Sayfa 443 / 476 İlkİlk ... 343393433441442443444445453 ... SonSon
13,261 ile 13,290 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

11 milyon euro bütçe ile 1 Türk 3 yabancı alacakmış Beşiktaş;

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...nsfer-edecegiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu 11 milyon sadece bonservis için belirlenen rakamsa 1 Türk 3 yabancı zor ama imkansız değil. örneğin geçen sene pedro franco'yu 2.4 e almışlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öyledir muhtemelen zaten. Bu bütçe ile Gökhan Töre'yi nasıl alacaklar esas merak ettiğim o, adamın opsiyonu 7.5 milyon euro.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Töre için opsiyon kullanıp 7.5 mn euro vermek tam bir enayiliktir. Hiçbir takım vermez Gökhan Töre için o kadar para.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

5+3 sonrası 3 büyükler de talip olur, bu da pazarlığın kızışması demek. 7.5 bence de çok ama, bir takım alacaksa bonservisini 5-6'dan aşağı bırakmaz bence Rubin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre'yi 7.5 M € ya alamazlar zaten o kadar da etmez, rubin 3 M € ya almış o civarda bir fiyata bırakabilirler. Gökhan önemli oyuncu ama geçen sene ki performansı çok inişli çıkışlı, Beşiktaş için olmazsa olmaz değil bence onun yerini Kayseriden Sefa ile kapatabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.
    Aynen abi dediğin gibi olabilir aslında, Beşiktaş'ın diğer klüplere oranla yabancı sorunu yok, Mouche iyi gider bence.Çünkü bütçe toplam 10 diyorlar zaten 3-4 oyuncu alacaklar en iyisi bu olur.
    Hele mesela Scarione alınsa çok iyi iş yapar bence.Ama sanmıyorum, Kasımpaşa bırakmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi Mouche'ler bilmem neler bizi bir yere getirmez bunu artık dünyanın diğer ucunda futbolla ilgisi olmayan adam bile biliyor. Senelerce denedik de ne oldu ? Holosko dışında (ki onun da katkısı Mustafa Denizli sayesinde oldu) koca bir sıfır.

Vizyon sahibi olup fark yaratacak adamların peşinde koşmalıyız. İlla yıldız değil , fark yaratacak.

Angel Correa'yı Atletico'dan önce sen kapacaksın. Ülkende düzenlenen , bir nevi ayağına kadar gelip şov yapan Quintero'yu Porto'dan önce sen alacaksın.

Kayseri ile küme düşen Mouche'den hayır gelmez güzel abim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben mi yanlış izledim yoksa Beşiktaş'ın bu sene maçlardaki en etkili oyuncusu Gçökhan Töre değil miydi? Sene başında Gökhan'ın bu kadar iyi oynayacağını düşünmemiştim, hatta bir ara beni haklı da çıkartıyordu ama sonradan çok iyi bir çıkış elde etti. Bence Beşiktaş Gökhan'ı almak için şartlarını zorlamalı. Zaten bayağı bir yabancıdan kurtuluyor ama yerli kalitesi hiç iyi değil, Gökhan da alınmazsa seneye sıkıntı olur. Rubin Gökhan'ı 5 milyona aldı 5-6 dan aşağı bırakmazlar bence. 11 milyon da çok az olmuş, 3 kupada da hüsran olmasın sonra.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar dün Önder Özen Beşiktaş Tv'ye açıklamalarda bulunmuş.O açıklamaları video linkini bulamadım, bulan varsa paylaşabilirse çok makbule geçer.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Akşam'ın haberine göre Mame Biram Diouf'u da düşünüyormuşuz

Fanatik'e göre Rakitic, Belhanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansa Moledo, Ortaya Belhanda, ileriye Gomis deniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

pektemek stoch takası konusuluyor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bjk almaz stochu, hem de pektemek ile takas hic olmayacak bir sey. keske olsa, sakaryalilar fenerde iyi tutuyor cunku. hem yerli hem de forvet, daha ne olsun. ama dedigim gibi imkansiz, ancak ustune para verirsek belki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Böyle saçma şey olmaz arkadaş. Stoch'u vermeyi geçtim, Pektemek ne alaka yahu. Transfer yapmak için transfer yapmış oluruz, rezillik.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rakitic'i unutun bence, hayalden öteye gitmez şu aşamada.

belhanda'nın ise olabilitesi var. kiev'de pek şans bulamıyor, üstelik mutsuz. kiev'inde öyle yüksek bedeller isteyeceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sana katilmiyorum muhammet, pektemek sakatlik sorunu disinda iyi bir isim. kenarda stochu tutacagimiza pektemek dursun. ama dedigim gibi pek olasi bir transfer degil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sana katilmiyorum muhammet, pektemek sakatlik sorunu disinda iyi bir isim. kenarda stochu tutacagimiza pektemek dursun. ama dedigim gibi pek olasi bir transfer degil.
    Abi bizim forvete ihtiyacımız mı var ? Pektemek, Webo'dan daha mı iyi ? Stoch takımda kalsa 11 oyuncusu olmaz ama sonradan girip skora etki eder. Webo da aynı Stoch gibi sonradan girip etkili olabiliyor. Ama bence ne Pektemek ne de Mevlüt böyle isimler. Mevlüte biraz daha sıcak bakıyorum ama sürekli sakatlanan ve hiçbir ekstrası olmayan Pektemek'in bence bizde işi olmamalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu takasa iki tarafta karşı çıkıyor çok garip

Olabilitesi var. Cenk'i aldı Beşiktaş. Stoch forvet arkası daha etkili bi oyuncu olduğunu düşürsek iyi olabilir beşiktaş için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne Pektemek'i yahu, onu geçtim Stoch gibi bir adam rakibe verilmemelidir. Tamamen aptalca bir transfer hamlesi olacaktır. Stoch dediğiniz adamı bir başka takımda izleyin bakalım nasıl oynuyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek'i Beşiktaş bırakmaz zannetmiyorum. Her ne kadar sakatlıklardan sonra formunu yükseltemesede yönetim baya arkasında duruyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bjk Aatif Şeşu'yla ilgileniyormus.Hala akıllanmadı Bjk yönetimi söyle sacma işlerle ugrasıyorlar.Eneramo , Şeşu , Ömer Sismanoglu cok gereksiz transferler.Her anadolu takımında parlayan oyuncuyu alacaklarsa ohoo.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bjk Aatif Şeşu'yla ilgileniyormus.Hala akıllanmadı Bjk yönetimi söyle sacma işlerle ugrasıyorlar.Eneramo , Şeşu , Ömer Sismanoglu cok gereksiz transferler.Her anadolu takımında parlayan oyuncuyu alacaklarsa ohoo.
    Şeyşu, Ömer ve Eneramo ile bir mi yav?

Eneramo'nun bir parlama olayı falan da yoktu bence. Fiziksel olarak üstünlüğü olan gereksiz bir oyuncu idi ve alındı.

Ömer de sadece yedek kulübesi düşünülerek yapılacak bir transferdi. Şeyşu bu adamlarla bir tutulmamalı bence.

2 sezondur iyi işler yapıyor. Bu sezon hoca değişimi ile üst düzey oynadı orası ayrı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Stoch-Pektemek takası çok iyi olur bence. Elimizde Cenk ve Ömer var ve bir yabancı forvet daha alacağız, kanada adam arıyoruz, Stoch neden olmasın? Bu takasın gerçekleşmesini isterim şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

stoch gonderılecekse bonservisle yollanmalı 5 milyon filan kazanılır 2 milyonluk mustafayla takasta biz zararlı çıkarız

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mustafa'nın yurt içi fiyatı da en az 5m.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla genel eksikler bir yana Beşiktaş'a şöyle masaya yumruğu vurup takımı ateşleyebilecek bir adam lazım. Hırslı ve lider karakterli birini bulursa saha içinde pozitif anlamda çok etkiler Beşiktaş'ı. Çok eleştirilseler ya da bu özelliklerini biraz saklasalar da 2 rakibinde de böyle adamlar mevcut, Beşiktaş'ın her şeyden önce en net eksikliği bu bence.
    Screw you guys, I'm goin' home

İçerdeki Sağlam Duyumlara Göre Bastian Schweinsteiger ile İlgileniliyormuş.

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İçerdeki Sağlam Duyumlara Göre Bastian Schweinsteiger ile İlgileniliyormuş.

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma
    Yok artık abi şaka mı yapıyorsun?

29 yaşında henüz bu adam ve bana kalırsa Bayern'den kıpırdamaz bile. Bu sezon oynamamış bir oyuncu olsa neyse de kendisinin Türkiye'ye gelmesi imkansız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri