Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

şampiyonsun artık başarılar 7. sezon da gelir herhalde süper lig ya da 8

Çok temiz şampiyonluk oldu. Ortada giden maçı Taha Yalçıner'in ve kornerden gelen golümüzle kazanmasını bildik. Artık oyundaki amatör liglerden kurtulduk, oynanabilir liglerdeyiz. 2. Lig B bizden korksun.

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    şampiyonsun artık başarılar 7. sezon da gelir herhalde süper lig ya da 8
    Sağol, umarım görürüz yazın ilerleyen günlerinde onları da

Rahat geçirdiğimiz bir maçtı, ligi 2. bitiren Kırıkhanspor'la gollü bir mücadele yaptık.

Bu da son maçımız. Artık Süper Amatör'le işimiz kalmadı, arkamıza yaslanıp play-offları izleriz.

2013/14 - 2. LİG B

Bu sezon da lig atlamayı hedefliyorum, ancak öncekiler kadar kolay olmayacak. Kaliteli isimlerle anlaştık, stoper mevkiini Ersin Birinci ve Ramazan Erarslan'la doldurduk. İkisi de kaliteli isimler. Forvete Okan Deniz'i aldık. Kaliteli bir golcü, en fazla maaş verdiğimiz oyuncumuz oldu aynı zamanda, yıllık 52.000€ karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladık. Ferdi Sönmez'i Hollanda'dan getirttik, kanatların ikisinde de oynayabilmesi sebebiyle işlevsel bir oyuncu, tek sorunu sakatlığa çok yatkın olması. Kaleye de tecrübeli file bekçisi Ferhat Ertürk'ü geçireceğiz.

Hazırlık maçlarını her zamankinden yardımcıya bıraktık.

KADROMUZ

Yine yabancı sınırlamasından dolayı genç forvetimiz Livaja'yı oynatamayacağız. Yine de kupada oynatabiliyoruz. Eğer büyük bir sürpriz yapıp kupada gruplara kalırsak çok iyi olur. Çok rotasyonlu bir kadromuz var, ligin kuvvetli ekipleriyle başa baş yarışableceğimizi düşünüyorum.

1. HAFTA ve ZTK 1. TUR ELEME MAÇI

Çaykur Rize maçında, rakip uzaktan şutlarla kaleyi yokladı, ilk yarıda net pozisyonlar bulduk ancak golü 2. yarıda atabildik. Son dakikalara önde girerken, geçen sezon olduğu gibi ilk maçların tecrübesizliğiyle kalemizde 2 gol görerek haftayı puansız kapattık.

Beylerbeyi maçı keyifli bir maçtı, rakip takım çok şanslıydı bir tane direkten içeri giren bir tane de 35 metreden attıkları bir golle daha dk 11'de 2-0 öne geçtiler. Ancak aslan oyuncularım beni yanıltmadı, galibiyet geç de olsa normal süre içerisinde geldi. Bu sene yarışacağımız rakiplerimiz ise şöyle.

Last edited by JuddTrump : 07.Haziran.2011 at 13:21

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok eğlenceli bir kariyer oluyor Süper Ligde Dikilitaşsporu görmek isteriz

Program hata verdi Pursaklarspor maçından sonra Beylerbeyi maçını ve o maçı tekrar yapmak zorunda kaldım. Beylerbeyi maçını 2-1 kazandım bu sefer. Pursaklar maçını birazdan yapacağım.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Çok eğlenceli bir kariyer oluyor Süper Ligde Dikilitaşsporu görmek isteriz
    Sağolasın bakalım, bu sene zorlanacağız gibi ama benim takım sonradan açılır hep

2. - 4. HAFTALAR VE ZTK 2. ELEME TURU

Kolay geçen bir sene olmayacak belli. Lig atlama hedefi çok zor gözüküyor.

5. - 10. HAFTALAR

Ligdeki yerimizi hak etmiyoruz. Aslında çok daha iyi takımız, maçlarda şanssızlıklar yaşıyoruz sürekli. Bitiricilik sıkıntısı çekiyoruz. Takımın yavaş yavaş yeni transferlere ve lige alışmasıyla belki play-off potasına girebiliriz. Veya düşmemeye de oynayabiliriz belli olmaz.

10. - 17. HAFTALAR

Kötü oynamıyoruz, pozisyonlara giriyoruz ancak bitiremiyoruz, tecrübesizlik bizi bitiriyor. Artık bu sezon elimizden geldiğince yüksek bir pozisyonda bitirip, gelecek sezon yükselmeye çalışacağız. İlk devre bittiğinde 12. sıradayız, hedef olarak yükseliriz demiştim yönetime, olmayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bu sene işin zor 1-2 sene burada kalırsın

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bu sene işin zor 1-2 sene burada kalırsın
    Evet, tanınırlık (reputation) farkı yüzünden takım kendine güven sıkıntısı çekiyor, yoksa kalite farkı çok fazla değil. Yavaş yavaş aşacağız bu sorunu da, seneye yükselebileceğimize inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

kariyer güzel gidiyor.Birşey soracağım sana.Ben bir ara indirmiştim amatör ligler yamasını ama oyunda her gün atlayışımda 100 küsür haber geliyordu.Yine öyle çok haber geliyor mu durmadan.Yoksa 11.3 için çıkan son versiyonda düzeltmişler mi

