Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adleeeeeeeer mükemmel bi transfer yaptın para hiç mühim değil
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Adleeeeeeeer mükemmel bi transfer yaptın para hiç mühim değil
    Aslında piyasaya göre ucuz bile sayılabilir. Şimdi sırada 2. transfer var sırf merak ettiğim için aldığım bir oyuncu daha önce hiç transfer etmemiştim.
    22M sterlin nakit para ile Paulo Henrique "Ganso"'nun transferi tamamlanmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ganso'yu daha önce hiç denemedim ama kullananlar fena yardırmış.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ganso'yu daha önce hiç denemedim ama kullananlar fena yardırmış.
    Bakalım biz ne şekilde faydalanacağız. 3. transfer tanıdık bir isim.

23M Sterlin verdiğimiz Nuri bu sezon göbeğin kilit ismi olacak. Ganso'dan fazla para vermemizin sebebi ise Sunderland'dan alıyor oluşumuz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler harikulade. Hem as kadro, hem de rotasyon o kadar iyi olmuş ki bu sezon ligi 1 yenilgiyle bile bitirebiliriz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler harikulade. Hem as kadro, hem de rotasyon o kadar iyi olmuş ki bu sezon ligi 1 yenilgiyle bile bitirebiliriz
    Premier lig için biraz zor o iş. Aslında o bu kadar nakit para transfer yaptım transferi tamamladığımda kalan nakit param 27.5 M sterlin düşünün siz ne kadar oyuncu gönderdiğimi.

Son iki transfer
    Michael Bradley 7.25M sterlin nakit para ile transfer edilmiştir. Yedek kaleci mevkiisi ise Lauretiu Branescu ile kapatılmıştır. Branescu için de 1.2M ödendi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu sezonki kadromuz, gelenler, gidenler...

4.Forvet olarak Welbeck'i düşünüyorduk ancak gitmek isteyince tercihimizi Macheda'dan yana kullandık. Ayrıca Benzema transferinin eşiğinden dönüp gerek olmadığı gerekçesiyle vazgeçtik.

Dipnot: SS'de çıkmayan 25. isim Javier Hernandez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valencia duruyor mu ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kadro gerçekten mükemmel. 1 maç kaybetme teorimden 1 maç daha taviz veriyorum, ve Premier Lig'i en fazla 2 mağlubiyetle kazanacağını öne sürüyorum
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Valencia duruyor mu ?
    Duruyor. SS'de görünüyor.
    Kadro gerçekten mükemmel. 1 maç kaybetme teorimden 1 maç daha taviz veriyorum, ve Premier Lig'i en fazla 2 mağlubiyetle kazanacağını öne sürüyorum
    Geçen sezon da 3 yenilgi almışız. Ben beraberliği de hesaba kattım.

Bu arada Anderson'u da yollayıp Tom Cleverley'i üst takıma çıkarıyoruz. Şu an görüşme aşamasında Zenit ile sonuçlanınca buraya haberi geçerim.

Anderson 15M sterlin nakit karşılığında Zenit takımına transfer olmuştur.
    Last edited by Oghuse : 09.Ağustos.2011 at 01:27

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süper transferler yapmışsın. Keşke Anderson'u satmasaydın.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cleverley Community Shield'da mükemmeldi. Umarım oyuna da güzel yansıtılmıştır ve yüzünü kara çıkartmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu kadro çok canlar yakar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok guzel gidiyorsun basarilar dilerim mazuch"u ben hep orta takimlara aldim gayet basariliydi acaba manchester tarzi buyuk takimlarda hic denemedim fikrini alabilirmiyim nasil buyuk takimlarda oynuyabilirmi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Süper transferler yapmışsın. Keşke Anderson'u satmasaydın.
    Sistem olarak oluşturacağım plana uygun değildi. İyi de para gelince sattım.
    Cleverley Community Shield'da mükemmeldi. Umarım oyuna da güzel yansıtılmıştır ve yüzünü kara çıkartmaz.
    Yardımcı raporu olumlu yönde, gelecek vaad ediyor.
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu kadro çok canlar yakar
    İlk yarayı biz aldık.
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    cok guzel gidiyorsun basarilar dilerim mazuch"u ben hep orta takimlara aldim gayet basariliydi acaba manchester tarzi buyuk takimlarda hic denemedim fikrini alabilirmiyim nasil buyuk takimlarda oynuyabilirmi ?
    Mazuch genellikle sonradan oyuna aldığım bir isimdi. Ancak Birmingham'la Fa Cup yarı finalinde beni finale götüren oyuncuydu kendisi. Ofansif kornerlerde ceza alanında çok etkili, dezavantajı biraz ağır bir defans. Ben de satmamak için kiralık yolladım.

Dalgınlıkla son hazırlık maçı ve bu final maçı arasında 2 gün olduğunu kaçırmışım. Baş antrenör de as oyuncuları bu hazırlık maçıında oynatınca yorgun bir ekiple sahaya çıktık. Bu sezon için yeni bir taktik yapacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ligte ilk 2 maçı oynadık ve takım adına etkisizdik. Yeni taktik oturma çabalarım devam ediyor henüz yaptığım taktiği değiştirmekten yana değilim takım alışana kadar puan kayıplarını normal karşılıyorum. Hali hazırda takımı gençleştirdik böyle kayıplar yaşamamızı yadırgamıyorum.Şampiyonlar ligi grubunda şanslıyız, Lig kupası içinde şanslı sayılabilecek bir kura çektik.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Transferler sanki takımın başında Sir Alex varmış gibi yapılıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şeytanın bacağını kırdık diyebiliriz. Taktik olarak Il Devasto'yu kullanıyorduk ancak defansta büyük açıklar veriyordu. Bu duruma da güzel bir çözüm bulup bu taktikle devam etme kararı aldık. Ufak ayarı Chelsea maçı 1-1 iken yapmam bana galibiyeti getirdi. Sonraki maçta ise Sporting fena kurban oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Transferler sanki takımın başında Sir Alex varmış gibi yapılıyor.
    Valla bunu duyunca gaza gelip transfer yapıyorum. Gözlemci kadrosunu geniş tutmaya çalışıyoruz. İnce eleyip sık dokumaya çalışıyoruz transferde. Aldığımız oyuncuları da mevcut kadro ve senede en az 2 en fazla 4 altyapı oyuncusu ile harmanlamaya çalışıyoruz. İşin özeti bu.

Baştan sona okuduğum nadir kariyerlerden birisi. En büyük sıkıntım herkesin bir takımın başına geçer geçmez aynı isimleri almasıdır zaten. Hemen al Lukaku ve Hazard'ı senede toplam 60 gol atsınlar biz de okuyalım. Bence çok sıkıcı.

Bunların aksinin yaşanmasıyla hayli eğlenceli bir kariyer oluyor. Devam ettiğin müddetçe takipteyim. Başarılar.

Not: Manchester'ı hiç sevmeyip koyu bir Chelsea hayranıyımdır. O yüzden yenip durma şu Chelsea'yi. ŞL'de elenmene çok sevinmiştim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Baştan sona okuduğum nadir kariyerlerden birisi. En büyük sıkıntım herkesin bir takımın başına geçer geçmez aynı isimleri almasıdır zaten. Hemen al Lukaku ve Hazard'ı senede toplam 60 gol atsınlar biz de okuyalım. Bence çok sıkıcı.

Bunların aksinin yaşanmasıyla hayli eğlenceli bir kariyer oluyor. Devam ettiğin müddetçe takipteyim. Başarılar.

Not: Manchester'ı hiç sevmeyip koyu bir Chelsea hayranıyımdır. O yüzden yenip durma şu Chelsea'yi. ŞL'de elenmene çok sevinmiştim.
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten transferde farklı isimlere yönlenmek istiyorum hatta Hazard ve Lukaku'yu da Chelsea aldı. Herhangi bir program kullanmadan transfer yapıyorum veya iyi oyunculara göz gezdirmiyorum gözlemci raporu doğrultusunda ve özellik bilgime dayanarak transferleri tamamlıyorum.
    Ben de oldum olası sevemedim Chelsea'yi (Galatasaray'lı oluşumdan herhalde). Sanırım onlar beni daha fazla yendiler bu da başka ayrıntı. Sevincini bozacak birşey söyleyecek olursam Chelsea ligde 12.sıraya düştü.

Daha önce bahsettiğim üzere taktik oturdu sayılır artık çok kolay gol bulup az gol yiyoruz. Lig Kupasında yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkıp sonradan oyuna as isimleri alarak farka gittim. Michael Bradley nokta atışı olduğu gösterdi. Oyuncu puanına bakmayın adam 14Km 'ye yakın koştu maç boyunca ve kaptığı toplarda cabası benimde istediğim buydu zaten.
    Biraz da Macheda'ya değinmek istiyorum. Genç İtalyan maç boyunca iyi bir grafik çizdi yine oyuncu puanını önemsemeyin derim. Gerek Rossi'ye çıkardığı paslarla gerek hava toplarında iyi yönlendirmeleriyle gerekse pozisyon yaratmasıyla gözümüze girdi ancak eksikleri büyük biraz daha gelişmesi gerekiyor. Bu oyuncuyu hem rezerve lig maçlarında hem de ara sıra sonradan oyuna alarak değerlendireceğim.

Last edited by Oghuse : 10.Ağustos.2011 at 06:18

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oylama sonucunu merakla bekliyorum. Ankete katılın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Anderson satılır mı Oğuz abi naptın sen Anderson'un 2 sene sonraki mental ve fiziğini kendi gözlerinle göreceksin zaten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Anderson satılır mı Oğuz abi naptın sen Anderson'un 2 sene sonraki mental ve fiziğini kendi gözlerinle göreceksin zaten
    Olmadı geri alırız ya. Merakla bekliyorum dediğin kadar gelişecek mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

abi bilmiyorum ama bende fiziğinde yeşil olmayan özellik yoktu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

abi bilmiyorum ama bende fiziğinde yeşil olmayan özellik yoktu
    mc zaten çok önemli değil. Mental açıdan kendini tamamlaması lazım o nedenle sattım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

iyi yapmışsın abi para bol anderson'u aramazsın ama iyi adamdı yani

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

iyi yapmışsın abi para bol anderson'u aramazsın ama iyi adamdı yani
    ya takımın genel görüntüsünden orta sahalara bak işte. sence arar mıyım?

aha da burada.

normalde satmazdım ama takımda veya ülkede yetişmemiş oyuncular arasında en güçlü aday oydu. Gerçi sonra Macheda o gerekliliği sağladı ama Anderson'u çoktan satmıştım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

baktım da abi anderson gibi bir kan lazımmış oraya

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

baktım da abi anderson gibi bir kan lazımmış oraya
    anderson tarzında ganso var işte neye gerek başka..

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri