Olsun ya Palermo ii takim sonucta moralimizi bozmayalim devam edelim biz![]()
Olsun ya Palermo ii takim sonucta moralimizi bozmayalim devam edelim biz![]()
1.Pancu
2.Maynor Suazo
3.Kaue
4.Lima(Geçen sezon Fenerbahçe'den aldığım genç forvet, bu sezon hiç oynatmadım)
Yeter mi?
Pek öyle olmadı ama bakalım, ilerleyen maçlarda ne olacak.
Ali Cansun'un performansından memnunum. Gerçi 29 yaşına geldi artık yerini gençlere devretmesi gerekiyor, bakalım zaman ne gösterecek?
"YÜCE ATATÜRK"
O zaman hala kontenjan için yabancı hakkın var yanılıyormuyum??
Turkcell Süper Lig 8. Hafta
İtalya’da alınan mağlubiyetin moralsizliğiyle çıktığımız maçta kaleye uzaktan çekilen cılız bir şutun haricinde pozisyonumuz yok. 1 puana seviniyoruz.
6 yabancımız var şu anda; Casanova, Luna, Sumulikoski, Anderson Silva, Drincic ve Ruiz. Şu anda denemeye bir sol bek aldım, ona sözleşme imzalatıp kadroma katmayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Turkcell Süper Lig 9. Hafta
2. dakikada kaçırdığımız penaltı, ardından 10 kişi kalmamız bizi çok zor durumda bıraktı. Ama maçı kazanmak için oyuncularım çok üstün performans gösterdiler. Çağatay’ın 56. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandık ve 3 puanı aldık. Kaue’nin formsuzluğu nedeniyle transfer ettiğimiz Julie Sezar Paz da bu maçta ilk defa Dardanel forması giydi.
Şimdi Nurnberg ile Çanakkale’de karşılaşacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Yenersin abi sen...hadi güveniyorum sana abi....
Çok şanssız maç olmuş Serkancım.Ama şanssızlıkların ardından şansı yakalayıp kazanmışsın.Tebrikler.
Valla bu galibiyet guzel olmus 1 macta beraberlik diger macta da galibiyet alirsan gruptan cikarsin buyuk ihtimalle![]()
işte be...Bravo abi....![]()
Turkcell Süper Lig 11. Hafta
İlk yarıyı Drincic’in golüyle 1-0 önde kapattık. İlk yarıda etkisiz olan 2 forvetimizi değiştirerek 2. yarıya başladık. Oyuna giren Pancu’nun attığı golle durumu 2-0 ‘a getirdik ve rahatladık. Daha sonra kazanılan penaltıyı Julie Sezar gole çevirince maçı 3-0’lık net bir skorla kazandık.
Şimdi Bordeaux deplasmanına gidiyoruz, puan alırsak gruptan çıkmak için büyük avantaj yakalamış olacağız...
"YÜCE ATATÜRK"
Beşiktaş & Nürngberg galibiyetleri çok gzl olmuş...
UEFA Kupası C Grubu
Maçın ilk ve son dakikasında yediğimiz gollerle maçı 2-0 kaybettik. Artık gruptan çıkmak için son maçı kazanmamız şart.
Turkcell Süper Lig 12. Hafta
Denizlispor karşısında favoriydik ama sadece kağıt üzerinde. Bu istikrarsız gidişe bir çözüm bulamadık, ligin altındaki takımlara yenilmememiz gerekir.
"YÜCE ATATÜRK"
Kötü olmuş Abi bu 2malübiyet....
UEFA Kupası C Grubu
Maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmalıydık. 2 kalecimizin de sakat olması bizi sıkıntıya soksa da sahada mücadele eden oyuncularımız kalecimize hiç iş düşürmediler. Çağatay’ın 8. dakikada attığı golle 1-0 öne geçtik. İlk yarı bitmek üzereyken Anderson Silva durumu 2-0 yaptı. 2. yarı aynı mücadelemizi sürdürdük ve maçtan galibiyetle ayrıldık.
Bu sonuçla gruptan 6 puanla 3. olarak çıktık. Bu başarıyı beklemiyorduk, şu anda tüm Çanakkale sokaklarda ve bu başarıyı kutluyor. Bir Yunan takımının Çanakkale’nin sularında boğulması taraftarın çoşkusunu daha da arttırıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Dardanel Avrupa da Tam Gaz...
Helal olsun abi Çanakkale geçilmez.Bunu bir kez daha göstermişsin yunanlara![]()
PSG ile eşleştik, işimiz zor. Hadi geçtik diyelim Liverpool gelecek, orada kesin eleneceğiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Dardanel gibi takıma Uefa kupası oynatmak da büyük başarı zaten![]()
good luck serkan abi yunanlilarin birdaha dersini vermissin
Çok iyi başarı abi..
Turkcell Süper Lig 13. Hafta
Evimizde Fenerbahçe’ye kaybediyoruz ve şampiyonluk hayallerimiz kül olup uçuyor.
Turkcell Süper Lig 14. Hafta
Ruiz’in 2 golü bizi galibiyete taşıyamıyor. Artık hedef en azından avrupa kupalarına kalabilmek.
Türkiye Kupası A Grubu
Ufak bir operasyon yaptım ve kadroda değişikliklere gittim. Bazı oyuncuları kulubeye yollarken bazılarını 18’e dahi almadım. Kupa’da ilk galibiyetimizi 3-0’la almış bulunmaktayız.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan lig tablosunu verebilirmisiniz merak ettim.
Ankara beraberliği v Erciyes malbiyeti kötü olmuş ama sağlık olsun... Bşarılar SeRkaN Abi...
Türkiye Kupası A Grubu
Bu maçı kazanabilseydik gruptan büyük ölçüde çıkacaktık ama olmadı. Çağatay’ın tek golü şeref sayımız oldu.
Türkiye Kupası A Grubu Son Maç
Maç ortada geçti, Ruiz’in golünden sonra kontrollü oyunla 3 puana ulaştık.
Şu anda 6 puanla 2. sıradayız. Grupta son hafta maçları oynandıktan sonra çıkıp çıkamayacağımız netleşecek.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sakaryaya yenilmen kötü olmus