Sayfa 448 / 480 İlkİlk ... 348398438446447448449450458 ... SonSon
13,411 ile 13,440 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar dün Önder Özen Beşiktaş Tv'ye açıklamalarda bulunmuş.O açıklamaları video linkini bulamadım, bulan varsa paylaşabilirse çok makbule geçer.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Akşam'ın haberine göre Mame Biram Diouf'u da düşünüyormuşuz

Fanatik'e göre Rakitic, Belhanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansa Moledo, Ortaya Belhanda, ileriye Gomis deniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

pektemek stoch takası konusuluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rakitic'i unutun bence, hayalden öteye gitmez şu aşamada.

belhanda'nın ise olabilitesi var. kiev'de pek şans bulamıyor, üstelik mutsuz. kiev'inde öyle yüksek bedeller isteyeceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bjk almaz stochu, hem de pektemek ile takas hic olmayacak bir sey. keske olsa, sakaryalilar fenerde iyi tutuyor cunku. hem yerli hem de forvet, daha ne olsun. ama dedigim gibi imkansiz, ancak ustune para verirsek belki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Böyle saçma şey olmaz arkadaş. Stoch'u vermeyi geçtim, Pektemek ne alaka yahu. Transfer yapmak için transfer yapmış oluruz, rezillik.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sana katilmiyorum muhammet, pektemek sakatlik sorunu disinda iyi bir isim. kenarda stochu tutacagimiza pektemek dursun. ama dedigim gibi pek olasi bir transfer degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu takasa iki tarafta karşı çıkıyor çok garip

Olabilitesi var. Cenk'i aldı Beşiktaş. Stoch forvet arkası daha etkili bi oyuncu olduğunu düşürsek iyi olabilir beşiktaş için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sana katilmiyorum muhammet, pektemek sakatlik sorunu disinda iyi bir isim. kenarda stochu tutacagimiza pektemek dursun. ama dedigim gibi pek olasi bir transfer degil.
    Abi bizim forvete ihtiyacımız mı var ? Pektemek, Webo'dan daha mı iyi ? Stoch takımda kalsa 11 oyuncusu olmaz ama sonradan girip skora etki eder. Webo da aynı Stoch gibi sonradan girip etkili olabiliyor. Ama bence ne Pektemek ne de Mevlüt böyle isimler. Mevlüte biraz daha sıcak bakıyorum ama sürekli sakatlanan ve hiçbir ekstrası olmayan Pektemek'in bence bizde işi olmamalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne Pektemek'i yahu, onu geçtim Stoch gibi bir adam rakibe verilmemelidir. Tamamen aptalca bir transfer hamlesi olacaktır. Stoch dediğiniz adamı bir başka takımda izleyin bakalım nasıl oynuyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek'i Beşiktaş bırakmaz zannetmiyorum. Her ne kadar sakatlıklardan sonra formunu yükseltemesede yönetim baya arkasında duruyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bjk Aatif Şeşu'yla ilgileniyormus.Hala akıllanmadı Bjk yönetimi söyle sacma işlerle ugrasıyorlar.Eneramo , Şeşu , Ömer Sismanoglu cok gereksiz transferler.Her anadolu takımında parlayan oyuncuyu alacaklarsa ohoo.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Stoch-Pektemek takası çok iyi olur bence. Elimizde Cenk ve Ömer var ve bir yabancı forvet daha alacağız, kanada adam arıyoruz, Stoch neden olmasın? Bu takasın gerçekleşmesini isterim şahsen.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    taraftar olarak ne istediğinizi biliyor musunuz acaba?

takım borç batağında. şimdi istediğiniz senelik 3-4 m€ alan futbolcular şuursuzca, taraftarı coşturmak için alındığından. siz hala onlardan istiyorsunuz. (Diego,Demba Ba,Ronaldinho,Lescott vs.)

bu tip futbolcuların gelmemesi yönetim beceriksizliğinden değil, kulübün borcu olmasından dolayı. aynı futbolculara galatasaray veya fenerbahçe talip olduğunda farklı rakamlar mı isteyecekler? hayır.

önder özen bana göre başarılı ilerliyor. genç ve ilerde başarılı olabilecek bir kadro kuruyor. özellikle genç türk futbolculara dikkat çekiyorum, çünkü 1-2 sene sonra bu ligin tozunu attıracaklar.

yabancı konusuna gelirsek, imkanlar dahilinde bana göre nokta atışı yapıyorlar. (atiba,jones)
    eneramo,dany gibi hatalar elbet olacaktır, doğal karşılamak gerekmez mi?

yine tekrarlıyorum, fazla haksızlık ediyorsunuz önder özen,bilic ve yönetime. beşiktaş en fazla 2 sene içinde bu ligi tek başına alıp götürecek.(eğer kontenjan serbest kalmaz ise) sezon başından beri bunları yineliyorum.

elinizde kaliteli,genç ve gelişime açık bir çok türk futbolcu var. şu sistemde inanılmaz bir artı beşiktaş için.

