Drogba kalitesinde çok forvet var ancak Ronaldinho kalitesinde bir oyuncu doğmadı henüz
Drogba kalitesinde çok forvet var ancak Ronaldinho kalitesinde bir oyuncu doğmadı henüz
A.Mineiro başkanı Asiss ile olan görüşmesini iptal etmiş. Ronaldinho ya yeni bir teklif sunmayacakları söylemiş.
Yok ya ben inanmıyorum gelmez bize Sihirbaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Alex Tellas transferinin ertelenmesi bize yaradı gibi Gremio Ronaldinho'nun parasını o transferden çıkaracaktı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ronaldinho bu adama din degistirtir yahu.. umarim gelir ligimize renk katar ama ben gelmicegini dusunuyorum..
Ben bitti gözüyle bakıyorum bu transfere.
Ronaldinho açısından bir sorun yok renkler bile değişmeyecek zaten
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eneramo Karabükspor'a kiralanmış. İyi oldu bu.
FM Gazetesi
Beyler Ronaldinho bitti demiş totemspor. Burası günlerdir Ronaldinho'nun menejeri ile konuşan Ali Ece'nin yazdıpı site. O diyosa doğrudur.
ronaldinho sozlesme uzatmis klubuyle.
http://www.atletico.com.br/noticias/?p=20488
baskanlari kalli %100 demedi ama %99 uzattik sozlesmeyi dedi.
Tüh be üzüldüm. Gelseydi keşke.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçmiş olsun,keşke gelseydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelme ihtimali bile heyecan yapmisti, uzuldum...
FM Gazetesi
Ben aslinda daha cok simdi r10un yerine alinacak oyuncuyu merak ediyorum. Hani ronaldinho olmayinca .... aldik cumlesindeki ... Li yeri kim dolduracak bakalim. Buda yonetimin vizyonunun kalitesini gosterecek bize.
FM Gazetesi
Yönetim en yüksek teklifi biz sunduk diye beklemeye geçerse böyle olur. FM tecrübemizle bile bir çoğumuz bu transferi bu aşamada gerçekleştirirdik.
Fikret Orman geçen sene Şubat ayında Drogba ve Sneijder için söylediği "bir oyuncu 6 milyon euro alırken diğeri 500 bin euro alırsa, olmaz" minvalinde ki laflarını son anda yememiş oldu böylece.
En başından beri medyanın gazına gelmemeye çalıştım,bu yüzden kesinleşinceye kadar yorum yapmama kararı almıştım.En yüksek teklifin bizden olduğu,Brezilya kulüplerinin bu parayı veremeyeceği,Ronaldinho'nun da bize gelmeye olumlu baktığı,kısacası ibrenin bizden yana olduğu söyleniyordu.Bu akşam birden bu anlaştık haberi düştü ortaya.İnsan medyanın ne kadar palavracı olduğunu bilip gaza gelmemeye çalışsa da,ister istemez umutlanıyor.Sonuçta bahsi geçen isim Ronaldinho.Hayal kırıklığı oluştu haliyle tabii.Neyseki alışkınız artık bu tarz durumlara,çok koymuyor bu yüzden.Transfer görüşmelerinin de asıl hikayesini merak ediyorum.Umarım öğrenebiliriz.
So what?
Saike
Ronaldinho'nun geleceğine o kadar çok inanmıştım ki, şimdi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Neyse ki yönetim Eneramolara, Sezer Öztürklere verdiği paralarla Beşiktaş'ın menfaatlerini koruyor, parasını savurmuyor...
Gidin alın şu Batallayı ne kapatın Ronaldinho üzerindeki baskınızı.
Gelmiyecek mi şimdi?
Belki %1 gelir?Daha ölmedik ^^
Durum şundan ibaret;
![]()
Üzmek gibi olmasına ama hazır kartalı öpmüşken Hernanes'i alın bence. Alışkanlık olur Hernanes'e, İnönü Stadyumu'nda kartal öptürürsünüz imza töreninde.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Twitter da şöyle bir muhabbet var;
Deco -->> Tabata,
Robinho -->> F.Tekke,
Forlan -->> Edu,
Nene -->> Dentinho,
Adebayor -->> Eneramo,
Ronaldinho -->> ????
Sentugo.
Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu an. Her şeyimizle hazırdık R10 transferine; ama üstteki beklediğimiz adamlarda olduğu gibi umutlandırıp kandırılan yine biz olduk. Söyleyecek pek bir şey yok. Beşiktaş üzerinden çok güzel reklam yaptı birçok kişi. Onları da Allah'a havale ediyorum!
ronaldinho bjk yi atletico mineiro'dan fazla para koparmak için resmen kullandı
Adam bu süreçte çıkıp 2 laf dahi etmedi nasıl kullansın yahu
Bu aradaki kişiler kullandılar asıl. Beşiktaş üzerinden prim yaparak elde ettiler istediklerini.
Üzüldüm açıkcası çok isterdim Türkiyede görmek kendisini. Şimdi baktımda bir önceki mesajım tam ibretlik olmuş ya
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
adamla fiyatta anlaşmışsın.brezilyadan ayrılması için adam 6 milyonu yeterli görmüş.bjk bu parayı bir şekilde çıkarmış gidipte atletico mineiro'ya daha düşük ücretle imzalamasının sebebi ne.Ki ronaldinho gelmeyi düşünse kendide istanbula bir ayak basardı
Fikret Orman istifa.Bir adam izleyecektik onuda beceremedin![]()
Last edited by Önder HOCA : 10.Ocak.2014 at 02:07
Assis'in işleri bunlar hep.
menajeri tatilini yapti gitti iste , bence dumen vardi bu olayda assi cok kurnaz atleticonun teklifini yukseltmek icin besiktasi kullandilar..
yalniz bu adam kimdir necidir bilmem menajer galiba 20-25 gunden beri ronaldinho besiktasa gelmicek diyordu
https://twitter.com/Muzziozcan
adam sırf brezilyada oynamak için milandan aldığı 12 m € dan vazgeçmişti o yüzden geliceğini düşünmüyodum yanılmamışım
Bu adamı görünce hatırladım. K.Frei için Bursaspor'da deyip ertesi gün patlamıştı. Ayrıca, Ronaldinho'nun gelmeyeceğine dair bir tweetine denk gelmedim ben, gözümden kaçmış da olabilir tabii ki ve ocak ayında, tüm dünya Türkiye futbolunu konuşacak, ortalık yıkılacak, sallanacak falan fistan bir şeyler yazmış. Baktığımızda R10 dışında Türkiye'yi sallayacak bir şey olmadı, ki o transfer de gerçekleşmedi zaten akşam itibariyle.