun bunu düzeltmek gerek...
    Teşekkürler,aynen çok gol yiyoruz... Zamanla inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

================================================== =======

STSL 18.HAFTA

STSL 19.HAFTA

STSL 20.HAFTA

STSL 21.HAFTA

STSL 22.HAFTA

STSL 23.HAFTA

STSL 24.HAFTA

STSL 25.HAFTA

STSL 25.HAFTA SONU PUAN DURUMU

AL 1.TUR 1.MAÇ

AL 1.TUR 2.MAÇ

AL 2.TUR 1.MAÇ

AL 2.TUR 2.MAÇ

AL OYUNCU VERİLERİ

AÇIKLAMA: Ligde çok iyi bir ivme yakaladık. TS ile çok çekişmeli gidiyoruz yine geçen sene olduğu gibi. Quintero tüm gol yükümüzü çekiyor. Avrupa Ligi'nde ise L'Pool eşleşmesinde deplasmanda yediğimiz 3 golü kendi evimizde çıkaramadık. Üzüntülüyüz tabiki ama şimdi tek hedef Türkiye Kupası ve Lig Şampiyonluğu. Tüm oyuncularımızla buna kilitlendik. Rakiplerimizin ne yaptığı önemli değil,bizim amacımız kalan haftalarda minimum kayıpla şampiyonluğu yakalamaktır...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun valla müthiş işler başarmışız...Liverpool maçı gayet normal 2. sezonda bu kadarı da takdire şayan bir başarı...

ligde son 8 maçta 8 galibiyet süper olmuş,maç sonuçları da güzel..Liverpool ile rövanş maçında evimizde etkili oynamışız ama ilk maçtaki 3 golü çıkartamamışız sağlık olsun seneye en kötü yarı final görürüz diye düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Helal olsun valla müthiş işler başarmışız...Liverpool maçı gayet normal 2. sezonda bu kadarı da takdire şayan bir başarı...
    ligde son 8 maçta 8 galibiyet süper olmuş,maç sonuçları da güzel..Liverpool ile rövanş maçında evimizde etkili oynamışız ama ilk maçtaki 3 golü çıkartamamışız sağlık olsun seneye en kötü yarı final görürüz diye düşünüyorum..

STSL 26.HAFTA

STSL 27.HAFTA

STSL 28.HAFTA

STSL 29.HAFTA

STSL 30.HAFTA

STSL 30.HAFTA SONU PUAN DURUMU

ZTK YARI FİNAL 1.MAÇ

ZTK YARI FİNAL 2.MAÇ

ZTK FİNAL MAÇI RAKİBİMİZ : TRABZONSPOR

AÇIKLAMA Beşiktaş beraberliği hariç iyi gidiyoruz. TS kayıpsız yürümeye devam ediyor. Süper bir çekişme var. Türkiye Kupası'nda finale çıktığıız için mutluyuz. İki kulvarda da sonuca gitmek istiyoruz.Final'de TS ile karşılaşmamız bizim açımızdan iyi oldu. Bu sene TS'ye kupa bırakmamayı düşünüyoruz...

son maçlar da gayet güzel geçmiş..puan farkını iyice arttırmışı rakiplerimizle.. son 4 hafta Trabzonspor ile 1 puan fark var..Buraya kadar gelmişken şampiyon olamazsak üzülürüz..Trabzonspor da çok formda ZTK final maçı heyecanlı geçecek...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Aynen abi TS bırakmıyor yakamızı. Ama inşallah iki kulvarda da rakibe şans vermeyeceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

STSL 31.HAFTA

STSL 32.HAFTA

STSL 33.HAFTA

STSL 34.HAFTA

ŞAMPİYON KAYSERİSPOR

STSL 34.HAFTA SONU PUAN DURUMU

STSL 34.HAFTA SONU TAKIM VERİLERİ

STSL 34.HAFTA SONU OYUNCU VERİLERİ

TÜRKİYE KUPASI KAYSERİSPOR'UN

ZTK FİNAL MAÇI

AÇIKLAMA:Ligde TS ile karşılaştığımızda çok heyecanlıydım,kesinlikle yenmeliydik. Ve istediğimize ulaştık. Zorla da olsa 2-1 yendik. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Quintero büyük bir rol oynadı bu şampiyonlukta. Kupa finalinde ise adeta hezimete uğrattık TS'yi.. Oyuncularımın hepsinin alnından öpüyorum... Çok güzel bir sezon geçirdik...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki şampiyonlukda çok iyi olmuş tebrik ederim..
    Final'deki skor çok iyi.

Tebrikler sonuçlar çok iyi,sonuna kadar her iki şampiyonluğu da haketti bu takım..Quintero yine döktürdü..Seneye birkaç oyuncu takviyesi ile avrupa da başarılar bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler. 2 şampiyonluk da harika olmuş.
    TariboWest

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri