47 şut maşallah
47 şut maşallah
1.Hafta
2.Hafta
Uploaded with ImageShack.us
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
AVRUPA SÜPER KUPASI FİNALİ RAKİP İSE DÜNYA DEVİ REAL MADRİD !
Mükemmel bir oyunla dünya devi Real Madrid'i Monaco'da devirdik ! Ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğundan sonra Avrupa Süper Kupasınıda müzemize götürmeyi başardık![]()
Real'i deplasmanda yenmişsin tebrikler.
Transferlerini görebilir miyim zahmet olmazsa ve tabi ki taktiğini de ?
valla helal olsun![]()
Benim dizilişim, en güzel dizilişi bu FM'in uzun şutların çok olması dezavantajı, beklerin de sağlam hızlı oyuncular olması gerekiyor. Şutları iyi, bekleri iyi olan bir takımda acaip iş yapar bu taktik.
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
Danimarka Lig Kupası 3.Tur Karşılaşması
Şampiyonlar Ligi C Grubu 1.Maç
Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Maç
Şampiyonlar Ligi C Grubu 3.Maç
Porto ve Hoffenheim maçları olmamış. Ajax maçı çok iyi. Şampiyonlar liginde vitrin göstermeni bekliyor artık taraftar. =))
Bu kadar üzerine gitmemek lazım. 31 şut ceza sahası dışından, ki bu da 2 forvet arkası oyuncuyla gayet olağan. Kaldıki Dört 3-3 gayet iyi bir taktik ve takıma oturunca işliyor. Zaten save-load yapıyorsa bu kendi vicdanına kalmış bir şey..
Yaa zaten ben bunu yazarken hem kaan'a cevap vermek hemde arkadaşa olan o anlık KİN'imden kaynaklanıyor .. Yonetıcılerımız sağolsun kaldırmışlar bu 2 oluo başka bir kariyerde daha FENERBAHÇE yerıne fenevbahçe gibi saçma bir kelime kullanılmıştı . Bu arkadaşta oyle yazmısta o yuzden sınırımden eleştırdım ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Dediğin gibi imkansız diye birşey yoktur.Save alma konusuna gelince bugüne kadar hiçbir fm serisinde böyle birşey yapmadım. Bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapmazlar.Kullandığım taktiği kullanırsan bence hak vericeksin bana.
Final maçının istatistiklerini paylaştım.Dediğiniz gibi çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından ve 5 forvet+2 forvet arkasıyla bu çok normal bence.
Dediğin gibi 31 şut ceza sahası dışından ve 2 forvet arkasıyla oynadım + 5te forvet. bence bu çok normal.Dediğim gibi bugüne kadar hiçbir fm serisinde öyle bir hile yapmadım bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapamazlar.
O zaman senin dediğine göre aziz yıldırımın konuşmasını yasaklayalım malum ''R'' harfini söyleyemiyor kendileri![]()
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
19.Hafta
Danimarka Lig Kupası 4.tur Maçı
Danimarka Lig Kupası Çeyrek Final Maçı
Şampiyonlar Ligi C Grubu 4.Maç
Şampiyonlar Ligi C Grubu 5.Maç
Şampiyonlar Ligi C Grubu 6.Maç
Şampiyonlar Liginde son maçımızda şansızlıklar peşimizi bırakmadı. İlk önce kadlec'in sonra fernando'nun sakatlanması kötü oldu. Nashat Akram sakatlandıktan sonra yerine birini sokamadık 3 oyuncu değişiklik hakkımız dolmuştu.Sonuç olarak malesef Uefa'ya gitmek zorunda kaldık.
Uefa Avrupa Ligi 1.Tur kuraları
Uefa Avrupa Ligi 2.Tur Kuraları
![]()
İnsanların Söyleyemedıkleri , Yapamadıkları Şeylerle Dalga Geçmek Yerine Kendinize Baksanız . Burası Bir Forum Ortamı Ve SEVİYE Diye BirŞey Var . Bana 1 Mesaj Gösterirmisin 6alatasaray , 6s Yazmış ?? Hee Herkesin Kendi Tercihi Kiminin Ruhunda Var Terbiyesizlik . Bende Yuzune Vurıyım Senın Azız Yıldırım İçin Dediğini Sana Söyliyim . Sizinde Paf Liglerinden Çekilmeniz lazım Malum "17" Yaşındaki Çocukları Dövüyorsunuz ...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beyler ortamı germeye gerek yok.Hile olduğunu düşünüyorsanız hileyi gördüğünüz yeri yazıp cevabı bekleyin.Tatmin etmesse son yorumunuzu yazıp konuyu kapayın.
Devre arasında taraftarımız takımımızı tribüne çağırdılar.fenerbahçe soyunma odasına giderken kaleci bizim takımın kaptanına omuz atıyor ve futbolcular arasında tartışma çıkıyor. fenerbahçe bir yönetici ise bizim Galatasaraylı futbolculara vurmaya başlıyor buna sinirlenen kendince Galatasaraylıyım diyen bir grup taraftar sahaya girerek fenerli futbolcuları dövüyor. Bu olayı tavsir etmiyorum fakat diyorsunuzya nasıl döversiniz diye bende diyorumki sizin yönetici nasıl bizim 17 yaşındaki gençlere vurur ?