demirören yoluna sapmayacaktır fikret orman ve bu yüzden ne yazık ki sizler hiç bir zaman memnun olmayacaksınız.
    Bilmiyorlar tabi kardeşim, gazeteler körüklüyor bizim taraftar inanıyor. Küçük çocuktan farkları yok. Parasız kulüp başkanı nasıl bir söylemdir aklım almıyor. Kulübün bir sahibi olsa da paraları savursa anlarım ama bre adam görmüyor musun Demirören'i, zengin başkan harcadı paralarını Beşiktaş için bak. İdari yönden Türkiye'de hiçbir başkan Fikret Orman'ın eline su dökemez. Beşiktaş Süleyman Seba'dan sonra ilk defa tesisler kazandı tesis de değil tesisler. Sportif açıdan ise başkanların yanlış transfer yaptıklarını söyleyerek bilen bir adamı getirdi.

Açık söylüyorum seçimle gelen seçimle gider. Bugün seçim olsa Fikret Orman yönetimi gene kazanır aday olduğu sürece. Yıllar geçtikçe Beşiktaş taraftarı değişiyor. Eskiden böyle değildi herhalde yeni nesilden kaynaklanıyor. Sabırsız, kendi futbolcusunu, yöneticisini, başkanını kötüleyen, yaşı geçmiş yıldızlardan medet uman bir taraftar topluluğumuz var aman ne güzel. Önce bu zihniyeti değiştirmek lazım. Birinin bunu yapması lazım. Yönetimin futbolcu transfer etmesine gerek yok. Almanya'dan taraftar transfer etsin herhangi bir kulüpten farketmez yeter ki skor taraftarı olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bilmiyorlar tabi kardeşim, gazeteler körüklüyor bizim taraftar inanıyor. Küçük çocuktan farkları yok. Parasız kulüp başkanı nasıl bir söylemdir aklım almıyor. Kulübün bir sahibi olsa da paraları savursa anlarım ama bre adam görmüyor musun Demirören'i, zengin başkan harcadı paralarını Beşiktaş için bak. İdari yönden Türkiye'de hiçbir başkan Fikret Orman'ın eline su dökemez. Beşiktaş Süleyman Seba'dan sonra ilk defa tesisler kazandı tesis de değil tesisler. Sportif açıdan ise başkanların yanlış transfer yaptıklarını söyleyerek bilen bir adamı getirdi.

Açık söylüyorum seçimle gelen seçimle gider. Bugün seçim olsa Fikret Orman yönetimi gene kazanır aday olduğu sürece. Yıllar geçtikçe Beşiktaş taraftarı değişiyor. Eskiden böyle değildi herhalde yeni nesilden kaynaklanıyor. Sabırsız, kendi futbolcusunu, yöneticisini, başkanını kötüleyen, yaşı geçmiş yıldızlardan medet uman bir taraftar topluluğumuz var aman ne güzel. Önce bu zihniyeti değiştirmek lazım. Birinin bunu yapması lazım. Yönetimin futbolcu transfer etmesine gerek yok. Almanya'dan taraftar transfer etsin herhangi bir kulüpten farketmez yeter ki skor taraftarı olmasın.
    Yazdıklarına bakılırsa hedefin ben olduğum için cevap verme hakkımın da olduğunu düşünüyorum; ancak onca cümlenin, paragrafın arasından kendine göre bir söylemi cımbızla çekip çıkardığın için yazdıklarına tek tek uzun uzadıya yorum yapmayacağım. Bir tek şunu söyleyeceğim; beni tanımıyorsun ve belki ismimi bile bilmiyorsun. O yüzden benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak senin haddine değil! Daha önce de uyarmıştım bu konuda; fakat sanırım dikkate almadın. Skor taraftarı, Almanya'dan taraftar transfer edelim, küçük çocuk falan... Bu muhabbetlere girmen, bu kadar ileri gitmen gereksiz yani.

Önce ne söylemek istediğimi, neleri eleştirdiğimi, doğrular olduğunda alkışlamayı da bildiğimi geçmiş yorumlara bakıp bir gör, ondan sonra yorum yap! Benim Beşiktaşlılığımı, ben biliyorum kimseye bir şeyi ispat etmenin derdinde değilim, kimin ne kadar Beşiktaşlı olduğunun da kararını sen veremezsin! Bilmeden, etmeden konuşmazsan iyi edersin. Bu günden sonra da laf anlatmaya çalışmayacağım artık kimseye bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

stoch gonderılecekse bonservisle yollanmalı 5 milyon filan kazanılır 2 milyonluk mustafayla takasta biz zararlı çıkarız

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mustafa'nın yurt içi fiyatı da en az 5m.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bjk Aatif Şeşu'yla ilgileniyormus.Hala akıllanmadı Bjk yönetimi söyle sacma işlerle ugrasıyorlar.Eneramo , Şeşu , Ömer Sismanoglu cok gereksiz transferler.Her anadolu takımında parlayan oyuncuyu alacaklarsa ohoo.
    Şeyşu, Ömer ve Eneramo ile bir mi yav?

Eneramo'nun bir parlama olayı falan da yoktu bence. Fiziksel olarak üstünlüğü olan gereksiz bir oyuncu idi ve alındı.

Ömer de sadece yedek kulübesi düşünülerek yapılacak bir transferdi. Şeyşu bu adamlarla bir tutulmamalı bence.

2 sezondur iyi işler yapıyor. Bu sezon hoca değişimi ile üst düzey oynadı orası ayrı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla genel eksikler bir yana Beşiktaş'a şöyle masaya yumruğu vurup takımı ateşleyebilecek bir adam lazım. Hırslı ve lider karakterli birini bulursa saha içinde pozitif anlamda çok etkiler Beşiktaş'ı. Çok eleştirilseler ya da bu özelliklerini biraz saklasalar da 2 rakibinde de böyle adamlar mevcut, Beşiktaş'ın her şeyden önce en net eksikliği bu bence.
    Screw you guys, I'm goin' home

İçerdeki Sağlam Duyumlara Göre Bastian Schweinsteiger ile İlgileniliyormuş.

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma
    Yok artık abi şaka mı yapıyorsun?

29 yaşında henüz bu adam ve bana kalırsa Bayern'den kıpırdamaz bile. Bu sezon oynamamış bir oyuncu olsa neyse de kendisinin Türkiye'ye gelmesi imkansız.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Schweinsteiger transferine inanıyon mu sen abi?

Eğer Taraftarın Ağzına Bir Parmak Bal Çalmak İçin Çıktıysa Bu Haber Yazıklar Olsun.

Bekleyelip Görelim Beşiktaş'ın Sağı Solu Belli Olmaz Schweinsteiger Derler Giderler Hürriyet'i Alırlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eğer Taraftarın Ağzına Bir Parmak Bal Çalmak İçin Çıktıysa Bu Haber Yazıklar Olsun.

Bekleyelip Görelim Beşiktaş'ın Sağı Solu Belli Olmaz Schweinsteiger Derler Giderler Hürriyet'i Alırlar
    Schweinsteiger hariç herkesi bekleyebilirsiniz bence ama bu adamın imkanı yok.

Xavi desen sıkılmıştır der inanırım bir nebze ama buna hiç inanasım gelmedi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ne diyosun hocam sen sazan.avi falan mı bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Schweinsteiger'i duyunca istemsizce kahkaha attım. Adamı City zor alır bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Buranın duyumcusu da sen misin abi? Ne yapak, inanak mı?

O değil de, twitterdeki duyumcularda asıl mevzu. Biri Robinho %95 tamam, iş başkanın imzasına kaldı diyor, diğeri Robinho Brezilya'da kalacak, ne Robinho'su diyor. Yine bir tanesi M.Unitedli Anderson %5 ihtimal, çok çok zor diyor; diğeri 5,5 milyon euro isteniyor, teklif 3 şu ana kadar diye tweet atıyor. Bir de birbirlerine laf atmalar... Bildiğin şenlik var.

Benim yorumum ise Demba Ba kiralık getirilsin, Olcan ya da G.Töre'den en az birini alalım, hatta oluyorsa ikisi birden alınsın, olmuyorsa alternatif olarak Sefa Yılmaz olabilir, Jimmy durmaz olabilir, Yasin Öztekin bile olabilir. Stopere Pedro gibi sağlam, güven veren; ama biraz daha hızlı birini getirsinler, sağ beke de Bursa'dan Şener'i alalım derim. 2 milyon euroya serbest kalma maddesi var diye biliyorum ben. Verilmeyecek bir para değil. Son olarak Motta'nın da bonservisini alıp transferi kapatsınlar.

Görüldüğü üzere çok büyük beklentiler ya da dünya yıldızı peşinde değilim.

Tolga

Şener - Yabancı Stoper - Pedro - Motta

Veli - Atiba

G.Töre - Oğuzhan - Olcan Adın

Demba Ba

Şu kadro kurulmayacak bir kadro değil bence. 10 milyon euroluk bütçeye de uygun.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Gs-Fb-Bjk birleşse yinede o adam alınmaz yahu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Robinho'nun kendisine hayırı yok buraya gelse ne olur?

Yeni stad ve isim olarak takıma seviye atlatacak bir oyuncu aranıyorsa adam gibi birisi alınsın. Robinho'ya verilen para kesinlikle çöp olacaktır.

Beşiktaş'ın sistemine ters bir oyuncu kendisi.

Bu yıldız oyuncu alma işini bir türlü anlayamıyorum. Madem ki böyle bir topa gireceksin, birazcık araştır ve sana yarayacak bir oyuncuya bas paranı.

Robinho bu yaştan sonra ne katar bu takıma?

Ne zaman bir maçı 90 dakika çıkarmış bu adam?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri