20M € İyi Para Gökhan`ın da Edeceği Maksimum Paradır Gözü Kapalı Satarım Ben O Paraya.
Tapatalk 2 ile gönderildi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Imkaniniz varken satın o paraya daha çok gökhan bulursunuz
Daniel Tabrizi diye 97 doğumlu bi çocuğu denemeye getirmişiz. Resimleri var nette. Tanıyan bilen var mı? FM'de takıma baktımda 3. ligde bulunan bir kulüp. Oyuncuyu bulamadım.
Beşiktaş yıldız adayını İstanbul'a getirdi - Haber1903 | Beşiktaş'ın Kalbi
FM Gazetesi
Çocuk Hiç 97 Doğumlu Gibi Durmuyor Yahu? Daha Yaşlı Bu?
Bizim ülkede oyuncu para ederken satmak diye bir kültür yok. Sanırsın gayrimenkul bu sürekli değeri artacak. Yahu arkadaş sürekli değeri artan bir oyuncu bizim ülkeye gelmez gelse de , ya da altyapıdan çıksa da binde bir olur. Değil 20 milyon 10 milyon verseler hiç durmam satarım adı ne olursa olsun. Mevcut yerli topçular için diyorum
steam : aytekin79
Denemeye aldığımız iyi oldu. Bir potansiyeli varsa sözleşme yapıp kiralık yollayabiliriz Adanaspor'a. Musa Muhammed gibi olmasın da akıbeti yalnız.![]()
Satın alma opsiyonlu olarak Kurt Zouma kiralaması konuşuluyormuş.
Beşiktaş'ın Chelsea planı! - Futbol
Sebastian Prödl yazanlar da var, Werder Bremen'de stoperde oynuyor. Sözleşmesi bitecek sezon sonu.
Beşiktaş Milan Takımından Sözleşmesi Sezon Sonunda Bitecek Olan 32 Yaşındaki Gana'lı Tecrübeli Ön Libero Michael Essien ile Anlaştı.
Tapatalk 2 ile gönderildi
Essien ile anlaşma demek Atiba'nın serbest bırakılması demek. Çok emin değilim bu transfer konusunda Essien , Atiba kadar etkili olabilir mi bilemiyorum. Doymuş bir oyuncu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Deli İbrahim ile Milanoda bir cafede karşılaşıp fotoğraf çekmişler diye hemen Essien Beşiktaşta demek fotomaçın sıradan bir haberine benzer gibi oldu. Yapmayın bunu![]()
Atiba candır, o kalsın ve yanına M'Bia, Mavuba veya Nigel De Jong gelsin. Ayrıca Sivok da kalsın ve onun da yanına hızlı bir stoper alalım.
Twitterda gördüğüm bir habere göre Essien,İbrahim Üzülmez'i tanımadığını fotoğraf çektirmek isteyen birisi olduğunu söylemiş ... Ne kadar doğru bilmiyorum
Günay 1. kaleci olmalı. Cenk 2. Tolga gereksiz kalıyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Günay iyi kaleci ama avrupa maclarinda güven verecegini düsünmüyorum. Bjk'nin iyi bir yabanci kaleciye ihtiyaci var.
Günay şuana kadar Beşiktaş'ın en güven veren kalecisi durumunda, bence gidip yüksek ücretle yabancı kaleci almaya gerek yok.
gunayi bende begendim sogukkanli ozguvenli heyecan yapmayan bir kaleci bence kesinlikle sans verilmeli gelecegi var... tolga yasindan dolayi yollanabilir oynar ama bence cenk gunay ikisili korumali besiktasin kalesini..
Bonservisi biten iyi yabancı kaleciler var. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilirsek Günay çok yetersiz kalabilir. Orası, lige benzemiyor sonuç olarak. Tolga'yı yollayıp Cenki 3. kaleci olarak kullanabiliriz veya kiralık verebiliriz. 3. kaleci olmayı kabul etmeyebilir çünkü Cenk.
Cenk Bu Takımın En Kötü 2.Kalecisi Olur Adaş Naptın Sen![]()
Günayı gördükten sonra Tolga ve Cenkin ne kadar yetersiz olduğuna şahit oldum resmen.Bir takım şampiyonluğa oynuyorsa klasik olarak atanında tutanında iyi olacak, hadi atanın iyi fakat tutanında iş yok Tolganın hangi maçını bana söylüyebilirsiniz maçı kurtardığını yok öyle bir performans Günay 11de oynamaya devam etmeli daha 23 veya 24 yaşında bu kaleci.
En kötü 2. kaleci diyorsun, yani as kalecimiz bile olabilir sana göre öyle mi?Günay böyle oynarken onu nasıl yapacağız peki? Yazık olmayacak mı adama? Günayla Cenk form durumuna veya maça göre yedek kaleci olur seneye; ama as kaleci mutlaka Muslera ayarında sağlam bir yabancı kaleci olmalı.
Beşiktaş çok iyi bir stoper ve sağ bek almalı. Beşiktaş'ın orta saha ve hücum hattında eksiği yok. Eldeki kaleciler yeter.
Günay'ı o kadar övdük gitti kornerden gol yedi ama kornerde direklere oyuncu koydurmayan Bilic'e ne demeli çok merak ediyorum. Maçı izlerken sıkılıp kapatmıştım, golü az önce izledim. Normalde sevdiğim Bilic hakkında Beşiktaşlıların dediklerine hak verdim. Bu kadar basit bir temel konuyu bile atlamış Bilic, giderse Beşiktaş bir şey kaybetmez bence ama gelen de Bilic gibi genç ve hırslı olmalı.
Bu kadar genç bir kadroyu tecrübesiz bir teknik direktör çalıştıramaz.Mustafa Denizli, Lucescu, Şenol Güneş gibi tecrübeli teknik direktörlerle çok iyi işler başarabilir bu kadro yeterki tecrübeli genç oyuncuların gelişimine katkı sağlayabilecek biri getirsinler şu takıma.
Bilic yerine kim gelirse gelsin,Bilic'ten daha fazla başarılı olamayacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Lucescu ayrı bir olay,Beşiktaş Lucescu'yu getirebilirse yönetimsel anlamda çok büyük bir başarı sağlamış olur.
Bana göre Lucescu gelmez ama belli olmaz Ukrayna çok karışık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp