Futbol tarihinin en teknik oyuncusu bana göre. Bazı haber sitelerine göre transfer bitti, eğer gelirse gerçekten de inanılmaz olur.
Burak
Ben olsam gelmem valla nerde oynucağımız belli değil yarın halısahada görürsek Ronaldinhoyu rezil oluruz.![]()
Haydaaaa.. Al bide burdan yak..
![]()
Quaresma transferindede resmi açıklama gelmişti Quaresma defteri kapandı diye bakalım neler görücez daha![]()
kimi ziyarete gelmiş ki, ne sebepten? veya niçin beşiktaş? sorgulanması gereken şeyler.
Yeeaaa bırakın bu işleriKimi yiyonuz
FM Gazetesi
aynen bu açıklamayla daha da ümitlendim![]()
Beşiktaş'ın bu açıklaması tabiki daha da yaklaştığımızı gösteriyor. Dünya da sayısız ülke klüp varken bir menajer neden Beşiktaş'ın konuğu oluyor? birde adı Beşiktaş'la geçen futbolcusu varken![]()
Sezon başında Ahmer Nur Çebi ile baya iletişimleri olmuştu transferle ilgili.Eğer denildiği gibi İstanbul'a tatile geldiyse Ronaldinho'nun abisi,ziyaret etmesi normal.Ben bu açıklamadan şunu anladım,biz teklifimizi yaptık,daha ortada kesin bir şey yok.Basının gazına gelmeyin.İlgimiz olduğu kesin,sezon başında görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca devre arasında belki bir şey olur deniliyordu.Bakalım Ronaldinho gelmeyi kabul edecek mi? Bir yerde Dünya Kupası'nda forma giymek için Brezilya'da devam etmeyi düşünüyor tarzı bir yorum gördüm.Bence mantıklı,zira orada daha çok göz önünde olur.Umarım gelir ama yine de medyanın gazına gelip beklentileri yüksek tutmamakta fayda var.
So what?
Saike
ronaldinho insallah gelir ama bizim basin onu cok kolay harcar hem bütün dünyanin tanidigi kariyeri tavan yapmis bir oyuncu hemde yillik maliyeti oldukca tuzlu.. ortama ayak uyduramazsa kötü oynadigi ilk maclarda elestiriler hemen gelir fazla dayanamaz ronaldinho türkiyede..
Adettendir:
Tolga
Tarık - Lescott - Sivok - Motta
Atiba - Oğuzhan
G.Töre - Ronaldinho - Olcay
Almeida
Hadi hayırlısı bakalım.![]()
valla temiz kadro.
Ali Ece @aliececom 34 dk
Lescott, Beşiktaş'a çok gerekli profilde ancak Tottenham da devreye girmiş.
Lescott'u Tottenham ve Monaco'nun da istediği söylenir, iş biraz zora girdi gibi.
-------------Tolga
Tarık-Sivok-Lescott-Motta
------Veli----Fernandes----
---------------------------------
Töre------R10-------Olcay
---------Almeida------------
Fernandes eski yerine dönse eğer gitmeyecekse tabii iş yapar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Birisi ekşi'de yazmış, bana da mantıklı geldi. Bu hikaye, Q7'nin hikayesine de çok benziyor:
"Gelirse Beşiktaş iyi sükse yapar. medya bir süre onu konuşur. herkes ilk maçına odaklanır. ligtv sağlam reklam yapar ve para kazanır. ilk haftalar çok etkili görünür. zaten ilk başlarda yapacağı her olumlu hareket herkesi zevkten dört köşe eder. sonraki haftalarda rakip takım hocaları sert önlemler almaya başlar. adama her pozisyonda adam adama markaj verirler. yetmez her geçtiğinde vur derler. adamı oyundan yıldırın derler. bizim kasap futbolcular ayağının her noktasına basar, çeker, sert girer. bizim futbol özürlü hakemlerimiz rakibin oynatmama felsefesi olan kasaplığın normal olduğunu düşünerek kart vermez. adam yılmaya başlar, takımdan destek bekler. takımın harika oyuncuları ise Ronaldinho'ya destek çıkmaz. kimisi kabiliyetsizliğinden, kimisinin ben de onun kadar oynarım deyip bencilliğinden, kimisinin ise parasına takması yüzünden saha içinde sorun başlar. adamın oyundaki etkisi azalır ve düşer. zaten savunma yönü de olmadığı için, hücumda da etkisi azalınca takımı 10 kişi oynatırmış gibi görünür. hemen spor programlarında adama sallamaya başlarlar. temel fikir Ronaldinho bitmiş, buraya sadece para için gelmiş. takım saha içi organizsyonu düşmesi nedeniyle kötü sonuçlar almaya başlar. ya da iyi sonuç alınsa bile r10'un etkisi azdır. parası tartışılır, gece hayatı sorgulanır derken taraftar r10'a karşı bilenmeye başlar. şaşalı şekilde gelen adam artık kötü sonuçlar alındığında yuhlanmaya başlar. Beşiktaş yönetimi de sene sonunda alınan sonuçlara bakarak oyuncuyla anlaşır ve sözleşmesini fesheder. oyuncu sessiz bir biçimde, sadece birkaç habercinin bulunduğu bir ortamda Türkiye'den ayrılır."
-------------Tolga
Atiba-Sivok-Ersan-Motta
------Oğuzhan----Fernandes----
Töre-----Ronaldinho-------Olcay
---------Almeida------------
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Form geçicidir klas ise kalıcı.Ronaldinho'yu özetliyor bu laf.Q7 falan hikaye abi Ronaldinho bu çok farklı olur çok.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Q7'ye haksızlık ediyorsunuz bence.Tamam arada fark var ama Q7'de geldiğinde elinden geldiğince oynadı.O sıra Beşiktaş forvetleri çok kısırdı.Adam orta açıcak kimse olmuyordu ceza sahası içinde.Adam bir çalım daha atıp orta için bakıyordu içeriye yine kimse olmuyordu.3. çalımı atarkende faulle indiriyorlardı adamı.(Tabi benim izlediğim Beşiktaş maçı o sene 5-10'u geçmez.O yüzden benden daha iyi bilir kendi taraftarı ama izlediğim maçlarda da durum buydu.)
Her şeyide futbolcudan beklememek lazım.
Sercan Dikme ® @sercandikmee
Ronaldinho ile ilgili bir son dakika bilgisi geldi
Yönetime çok yakın bir kaynakdan aldığım bilgiyi aynen aktarıyorum
A.N.Çebi Ronaldinho ile 5.5M€'ya anlaşmaya vardı.
Açıklanmamasının nedeni;Borsa.
Hafta içi senetler uygun fiyata alınacak sonra satılacak
gel artık vefasız
Ronaldinho nun son Dünya kulüpler şampiyonasında vücudunu yağmaladıkları gibi biz anca ayakkabılarını alırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Başkan Orman devreye girdi..Teklif yükseldi..
Ronaldinho'ya yeni teklif : 6 milyon euro..
Ödeme planı 12 ay x 500 bin euro..
Fırat Günayer - Twitter
Dün 5,5 milyon euroya anlaşıldığına dair twitler vardı, (bkz. üstte) şimdi de teklifin 6 milyon euroya yükseldiği söyleniyor. Bence bu iş bizim lehimize sonuçlanacak.
Bana da öyle geliyor.
Avrupa Basını (Almanya, Hollanda vs.), RONALDİNHO BEŞİKTAŞ'TA haberlerini girmeye başlamış. Bu sefer iş ciddi, bitiyor bu sefer transfer. Gözümüz, kulağımız KAP bildiriminde artık!![]()
hadi artık su ronaldinho yu bildirsinler ya formalarıda hemen bassınlarda alalım ekstra formalarımızı
ronaldinho gelirse bu yarı dönem icin 10 numarayı giyemiyor dimi??
10 giyemiyor malesef 49 da dolu Muhammed malum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"