Yusuf benim en çok beğendiğim ve izlemekten keyif aldığım bir oyuncu.Keşke daha düzgün bir özel hayatı olsaydı da Fenerbahçe'den hiç ayrılmasaydı
Bence güzel transfer yaptı Beşiktaş.En azından Delgado'nun vurdumduymaz durumundan kurtulmuş olacaklar.
Yusuf benim en çok beğendiğim ve izlemekten keyif aldığım bir oyuncu.Keşke daha düzgün bir özel hayatı olsaydı da Fenerbahçe'den hiç ayrılmasaydı
Bence güzel transfer yaptı Beşiktaş.En azından Delgado'nun vurdumduymaz durumundan kurtulmuş olacaklar.
önce iyi bir yönetim gelsin de
Arkadaşlar çok ön yargılı davranıyorsunuz bana göre Yusuf yaşlı olabilir fakat kafa yapısı değişik bi adam istediği zaman oynuyor be kardeşim yusuf'u Beşiktaş'a alma sebebi Galatasaray maçı değil bana göre çünkü bilindiği üzere Delgoda uzun süre sakat Seric ve Cisse gitmemek için herşeyi yapıyor ondan oraya yabancı transfer gibi yapma bi olanak yoktu oraya alınıcak yıllanmıs bi adam gerekti oda bi anda gerçekleşti Trabzon'un kapısından dönen Yusuf Beşiktaş'a doğru yol aldı gerçekten çok süpriz bi transfer oldu.Beşiktaş ilk başta Seric + Aydın Karabulut + Tuna Üzümcü + 400 binTL. vericekti olusan gelişmeler üzerine şu andaki durum ortaya çıktı Aydın Karabulut + Tuna Üzümcü + 400 bin$ alarak Bursaspor iyi bir iş çıkardı bu işten . Transfer politikamız görmeyeli baya bi gelişmiş Ertugrul Sağlam gelmesi işe yarıyacak gibi ben Aydın'ı Bursadaki Çek Cumhuriyeti macında izledim çok iyi bi kanat oyuncusu iki kulüp içinde hayırlısı ..
Yusuf transferine üzüldüm diyemem.Çünkü Delgado'nun alternatifi yok maalesef takımımızda.Delgado'dada oynamayınca çok zorlanıyoruz hücumda.Ona alternatif olarak alabileceğimiz en iyi isimlerden birisini aldık.Yaşı konusunda ise takılmıyorum.Tecrübeli olması katkısı sağlayacaktır.Zaten Delgado genç olduğu için istediğimiz katkıyı sağlayamıyor tecrübe eksikliğinden dolayı.Ona alternatif olarak yine genç bir isimin alınması ne kadar akıllıca olurdu bilemiyorum..
Bu transferde üzüldüğüm tek nokta Aydın'ın bonservisiyle gönderilmesi.Keşke Seric'i verselerdi.Gram üzülmezdim.Neyse bir süre sonra belli bir fiyata geri alabilecek olmamız bu üzüntümü azda olsa hafifletti doğrusu.Umarım Aydın Bursa'da beklenen patlamayı yapar ve tekrardan bize transfer olur..Ve umarım Yusuf beklentilerin aksine performansıyla takımımıza katkıda bulunur..
So what?
Saike
Tam hatırlamıyorum, ama tahminen 7-8 Ocak 2007... Denizlispor'un Antalya kampında Yusuf Şimşek ile röportaj yapıyorum... Röportajın sonlarında konuyu Fenerbahçe'ye getiriyorum ve "Çocukken de Fenerbahçeli miydin?" diye soruyorum. Yusuf da aynen şöyle diyor: "Evet evet Fenerbahçeliydim. Seviyordum Fenerbahçe'yi."
10 Ocak 2007'de Ligtv.com.tr'de yayınlanıyor röportaj, Yusuf'un güncel bir olay hakkındaki sözlerini ön plana çıkarıyoruz. "Küçükken Fenerbahçeliydim" sözüne ise röportajın içinde yer veriyor ama fazla üzerinde durmuyoruz. Çünkü o an için hiçbir önemi olmayan bir söz bu. Yusuf büyüklerden sadece Fenerbahçe'de oynamış, dolayısıyla "Küçükken Fenerbahçeliydim" demesinin, köpeğin adamı ısırması gibi, hiçbir önemi yok.
Öyle ki röportajın ses kaydını bile saklamamışım sanırım. En azından şu an için kaydı bulabilmiş değilim. Ancak bu lafı ettiğini Yusuf da ben de çok iyi biliyoruz. Yalanlamaya kalkarsa birkaç kişiyi kandırdığıyla kalır...
www.ligtv.com.tr
Ya Yusuf milleti kandirmaya calisiyor zaten.Denizlispor'da oynarken diyordu "gönlüm Fenerbahce den yana,insallah onlar sampiyon olurlar,yine Fenerbahce de oynamak istiyorum" falan.Simdi Besiktas'a geldi diye "dogustan Besiktasliyim" demesi abes kacti.Sen zaten transfer olmussun takima,bu söylemler seni yüceltmez,kücültür ...
