Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Bu arada 2016 yazında biz transferlerle uğraşırken Dünya'daki uluslararası turnuvalardan haberler verelim.

EURO 2016

İsviçre, büyük bir sürpriz yaparak geldiği finalde Almanya'ya 2-0 boyun eğdi.

2016 BREZİLYA OLİMPİYATLARI

Brezilya'nın finallerdeki 2 golünü atan, yıldızı WELLINGTON PAULISTA.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üff feci bir oyuncuymuş.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süper Ligde başarılar... Eğlenceli bir kariyer

2016/2017 SEZONU YAZ DÖNEMİ TRANSFERLER

Geçen yıl memnun olduğum kadromuzu büyük ölçüde korudum. Zaten inanılmaz bir revizyon yapacak bütçemiz de yoktu. Bir kaç kaliteli yabancı isimle anlaştık. Hem genç olmaları, hem de geldikleri gibi katkı verebilecek olmaları bu transferlerin gerçekleşmesindeki en önemli faktördü.

DÜNYADA OLUP BİTENLER

SPOR TOTO SÜPER LİG -2016/2017-
    1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

4. HAFTA

5. HAFTA

6. HAFTA

7. HAFTA

8. HAFTA

9. HAFTA

10. HAFTA

11. HAFTA

12. HAFTA

PUAN DURUMU

Takımın performansından memnunum. İlk sezonumuz alışma sezonumuz. Oyuncularımız tecrübe kazanacak ve gelişecekler. Yine de her gün geçtikçe performansımızı artırıyoruz, özellikle Beşiktaş deplasmanında, içeride Trabzon maçında, büyük takımlara karşı ne yapabileceğimizi de gösterdik. Hedefim temiz bir şekilde kümede kalmak, sezon sonunda rahat edebilmek. Sezon sonunda kasamıza para koyarak antrenman tesislerimiz geliştirmek istiyorum, Amatör Lig'den beri bir geliştirme uygulayamadık maliyetinden dolayı. Bu arada 2.500 kişilik stadımız da her maç tam kapasite doluyor, bu da güzel. Sabreden derviş, muradına ermiş, biz de bu mantıkla Süper Lig'de sabredeceğiz, elbet şampiyonluk da göreceğiz
    Last edited by JuddTrump : 01.Temmuz.2011 at 20:01

Bu arada takımımızın canla başla savaştığına kanıt:

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bence süper ligde kötü değiliz daha iyi olmalıyız fakat yeterli düzeyde

İlk önce şanssız bir şekilde elendiğimiz Türkiye Kupası Play-off maçını verelim.

SPOR TOTO SÜPER LİG

13. HAFTA

14. HAFTA

15. HAFTA

16. HAFTA

17. HAFTA

PUAN DURUMU

Orta sıra bir Anadolu takımı olup çıktık. İstanbul'un bağrında oynasak da maçlarımızı, Anadolu takımından daha Anadolu'yuz resmen.

KADRO İSTATİSTİKLERİ

JUNG beklenen performansı veremese de, ALESSANDRO gol bulmada sıkıntı yaşamıyor. Yavaş yavaş lige alışıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Lige alışmışız Stadyumun kapasitesi ne kadar ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    2500 kişiymiş

Kardeşim, pek dikkat etmediğim bir kariyerdi ama şimdi bakınca çok eğlenceli olduğunu gördüm. Bundan sonra çok sıkı bir şekilde takip edicem.

Not: Bu arada, Coentrao'nun ne işi varmış Wolverhampton'da yahu
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    bence süper ligde kötü değiliz daha iyi olmalıyız fakat yeterli düzeyde
    Uğraşıyoruz bakalım reis, elimizden geleni yapalım, ilk 10'a girdik.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post

Gördüğün üzere bayağı zor durumda stad. Bizden başkası alışkın olmadığından sahanın kötü durumuna içerde bayağı bi avantajlıyız

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    2500 kişiymiş

Kardeşim, pek dikkat etmediğim bir kariyerdi ama şimdi bakınca çok eğlenceli olduğunu gördüm. Bundan sonra çok sıkı bir şekilde takip edicem.

Not: Bu arada, Coentrao'nun ne işi varmış Wolverhampton'da yahu
    Asıl bomba geçen yıl PATO'nun Barcelona'ya 88M €'luk transferiydi. Wolves yardırıyo bu arada.

beleştepeye kaçıyo millet herhalde kapasite yeterli olmadığından

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    beleştepeye kaçıyo millet herhalde kapasite yeterli olmadığından
    Öyle herhalde, başkana diyorum düzgün stad yapalım, yok diyor. Taraftar sağlam ama bak:

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kariyerin çok eğlenceli,umarım bu sezon avrupaya gidebilecek bi derece yakalarsın başarılar takipcinim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Avrupa'ya gitmemiz bayağı zor, bu sene ligde kalmamız bile çok büyük başarı. Eminim gelecek seneye daha iyi olacaktır

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Kariyerin çok eğlenceli,umarım bu sezon avrupaya gidebilecek bi derece yakalarsın başarılar takipcinim
    Bakalım, fena gitmiyoruz şu an SS'leri atıcam birazdan.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Bence Avrupa'ya gitmemiz bayağı zor, bu sene ligde kalmamız bile çok büyük başarı. Eminim gelecek seneye daha iyi olacaktır
    Kalıyoruz ya ligde garanti gibi bir şey o, birazdan SS'leri vericem.

Quote Originally Posted by JuddTrump View Post
    Öyle herhalde, başkana diyorum düzgün stad yapalım, yok diyor. Taraftar sağlam ama bak:

Taraftar takıma gönülden bağlı

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    Taraftar takıma gönülden bağlı
    Valla kardeşim, ben Dikilitaş'ta oturuyorum, her restoranda, her dükkanda Dikilitaşspor flaması, arması var. Zaten semtin yapısı itibariyle etraftaki hiçbir semtle teması yok, bir tepenin üstüne kurulmuş bir semt. Ondan herkes birbirine çok bağlı. SS'leri atmaya üşendim, sezonu bitirip atıcam galiba

SPOR TOTO SÜPER LİG

1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

4. HAFTA

5. HAFTA

6. HAFTA

7. HAFTA

8. HAFTA

9. HAFTA

10. HAFTA

11. HAFTA

12. HAFTA

13. HAFTA

Fena bir grafik çizmiyoruz. İlk senemiz için garantiledik gibi ligde kalmayı. İlerleyen senelerde ne kadar tehlikeli bir ekip olacağımızın göstergesi.

PUAN DURUMU

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

KADRO İSTATİSTİKLERİ

İyi bir haber geldi bu arada, vizyonsuz başkan Okan Aktürk yerine umarım iyi bir başkan gelecek, stadı da, antrenman tesislerini de geliştirecek.

SPOR TOTO SÜPER LİG

31. HAFTA

32. HAFTA

33. HAFTA

34. HAFTA

PUAN DURUMU

Gayet iyi bir sezon geçirdik. 2 Galibiyet daha alabilmiş olsak Avrupa Ligi'ne gidiyorduk, ancak gelecek sezon için umut verici bir performans sergiledik. Yaz hedefi olarak, transfer yapmayı koymuyorum, zaten takımımız oldukça potansiyelli; antrenman ve altyapı tesislerimizi geliştirmeyi hedefliyorum. Bankada fena da bir para yok, başkan değişiminden sonra finans durumumuzu da vereceğim.

2016/2017 SEZONU STSL OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

2016/2017 SEZONU YILIN FORVETİ

Görüldüğü üzere Brezilyalı forvet ikilimiz Jung ve Alessandro ekstra bir performans ortaya koyuyor. Hala da kendilerini geliştirebilirler.

2017 yazında uluslararası bir mücadele yok, ancak önemli transferleri yayınlayacağım.

Yeni başgan Berzan Aba başganla aramız iyi şimdilik.

hocam affına sığınarak bişey sormak istiyorum bende bileciiksporla bir kariyer açmak istiyorum o kadar aşağıya kadar lig inmiyor ne yapabilirim ?

Quote Originally Posted by tolgagokbug View Post
    hocam affına sığınarak bişey sormak istiyorum bende bileciiksporla bir kariyer açmak istiyorum o kadar aşağıya kadar lig inmiyor ne yapabilirim ?
    Ozzymanosbourne'ın (yanlış yazdıysam affola) yaması var, bu linkten indirebilirsin.

İlk önce bir 2016/2017'de Dünyada kimler şampiyon oldu onlara bakalım.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

UEFA KUPASI FİNALİ

• İngiltere'de Arsenal, son 6 sezondaki 4. şampiyonluğunu elde etti.
    • Fransa'da Marsilya son 8 yıldaki 4. şampiyonluğunu elde etti, arada 2 kere Lyon, 1 kere PSG, 1 kere de Lille mutlu sona ulaştı.
    • Almanya'da Bayern Münih, son 8 yıldaki 7. şampiyonluğunu elde etti.
    • İtalya'da Roma, Napoli'nin üst üste 7. şampiyonluğunu elde etmesinin önüne geçti ve ipi göğüsledi.
    • İspanya'da Atlético Madrid 21 yıllık şampiyonluk özlemini bu sene dindirdi.
    • Türkiye'deyse, malum Galatasaray bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Bu arada geçen yıl fark edemediğim iyi bir haber.

2016/2017 YILIN MENAJERİ

SEZON BAŞI BÜTÇEMİZ

Bu sezon UEFA'ya katılmayı hedefliyordum, ancak yeni başkanın Jung'a gelen 3.5M€'luk teklifi kabul etmesiyle işler tamamen değişti. Forvetin öbür kilit isimi Alessandro da -1 senelik sözleşmesi kalmıştı- sözleşme yenilemeyi kabul etmeyince onu da 1M€ + sonraki satıştan %25 bedel karşılığında sattık. Forvetimizi de deneyimsiz ama çok potansiyelli 19 yaşındaki Matìas Basualdo'ya emanet edeceğiz. Bu sene de hedefimiz ligde kalabilmek, ve genç oyuncularımızın gelişmesini sağlamak. Transferlerimizi de bu yönde yaptık. Basualdo, Brunao, Saroli, Svrcek, Burak Yılmaz, Erdoğan Dölek gibi potansiyelli gençleri kadromuza kattık.

TRANSFERLERİMİZ

FİNANSAL DURUMUMUZ

Aslında finans olarak gayet yeterliydik. Jung'u satmaya hiç gerek yoktu, hain başkan.

TAKTİKLERİMİZ

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

SÜPER LİG

1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

4. HAFTA

5. HAFTA

6. HAFTA

7. HAFTA

8. HAFTA

9. HAFTA

10. HAFTA

11. HAFTA

PUAN DURUMU

Ortalama bir performans sergiliyoruz. Zaten takım 23.2'lik bir yaş ortalamasına sahip. Orta sahanın ortasında oynayan, Bruñao (18), Cogali (19), tek forvetimiz Basualdo (19) gibi oyuncularımız giderek tecrübeleniyor. Beni endişelendiren önemli bir unsur, Türk oyuncularımızın giderek yaşlanması. (Taha Yalçıner-30, Barbaros Barut-34)

TÜRKİYE KUPASI

Türkiye Kupası'nda olabildiğince ileriye gidebilmek istiyorum. Çünkü genellikle, ilk 3'teki takımlar yarı finalde de oluyor. Oradan bir sürprizle Avrupa Ligi'ne katılma şansı yakalarsak gelecek sene için hem tecrübe, hem de transfer yapabilme açısından çok yararlı olur. Maça gelirsek maç çok heyecanlıydı, ilk yarıyı 3-2 geride kapattıktan sonra, ikinci yarı Porto gibi oynayarak 6 gol attık.

KADRO İSTATİSTİKLERİ

SPOR TOTO SÜPER LİG

12. HAFTA

13. HAFTA

14. HAFTA

15. HAFTA

PUAN DURUMU

Ligde yine ortalamayız. Bursa maçından en azından 1 puanla ayrılabilsek çok avantajlı olacaktık 5.lik yolunda. 2 Tane duran toptan gol buldular, önüne geçemedik. Yine de iyi gidiyoruz.

TÜRKİYE KUPASI'NDA TARİH YAZDIK!

Şansımızın da yardımıyla aslanlar gibi savunma yaptığımız maçta, frikikten bulduğumuz Senegalli stoperimiz Diouf'un golüyle gruptan 1. çıkma yolunda çok değerli bir 3 puan aldık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fener galibiyeti mükemmel olmuş ligdede fena bir konumda değilsin başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Müthiş br kariyer olmuş. Takipçinim. Fener galibiyeti de çok güzel. Bu sene ilk 5 e girebilirsek muhteşem olur.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri