Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 189 sonuç

Konu: Ghana-FC København Elele Kupalara Ambargo Koymaya [4.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

47 şut maşallah

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler süper bir sezonun ardından güzel transferlerle bu seneninde iddaalı ekiplerinden birisi olacaksın
    Teşekkür ederim. Aynen bu senede iddaalı bir takım kurduk

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yuh 47 şutmu, her maçta bukadar şut çekiyormusun?

Genele baktığımızda 25 şutun üstünde çekiyorum ama hiçbir zaman 5 forvet 2 forvet arkasıyla maça çıkmadım. çıkmadığım halde bile 20-25 şutun üstünde bitiriyorum maçları. maçları tek tek paylaşıyorum zaten istatistikleriyle birlikte bakabilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    o 47 şutu görünce anında kapadım kariyeri zaten 2. senede Kobenhavn ile UEFA'da şampiyon olmak İMKANSIZ..İstediğin kadar itiraz et..

Hiçbirşey İmkansız değildir ki görüldüğü üzere imkansızda değilmiş zaten. İyi oyuncular + iyi bir taktikle kazanılabilir.Maçların hepsini tek tek paylaştım ve maçların genelinde üstün taraf bizdik.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

1.Hafta

2.Hafta

Uploaded with ImageShack.us

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

AVRUPA SÜPER KUPASI FİNALİ RAKİP İSE DÜNYA DEVİ REAL MADRİD !

Mükemmel bir oyunla dünya devi Real Madrid'i Monaco'da devirdik ! Ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğundan sonra Avrupa Süper Kupasınıda müzemize götürmeyi başardık

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Real'i deplasmanda yenmişsin tebrikler.
    Transferlerini görebilir miyim zahmet olmazsa ve tabi ki taktiğini de ?

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Real'i deplasmanda yenmişsin tebrikler.
    Transferlerini görebilir miyim zahmet olmazsa ve tabi ki taktiğini de ?
    Transfer ettiğim oyuncuların özelliklerini diyorsun sanırım dimi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Transfer ettiğim oyuncuların özelliklerini diyorsun sanırım dimi ?

Kadronu desem daha doğru olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Sotiris Kyrgiakos

Damien Marcq

Dedryck Boyata

Park Ji-Sung

Tomas Rosicky

Yaya Sanogo

Buyur bu transfer ettiğim oyuncuların profilleri daha önce paylaşmştım.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

valla helal olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by fermanager View Post
    valla helal olsun

valla teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Benim dizilişim, en güzel dizilişi bu FM'in uzun şutların çok olması dezavantajı, beklerin de sağlam hızlı oyuncular olması gerekiyor. Şutları iyi, bekleri iyi olan bir takımda acaip iş yapar bu taktik.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Benim dizilişim, en güzel dizilişi bu FM'in uzun şutların çok olması dezavantajı, beklerin de sağlam hızlı oyuncular olması gerekiyor. Şutları iyi, bekleri iyi olan bir takımda acaip iş yapar bu taktik.
    Evet senin yapmış olduğun ve forumda paylaşmış olduğun bir taktik bu. Bu taktik çok işime yaradı gerçekten fazlasıyla şut çekiyorum ki istatistiklerde gözüküyor. Özellikle Final maçındaki 47 şut bunun göstergesi zaten

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Evet senin yapmış olduğun ve forumda paylaşmış olduğun bir taktik bu. Bu taktik çok işime yaradı gerçekten fazlasıyla şut çekiyorum ki istatistiklerde gözüküyor. Özellikle Final maçındaki 47 şut bunun göstergesi zaten
    Sol MC'ye Kwadwo Asamoah'ı alabilirsen al. Bak neler oluyor takıma o zaman.
    Kariyerimde bu taktiği kullanamıyorum maalesef. Barcelona'da denemiştim sıkıldım kapattım.
    Maçları bekliyoruz. =)

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Sol MC'ye Kwadwo Asamoah'ı alabilirsen al. Bak neler oluyor takıma o zaman.
    Kariyerimde bu taktiği kullanamıyorum maalesef. Barcelona'da denemiştim sıkıldım kapattım.
    Maçları bekliyoruz. =)
    Ara transfer döneminde o bölgeye daha iyi bir oyuncu aramaktaydım önerini göz önüne bulundurucam teşekkürler az sonra maçlar geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