Kesinlikle katılıyorum.Bunları söylemesi bence güzel olmadı.Taraftara yaranmaya çalışıyor gibi bir hava verdi herkese.Misal olarak Tümer F.Bahçe'ye transfer oldu.Ama şu ana kadar bir kez bile ben çocukken F.Bahçe'liyim gibi sözler söylemedi.Bence doğru olanı da bu.Taraftara yaranıcam diye daha önce söyledğin sözleri yalanlamak tükürdüğünü yalamak bence doğru değil.
Yusuf çocukken Beşiktaş'lıydım diye açıklama yapmadan önce Yusuf'u tanıdığını söyleyen bir kaç kişi forza'da onun Beşiktaş'lı olduğunu söylemişlerdi.Bence bu tör söylemlere gerek yok.Küçükken kimi tutuyorsa tutsun.Benim için hiç bir önemi yok.Benim için önemli olan takıma katkısı olup olmadığı,sahada terinin son damlasına kadar mücadele edip etmediğidir..
So what?
Saike
Geremi Kartal'a yakın
Cisse ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki boşluğu Newcastle United’da forma giyen Geremi ile doldurmayı planlıyor. Kamerunlu futbolcuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor.
Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı.
Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor.
Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor.
Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.
İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.
Kaynak:NTVSPOR
So what?
Saike
Yusuf'un yerine murat ceylanı alsaydık daha iyi olmazmıydı
Geremi iyi topçu, NTVspor yazmışsa üzerinde tartışılmaya değer demektir. Yalnız sağ bekte kesinlikle daha verimli olur Geremi, göbek için düşünmek biraz abes geldi bana..
Cisse'nin yerine de Udinese'li Obodo geciyordu D Spor'da bir programda.
(/s)
Appiah tottenham ile anlasmadimi?
Besiktasta bile olsa Appiah'i tekrar izlemek guzel olurdu
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tottenham "sakatlığı tamamen geçtiği belgelendiği anda, doktorlar onayladığı anda alacağız." dedi.
Besiktas batırdı, sıvamaya calışıyor. Ben bundan sonra isterse 5 yıl geriye alma opsiyonu da olsa Aydını geri alabileceklerini sanmıyorum. Şu andan itibaren baska oyuncu da verse, Aydın Besiktasta kalsada hiçbir yararı olacagını düşünmüyorum...Aydın'ın inadı inat!
Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'e karşılık Bursaspor'a verdiği iki oyuncudan Tuna Üzümcü dün akşam saatlerinde Antalya'da Bursaspor kampına katılırken, diğer oyuncu Aydın Karabulut'un ise yeşil- beyazlı takıma gitmek istemediği öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü, Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'in transferini para artı iki oyuncu vererek noktalarken, Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut'un yeşil- beyazlı kulübe gitmek istememeleri sıkıntı yarattı. Tuna Üzümcü, dün akşam Bursaspor'un Antalya'daki kampına katıldı ve bugün de ilk idmana katıldı. Aydın Karabulut'un ise gitmemekte ısrarlı olması üzerine Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı ve kendisine kulüpten alacaklarının da ödenmeyeceğinin iletildiği öğrenildi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Oyunda oLabiLir. BizimkiLer kesin kurmuşLardır bunu. Zaten bizim yönetimin kafası sadece çakaLLığa çaLışır.
Aydına biLerek gitme demişLerdir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Cisse ve Seric gitsin.Geremi ve Obodo & Appiah 2 lisinden birisi gelsin..Tadından yenmez valla..![]()
So what?
Saike
Aydının menejerinin yaptığı açıklamada : Aydının ne Beşiktaşta ne de Bursaspor'da oynamak istediğini söylemiş. Beşiktaşa kırgın olduğu kendisine haber verilmeden transferinin gerçekleştiğini Bursaspor ile probleminin olmadığını ancak parasını alamadığı için bu iki klübe de gitmek istemediğini söylemiş. Aynı kaynaktan alınan habere göre Trabzonspor, Aydına çok büyük teklif vermiş. Menejerin yalancısıyım. Zaman ne gösterir bilinmez.
valla appiah haberleri kasıtlı olarak gündem değiştirmek amacıyla cıkartıyorlar geremi haberide bence bu yana doğru adam 3 milyon eurodan 1.5 euro'ya indirmiş falandı filandı o yüzden ben bi beşiktaş taraftarı olarak bu transferlerden bi heyecan duymuyorum açıkçası rakiplerimiz daha göze hoş gelen transferler yapıyor hani demirören gökhan emreciksini alacaktı hani yıldıray hani lucescu yaaa aldılar yusufu vereceklerdi aydın gibi gencecik adamı anlamıyorum demirören ne yapıyor nasıl bir mantığı var bu işin aydına karşılık yusuf olurmu hiç olurmu hiç alsınlar o zaman paolo maldiniyi onu bile yaparız hatta futbolu bırakmış romario'yu bile futbola geri getirtiriznesse demirören gitmedikçe bu klüpten bişey olmaz
Geremi geliyor arkadaşlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir İranlı gündemdeymiş.
Javad Nekounam # Osasuna.
![]()
Starda söylenen iranlıdan bahsediyorsanız Nekounam degildi o. Hossain bişeydi![]()
evet Emre abi o haberdeki elemandı.