Sanırım bu sefer gerçek beyler :|
Sanırım bu sefer gerçek beyler :|
hiç sanmıyorum ama gelirse bi beşiktaş maçına gitmek farz olur
vay vay vay serhat.
Ronaldinho'mu oha yok artık yani. Bu sezonun en iyi transferi net.
sadece bu sezonun değil bence. lig tarihinin gelmiş geçmiş en iyi transfer olur.
(/s)
Yıllardır diyorum gelse de izlesek diye. Benim için tektir Ronaldinho, eline su dökebilecek adam yok dünya üzerinde. Şimdi BJK Kombinesi + Digitürk tarzı bir şey düşünmüyor değilim ama her şey piyangoya bağlı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Haber gece 00:00'a kadar kesinleşirse ben 2013'te kalırım bensiz devam edersiniz beyler şimdiden uyandırayım.
Klasik ilk ben transferi duyurdum mantığıyla yapmış haberi Vatanspor.Haberin kaynağı muhabirleri de söylemiş bunu.Ronaldinho ile ilgilendiğimiz kesin. Umarım gerçekleşir bu transfer.Çünkü hem bu tarz bir isime ihtiyacımız var,hem de Ronaldinho bu abi,istememek mümkün değil.
![]()
So what?
Saike
Bu transferin gerçekleştiğini sadece Vatan açıkladı , başka hiçbir kaynakta buna benzer bir haber yok , umarım bu sefer doğrudur..
Ronaldinho tek başına maç kurtarır vallahi tam aradığımız adam. Heyecanlandım bende![]()
FM Gazetesi
Ronaldinho'nun menejeri İstanbul'a gelmiş.NtvSpor'un son dakika haberi.Beşiktaş teklifini sunmuş.
Ağustos-Eylül aylarında da görüşmelerimiz olmuştu fakat anlaşılamamıştı..
Son zamanlarlarda gelen sponsor haberleriyle yüzümüzü güldürdün yönetim , açıkla Ronaldinho'yu da yeni yıla mutlu girelim..
Yıllık 6 m € teklif edildiği konuşuluyor , yarısını sponsorlar karşılayacakmış , umarım kabul eder R10![]()
@firatgunayer
4 dk Ronaldinho'ya bonuslarla beraber yıllık 6,5-7 milyon euro'luk bir teklif yapıldı. Kulübün kasasından çıkması planlanan para yıllık 3m euro..
FM Gazetesi
Olcay yeteneksizine yakışmıyordu zaten o numaraHayırlı olsun beşiktaş camiasıına
![]()
Yıllık 3m süper bir rakam, olursa BJK'ye hayırlı olsun...
Ronaldinho'nun yıllık maaşını tartışmazlar umarım. Türkiye'de zaten mükemmel bir transferi arka planda bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar yıllık 10 milyonda alsa Ronaldinho bu.
forma sattirir hersey yaptirir fizik olarak nasil bilmiyorum eger hazirsa uyum sorunu yasamazsa +10 puan tek basina yazdirir puan tablosuna tabi oyuncular ronaldinhonun zekasina oynuna ayak uydurabilcekmi o var..
Bizim futbol oynadigimiz zaman ornek aldigimiz futbolcu. Futbolu 2002'de degistiren adam.
InsAllah olur, Turkiyede onu izlemek cok guzel olur.
Bir Ronaldinho bir Riquelme birde hiç göremesemde oynayışını Hami Mandıralı benim unutamıyacağım isimler sanırım.Aralarından en çok izlediğim tabikide Ronaldinho.Umarım gelirde izlemeye devam ederiz..Beşiktaş Q7'yi aldığında da çok heyecanlanmıştım.Fakat o sırada bana göre Beşiktaş kötü oynadığından harcanmıştı.Fakat Ronaldinho için farketmez sanırsam takımın kötü oynaması![]()
Durun yahu adam gelmeden oynamadan![]()
Gerçekleşirse muhteşem bir transfer olur. Maliyeti yüksek gibi ama düşündüğünde 2. bile ŞL'ye direk gidiyor. Şampiyonluğa gerek yok adam 2. liği getirse bile bu sezon alacaklarından fazlasını kazandırır Beşiktaş'a.
Son form durumunu bilmiyorum tabi ama Ronaldinho bu![]()
Sırf Ronaldinho için izlerim Bjk'nin maçlarını![]()
Bırakın maliyet hesabını yönetim düşünsün.Eğer gelirse biz zevkini çıkaralım yeter![]()
Bu sene Serdar Kurtuluş , Escude gibi kazmalara katlandık..
Maliyeti ne olursa olsun , bu sabrımızın karşılığını alalım bir zahmet..![]()
Kimisi Beşiktaş'ın parası yetmez nasıl alacak diyor. Yapmayın arkadaşlar "Vodafone, Adidas, Koç.." bunlarla boşamı sponsorlukta anlaştık
Drogba - Sneijder verelim Ronaldinho'yu bize verinLan ben çok seviyorum bu adamı FIFA'da falan hâlâ transfer ederim takıma, bize gelsin nolur. Ünal Başgan duy sesimizi
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaraylıların Ronaldinho aşkıda ortakmış yalnız
Beşiktaşlılardan daha çok sevindik ^^