7.Hafta

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

Danimarka Lig Kupası 3.Tur Karşılaşması

Şampiyonlar Ligi C Grubu 1.Maç

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Maç

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3.Maç

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Porto ve Hoffenheim maçları olmamış. Ajax maçı çok iyi. Şampiyonlar liginde vitrin göstermeni bekliyor artık taraftar. =))

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    o 47 şutu görünce anında kapadım kariyeri zaten 2. senede Kobenhavn ile UEFA'da şampiyon olmak İMKANSIZ..İstediğin kadar itiraz et..
    Kaan Kanka İMKANSIZ Diye BirŞey Yoktur Fm'de Save Alıp Maçı Yenilince Oynamak Diye Bişey Var Hani Uefa ' da Neredeyse Hiç Yenilmemiş . Yorumsuz . Beraberlikte Yok Galiba ...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kaan Kanka İMKANSIZ Diye BirŞey Yoktur Fm'de Save Alıp Maçı Yenilince Oynamak Diye Bişey Var Hani Uefa ' da Neredeyse Hiç Yenilmemiş . Yorumsuz . Beraberlikte Yok Galiba ...

Şimdi kariyeri oynayan arkadaş benim forumda paylaşmış olduğum taktik ile oynuyor. İstersen sen de bir dene. Takımı oturt sonra save alıp yeniden oynamak mı sen karar ver.

Bence bu kadar üstüne gitmemek lazım. Zaten çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından.

Bu kadar üzerine gitmemek lazım. 31 şut ceza sahası dışından, ki bu da 2 forvet arkası oyuncuyla gayet olağan. Kaldıki Dört 3-3 gayet iyi bir taktik ve takıma oturunca işliyor. Zaten save-load yapıyorsa bu kendi vicdanına kalmış bir şey..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yaa zaten ben bunu yazarken hem kaan'a cevap vermek hemde arkadaşa olan o anlık KİN'imden kaynaklanıyor .. Yonetıcılerımız sağolsun kaldırmışlar bu 2 oluo başka bir kariyerde daha FENERBAHÇE yerıne fenevbahçe gibi saçma bir kelime kullanılmıştı . Bu arkadaşta oyle yazmısta o yuzden sınırımden eleştırdım ..

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Dediğin gibi imkansız diye birşey yoktur.Save alma konusuna gelince bugüne kadar hiçbir fm serisinde böyle birşey yapmadım. Bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapmazlar.Kullandığım taktiği kullanırsan bence hak vericeksin bana.

Şimdi kariyeri oynayan arkadaş benim forumda paylaşmış olduğum taktik ile oynuyor. İstersen sen de bir dene. Takımı oturt sonra save alıp yeniden oynamak mı sen karar ver.

Bence bu kadar üstüne gitmemek lazım. Zaten çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından.
    Final maçının istatistiklerini paylaştım.Dediğiniz gibi çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından ve 5 forvet+2 forvet arkasıyla bu çok normal bence.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Bu kadar üzerine gitmemek lazım. 31 şut ceza sahası dışından, ki bu da 2 forvet arkası oyuncuyla gayet olağan.
    Kaldıki Dört 3-3 gayet iyi bir taktik ve takıma oturunca işliyor. Zaten save-load yapıyorsa bu kendi vicdanına kalmış bir şey..
    Dediğin gibi 31 şut ceza sahası dışından ve 2 forvet arkasıyla oynadım + 5te forvet. bence bu çok normal.Dediğim gibi bugüne kadar hiçbir fm serisinde öyle bir hile yapmadım bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapamazlar.

Yaa zaten ben bunu yazarken hem kaan'a cevap vermek hemde arkadaşa olan o anlık KİN'imden kaynaklanıyor .. Yonetıcılerımız sağolsun kaldırmışlar bu 2 oluo başka bir kariyerde daha FENERBAHÇE yerıne fenevbahçe gibi saçma bir kelime kullanılmıştı . Bu arkadaşta oyle yazmısta o yuzden sınırımden eleştırdım ..
    O zaman senin dediğine göre aziz yıldırımın konuşmasını yasaklayalım malum ''R'' harfini söyleyemiyor kendileri

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

Danimarka Lig Kupası 4.tur Maçı

Danimarka Lig Kupası Çeyrek Final Maçı

Şampiyonlar Ligi C Grubu 4.Maç

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5.Maç

Şampiyonlar Ligi C Grubu 6.Maç

Şampiyonlar Liginde son maçımızda şansızlıklar peşimizi bırakmadı. İlk önce kadlec'in sonra fernando'nun sakatlanması kötü oldu. Nashat Akram sakatlandıktan sonra yerine birini sokamadık 3 oyuncu değişiklik hakkımız dolmuştu.Sonuç olarak malesef Uefa'ya gitmek zorunda kaldık.

Uefa Avrupa Ligi 1.Tur kuraları

Uefa Avrupa Ligi 2.Tur Kuraları

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

O zaman senin dediğine göre aziz yıldırımın konuşmasını yasaklayalım malum ''R'' harfini söyleyemiyor kendileri
    İnsanların Söyleyemedıkleri , Yapamadıkları Şeylerle Dalga Geçmek Yerine Kendinize Baksanız . Burası Bir Forum Ortamı Ve SEVİYE Diye BirŞey Var . Bana 1 Mesaj Gösterirmisin 6alatasaray , 6s Yazmış ?? Hee Herkesin Kendi Tercihi Kiminin Ruhunda Var Terbiyesizlik . Bende Yuzune Vurıyım Senın Azız Yıldırım İçin Dediğini Sana Söyliyim . Sizinde Paf Liglerinden Çekilmeniz lazım Malum "17" Yaşındaki Çocukları Dövüyorsunuz ...

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

İnsanların Söyleyemedıkleri , Yapamadıkları Şeylerle Dalga Geçmek Yerine Kendinize Baksanız . Burası Bir Forum Ortamı Ve SEVİYE Diye BirŞey Var . Bana 1 Mesaj Gösterirmisin 6alatasaray , 6s Yazmış ?? Hee Herkesin Kendi Tercihi Kiminin Ruhunda Var Terbiyesizlik . Bende Yuzune Vurıyım Senın Azız Yıldırım İçin Dediğini Sana Söyliyim . Sizinde Paf Liglerinden Çekilmeniz lazım Malum "17" Yaşındaki Çocukları Dövüyorsunuz ...

Bu tartışmalara girersek bikaç gün çıkamayız işin içinden. Olayların başlangıcına bakarsan paf maçında olanlarda olayın ne boyutla başladığını görürsün. fbtv'den seyredip burda laf yetiştirme bana. Dahada gs-fb tartışması yapıcak değilim seninle.

Beyler ortamı germeye gerek yok.Hile olduğunu düşünüyorsanız hileyi gördüğünüz yeri yazıp cevabı bekleyin.Tatmin etmesse son yorumunuzu yazıp konuyu kapayın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tartışmalara girersek bikaç gün çıkamayız işin içinden. Olayların başlangıcına bakarsan paf maçında olanlarda olayın ne boyutla başladığını görürsün. fbtv'den seyredip burda laf yetiştirme bana. Dahada gs-fb tartışması yapıcak değilim seninle.
    Nasıl başlamış acaba?O kendini taraftar zanneden "mahlukatlar" neden saldırmışlar ?
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Nasıl başlamış acaba?O kendini taraftar zanneden "mahlukatlar" neden saldırmışlar ?
    Devre arasında taraftarımız takımımızı tribüne çağırdılar.fenerbahçe soyunma odasına giderken kaleci bizim takımın kaptanına omuz atıyor ve futbolcular arasında tartışma çıkıyor. fenerbahçe bir yönetici ise bizim Galatasaraylı futbolculara vurmaya başlıyor buna sinirlenen kendince Galatasaraylıyım diyen bir grup taraftar sahaya girerek fenerli futbolcuları dövüyor. Bu olayı tavsir etmiyorum fakat diyorsunuzya nasıl döversiniz diye bende diyorumki sizin yönetici nasıl bizim 17 yaşındaki gençlere vurur ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devre arasında taraftarımız takımımızı tribüne çağırdılar.fenerbahçe soyunma odasına giderken kaleci bizim takımın kaptanına omuz atıyor ve futbolcular arasında tartışma çıkıyor. fenerbahçe bir yönetici ise bizim Galatasaraylı futbolculara vurmaya başlıyor buna sinirlenen kendince Galatasaraylıyım diyen bir grup taraftar sahaya girerek fenerli futbolcuları dövüyor. Bu olayı tavsir etmiyorum fakat diyorsunuzya nasıl döversiniz diye bende diyorumki sizin yönetici nasıl bizim 17 yaşındaki gençlere vurur ?
    Eğer yönetici öyle bir "hata" yaptıysa gerekli cezayı almıştır zaten fakat olayı ilk defa senden böyle duyuyorum.Başka kimse böyle anlatmıyor.Ne Galatasaraylı ne de Fenerli ...
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri