Sayfa 468 / 480 İlkİlk ... 368418458466467468469470478 ... SonSon
14,011 ile 14,040 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Holosko resmen Rizespor'da. 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atıldı.
    Rize'de gol krali olup bize gelir 1 2 seneye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Rize'de gol krali olup bize gelir 1 2 seneye
    Bize uyar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Türk vatandaşı olsa eyvallah da, Filip'in bizde işi kalmadı bundan sonra. Yaşı da 30'u geçiyor zaten, genç değil artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Beşiktaş, Küçükçekmecespor'un 1996 doğumlu oyuncusu Hasan Ali Ozan'ı transfer etti.

10 numara alırsanız Oğuzhan'ı 8 numaraya çekin. Bence 8 numara için daha uygun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Arfa ismi ciddi ciddi geçmeye başladı. Kadro dışı kakmış olması elimizi güçlendiriyor. İngiltere'den isteyen takımlar varmış ama Avrupa'da olup da şu an O'nu isteyen bir takım yoktur bence İngiltere Ligi'nde. Bu yüzden biraz daha avantajlı olabiliriz.

Kesinlikle alınmasını isterim , çok çok beğendiğim birisi Ben Arfa. Son derece sıkıntılı olduğumuz yaratıcılık konusunda çağ atlatır bize.

Linnes transferinde de büyük aşama kaydetmişiz. En azından ligin ikinci haftasına yetişse şu oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Linnes hayirli olsun. Fena oyuncuya benzemiyor. 10 da gelsin artik
    FM Gazetesi

Ben Arfa şu ana kadar Beşiktaş ile adı anılan bütün 10 numaralardan daha iyidir. Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir. Ben Arfa'yı Trabzonspor formasıyla görmek hayalimdi. Beşiktaş'a gelirse çok üzülürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Ben Arfa şu ana kadar Beşiktaş ile adı anılan bütün 10 numaralardan daha iyidir. Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir. Ben Arfa'yı Trabzonspor formasıyla görmek hayalimdi. Beşiktaş'a gelirse çok üzülürüm.
    Aynen öyle. Abarttığımızı düşünenler olabilir ama adam ciddi manada yetenek abidesi. Quaresma'nın 10 numara oynayanı. Yetenek limitleri zorlayacak düzeyde ama disiplin bir o kadar yerlerde. Gerçi Ben Arfa Quaresma'dan disiplin konusunda 5-10 boy farkla ilerde ama Premier Lig'e yetecek düzeyde olamadı işte.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aynen öyle. Abarttığımızı düşünenler olabilir ama adam ciddi manada yetenek abidesi. Quaresma'nın 10 numara oynayanı. Yetenek limitleri zorlayacak düzeyde ama disiplin bir o kadar yerlerde. Gerçi Ben Arfa Quaresma'dan disiplin konusunda 5-10 boy farkla ilerde ama Premier Lig'e yetecek düzeyde olamadı işte.
    Evet, disiplin sorunları var. Disiplin sorunları olmasaydı, mental açıdan iyi olsaydı dünya devlerinden birinde olurdu. 2-3 maçını izleyen birisi bu adamın Newcastle'de ne işi var diye sorar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Evet, disiplin sorunları var. Disiplin sorunları olmasaydı, mental açıdan iyi olsaydı dünya devlerinden birinde olurdu. 2-3 maçını izleyen birisi bu adamın Newcastle'de ne işi var diye sorar.
    Yani şu iki gol fazlasıyla açıklıyor bazı şeyleri

Blackburn defansıyla alay ederken ;

https://www.youtube.com/watch?v=0NgRybIZ4eo

Bu da Bolton'u ortadan yarıp geçerken ;

https://www.youtube.com/watch?v=WpuFePHvLUM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada NTV Spor Linnes için Molde ile 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığımızı söylüyor. Oyuncuyla da 5 yıllık anlaşma.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkan da, NTVSpor'a bağlanıp pazartesiye kadar vaktimiz var, Linnes için de bitmiş bir şey yok dedi. Son güne kadar bekleyeceğiz anlaşılan. Transfer yapmayacaklarını bile düşünmeye başladım artık.

Ya şu Linnes ile 10 numara artık bitsin ya valla bıktık usandık. Bugün cuma oldu başkan hala devam diyor. O kadar pazarlık için zaman harcadılar elde hala 0.. Bari hafta sonu bir şeyler olsun. Linnes için kesin diyor musunuz %90 ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bizim yönetimle hiçbir şey olmaz. Be-ce-rik-siz-ler!

Ben Arfa cok yetenekli ama son halini gordunuz mu bilmiyorum acayip kilo fazlasi var yine de yetenekli bir isim ama surekliligi olan bir isim degil

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Ben Arfa cok yetenekli ama son halini gordunuz mu bilmiyorum acayip kilo fazlasi var yine de yetenekli bir isim ama surekliligi olan bir isim degil
    kadro dışı kalma sebebi 1,5 kilo fazlası olmasıydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Yanılıyorsun, öyle abartılacak kadar kilo fazlası yok. Ben Arfa bize gelse ilk maçtan sonra milli maç arası da gireceği için bir sıkıntı olmaz. Tabii, bizim aradığımız bölge olan forvet arkası için uygun düşer mi bu transfer, orası meçhul.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tam FM transferi varya

Gerçekten yararı olmasa da FM de kupa dahi kazandıracak oyuncudur Ben Arfa.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Jose Sosa Besiktas' ta haberleri dönüyor

Sosa 4 milyon euro'ya alınmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sosa'nın bitirici vuruşlarını çok beğeniyorum. Umarım faydalı olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin mi değil mi belli değil. Menajeri kesin olarak anlaştık diyormuş. Fransa'da haber çıkıyor bitti diye. Bizde bir numara yok ne KAP ne resmi ağızdan bir açıklama. Hayırlısı olsun demekten imanımız gevredi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Newcastle teklifi kabul etti. Hatem Ben Arfa, Beşiktaş'a olumsuz yanıt verdi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!

Fikret Orman canlı yayında biriyle anlaşıldığını söyledi. Yarın açıklanır/basına düşer gibisinden bir şey söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sosa 'dır kesin
    FM Gazetesi

Bana öyle geliyor ki Sosa ile Richards kesin geliyor gibi.. Sosa gelirse de ön yargılı davranmayacağım. Ama çok geç transfer ediyoruz. Umarım uyum sürecini çabuk atlatır.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beyaz TV'nin son dakikasına göre SOSA sabah saatlerinde kapa bildirilecekmiş..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugün Olcay'ı ve G.Töre'yi görünce Sosa transferinin daha büyük bir ihtiyaç olduğunu anladım. Tipik 10 numara gelseydi Pektemek de yedek kalabilirdi. Böylesi daha iyi olur belki bizim için.

Sağ bek ve Eneramo'yu yollayıp bir box to box da alabilirsek çok daha sağlam bir takıma sahip olacağız.

Mesaj Yetkileri