Of Allaam ya Kartaspor'u 3-1 yeniyoken ayağımla yanlışlıkla prizin on-off düğmesine bastım. Ankaragücü maçını da kaydetmemiştim yeniden oynatayım onu şimdi. Off yaa mis gibi kazanıyorduk
Of Allaam ya Kartaspor'u 3-1 yeniyoken ayağımla yanlışlıkla prizin on-off düğmesine bastım. Ankaragücü maçını da kaydetmemiştim yeniden oynatayım onu şimdi. Off yaa mis gibi kazanıyorduk
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 1. MAÇ TEKRAR
Futbol değil boks maçı olmuş ama kazanamamışızOlsun yav, Ömür sakatlanmadı işte ne güzel.
Bu sefer Trabzon Karşıyaka'yı 3-1 yendi![]()
Başarılar kardeşim Adanaspor'umuzu en iyi yere taşımalısın .
malatyAdana!
BANK ASYA 1. LİG 12. HAFTA
Ohh bee. Tam bir ohh bee. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı; aldık da. Gerçekten süper oldu.
MAÇIN ADAMI: İzzet Yıldırım (7.50)
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 2. MAÇ
Asistan yine berabere kalmış.
MAÇIN ADAMI: Koray Şanlı (7.30)
BANK ASYA 1. LİG 13. HAFTA
Bu kadar kötü oynayınca ancak beraberlik alabildik.
MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (7.70)
İç transferde oyuncularımız İzzet Yıldırım, Okan Salmaz ve Tolgahan Acar'la sözleşme yenilenmiştir. Kamuoyuna duyurulur.
Türkiye Kupası maçlarını niye asistana oynatıyosun Eren? Belli mi olur belki Burnley'de yaptığın gibi bir sürpriz yaparsın?![]()
BANK ASYA 1. LİG 14. HAFTA
Gaziantep Belediye tam dişimize göre geldi, biz de acımadıkSoukouna attığı 4 golle bu ligin oyuncusu olmadığını bir kez daha kanıtladı.
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (9.80)
Soukouna gösterdiği mükemmel performansla otoritelerden birçok övgü aldı.
BANK ASYA 1. LİG 15. HAFTA
Çok güzel oynadık ve hakederek kazandık. Takım yavaş yavaş istediğim düzeye geliyor ve bu da beni çok mutlu ediyor.
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.10)
Tam gaz devam...
BANK ASYA 1. LİG 16. HAFTA
Ligin en kaliteli ekiplerinden birini deplasmanda mağlup ederek mükemmel bir iş çıkardık. Tüm oyuncularımı kutluyorum.
MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.30)
Sonuçlar iyi kardeşim . Şu Ömür Aggün nasıl ? Alayımmı bende param yeterse tabi![]()
malatyAdana!
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 3. MAÇ
Asistan beklentileri boşa çıkarmadı
MAÇIN ADAMI: Nihat Kahveci (9.60)
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 4. MAÇ
Soukouna'nın tüm çabasına rağmen gruptan çıkamamışız. Bundan sonra tek hedef var: o da lig!
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (9.50)
Biran önce lig bitse takımı süper ligte izlesek..![]()
Kesnilikle özellikle kontratı bitenler açısından sezon sonunun çok verimli olmasını umuyorum.
çok iyi gidiyoruz bazımaçları asistana oynatmanı doğru bulmuyorum !
Eren bir şey diyeyim mi? Bu asistantandan hiçbir şey olmaz![]()