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    kariyer güzel gidiyor.Birşey soracağım sana.Ben bir ara indirmiştim amatör ligler yamasını ama oyunda her gün atlayışımda 100 küsür haber geliyordu.Yine öyle çok haber geliyor mu durmadan.Yoksa 11.3 için çıkan son versiyonda düzeltmişler mi
    Geliyor valla, ama 100 küsur gelmiyor, 30 civarı geliyor, 11.3 versiyonunda düzeltmiş olabilirler. Özellikle Yerel Amatör'deyken takımlar her gün ayrı teknik direktörle çalıştığından hep TD değişim haberleri geliyordu.

seneye bank asya gelir bence güzel gidiyorsun ilk yıl için kötü bir yer değil

Umarım bakalım, bu yıl düşeceğimiz yok da seneye çıkmamız lazım.

Orta sahayı güçlendirmek ve takıma tecrübe katmak adına takıma Barbaros Barut'u transfer ettik.

yeni transfer güzel yararlı olacaktır

Gruptaki diğer takımlara bakınca hepsi bank asya ayarında takımlar. Sen de çift dikiş gidersin bundan sonra derim bank asyada da 2 sene geçebilir sanırım...

Kariyere kısa bir aradan sonra geri döndüm. Ligin ikinci yarısındaki ilk maçımız en yakın rakibine 7 puan fark atmış olan lider Çaykur Rize. Deplasmanda oynadığımız kupa maçında ve lig maçında, her ikisinde de boyun eğdiğimiz Rize'yi kendi sahamızda, ilk 11'imizdeki Taha Yalçıner (DMC) ve Osman Köse (AML)'nin eksikliğine rağmen çok net bir skorla geçtik. 2. Yarıda kalan maçlarda bu maçtaki oyunumuzu sürdürürsek play-off potasına girebiliriz.

yeni transfer güzel yararlı olacaktır
    Yaşını başını almış adam ama tecrübe de lazım tabi takıma.

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Gruptaki diğer takımlara bakınca hepsi bank asya ayarında takımlar. Sen de çift dikiş gidersin bundan sonra derim bank asyada da 2 sene geçebilir sanırım...
    Umarım bakalım, belki mucizevi bir şekilde play-off'lara kalıp yükselebiliriz, ama hedef ligin üst yarısında olabilmek.

Eline sağlık bu arada çok tatlı yama olmuş, hiçbir sorunla karşılaşmadım 4. sezonumda olmama rağmen.

19. HAFTA - 30. HAFTA

Artık ne olursa olsun kazanmasını öğrendik. Son dakikalarda atıyoruz, atıp yatıyoruz, geriden geliyoruz, her şeyi yapıp kazanabiliyoruz. Özellikle Beypazarı Şeker ve Yeni Malatya maçlarında duran toplardan goller bulup savunmamızı sağlam yaptık ve çok değerli 6 puan aldık. Takım 2. yarıda gerçekten çok etkileyici bir performans sergiliyor. Gerçekten de mucizevi bir şekilde play-off'a kalma şansımız doğdu son 4 hafta kala. Önümüzdeki maçlar şöyle:

- Adıyaman (D)
    - Şanlıurfa (D)
    - Samsun (D)
    - Keçiörengücü

Samsun deplasmanında puan kaybetme riskimiz var ancak ben takımıma güveniyorum, bu sene çıkamasak da en azından bir play-off tecrübesi bize çok yarayacaktır. Aramızda 4 puan fark olan Beypazarı Şeker'in fikstürü de bizden kolay sayılmaz.

- Keçiören
    - Samsun (D)
    - Pursaklar (D)
    - Çaykur Rize

Eğer tüm maçlarımızı kazanabilirsek ya da en azından, lig sonunda 56 puanı bulabilirsek, yani kalan maçlarda 10 puan alabilirsek, play-off potasına girebileceğimizi düşünüyorum. Bakalım son dört haftayı yarın yapacağım, bugünlük bu kadar heyecan yeter.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bence bir Play-Off oynarız.

play-off samsun'dan geçiyor galiba

play-off samsun'dan geçiyor galiba
    Aslında her maç çok zor, Adıyaman maçı kolay gibi gözükse de bu seviyede takımların güçleri birbirine çok yakın, her maç her şey olabiliyor. Tabii Samsun maçı ayrı bir zor.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bence bir Play-Off oynarız.
    Bakalım açtım şimdi oyunu, paylaşacağım neticeleri birazdan.

Hala lig sonuncusunu bize karşı favori gösteriyorlar, reputation böyle bir şey olsa gerek.

Son 3 maç kala B.Şeker'le aramızdaki fark hala 4. Kazandığımız hafta, onlar da içeride Keçiörengücü'nü 2-1 yendiler.

Ne yazık ki hayaller suya düştü Yine de güzel bir sezon oldu, son maçımız içeride Keçiörengücü'nü mağlup ederek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri