Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 122 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Beyler, 8. sezonu da bitirdim. Ancak artık bırakma kararı aldım. Güzel bir kariyer oldu, alt liglerden alıp Dikilitaş'ı Süper Lig'e kadar çıkarttık, ancak bu sezon üst sıralara zorlayacakken başkanın takımımızın en önemli oyuncusuna gelen dandik bir teklifi kabul etmesiyle başladık, öbür forvetimiz de sözleşme yenilemek istemeyince, hedefimiz ligde kalabilmek oldu. Yine de sezon boyunca fena gitmedik, sezonun bir bölümünde ilk 5'i zorluyorduk, kupada gruptan 4/4 yaparak lider çıktık, çeyrek finalde içerde Antep'i 1-0 yendik, deplasmanda 2-0 yenilerek elendik. Yine de seneye işleri düzeltiriz kafaya oynarım diyordum, ancak başkan yine takımın en önemli oyuncularından, Türk ve bizim yetiştirdiğimiz oyuncu olması itibariyle de çok önemli olan sol kanatta her yerde oynayabilen Metin Karataş'ı sattı. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. Hangi oyuncuyu geliştirsem, bir şeyler yakalayacak olsak bu başkan ona gelen ilk teklifte onu satacak. Bu şartlarda kariyere devam etme gereği ne yazık ki hissedemiyorum, ben de çok üzülerek kariyerimi bırakıyorum. Kariyeri takip edenlere teşekkürler.

Burada da sezon sonu puan durumu.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Regenleri vs inceledim.Takım yavaş yavaş yükselmeye başlayacaktır.Ki popülerite en büyük engeldir diye düşünüyorum.Ayrıca bundan sonra full regenlerle anlaşırsan geleceğe de yatırım olr.

Başarılar dlrm.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri