Güzel transfer ama satın almak yerine kiralama gibi bir şansımız yok muydu?Kadroda sıkışıklık olmasın iyileşince oyuncular?
Güzel transfer ama satın almak yerine kiralama gibi bir şansımız yok muydu?Kadroda sıkışıklık olmasın iyileşince oyuncular?
Abi güzel gidiyoruz
Gelecek ne getirir bilinmez. Lamela uygun zamanda denk gelirse hallederiz.
Kiralamaya yanaşmadılar. Perisic'i satmayı planlıyorum zaten.
Pilot külüp sekmesinden içinde uluslararası geçen sekmeden yapılıyor. Şu anda Japonya ve ABD'den birer kulüp var. Bir de Güney Amerika'dan bir kulüple anlaşmayı planlıyorum.
Teşekkürler kardeşim.
TariboWest
şl de güzel çıkmışsın tottenham ters takım ama elinde oyunun en iyi futbolcusu vartottenhamı tek başına bile eleyebilir bende 5-2 kaybetmiştim ingilterede kadıköyde 4-1 kazandık ve elemiştm çeyrek finalde fierro hat-trick yapmıştı
bu arada dinamo zagrep yine gruptan çıkmış adamlat fm takımı ya
![]()
Hacı sana da küme düş dicem kusura bakma egoma ters![]()
![]()
Böyle dedikten sonra içim acıdı la koymuş gibi bişi oldu![]()
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
Puan Durumu
HAZIR MISINIZ !
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Fenerbahçe SK - Tottenham Hotspur
Yer : Mabed
Saat : 21:45 ( TSİ )
Kadrolar
Fenerbahçe SK
Mert Günok, Gökhan Gönül, Koray Günter, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Jem Karacan, Ivan Perisic, Ibai Gomez, Carlos Fierro
Cezalı ve Sakat Oyuncular : Jean-Armel Kana-Biyik , Lucas Digne ( Cezalı ) Jakub Blaszczykowski, Alper Potuk, Şener Özbayraklı ( Sakat ) Sezer Özmen ( Kayıtlı Değil )
Tottenham
Hugo Lloris, Kyle Walker, Vlad Chiricheş, Jan Vertonghen, Danny Rose, Sandro, Joe Allen, Moussa Dembele, Christian Eriksen, Erik Lamela, Christian Benteke
Cezalı ve Sakat Oyuncular : Adriano ( Sakat ) Paulinho ( Kayıtlı Değil )
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
1 Korner 1 Penaltı ve Büyük İhtimal Şampiyonlar Ligi'ne Veda
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Elenmemizde de bir hayır var diye düşünüyorum. Mert Günok'a güvenmekle büyük hata yapmışım. İki kritik hatası ve yedirdiği gollerle maçın önüne geçti. Hele bir hatası var ki amatör kaleci yapmaz. Sağlık olsun.
TariboWest
Şanssız elenmişiz.
Kısmet seneye artık![]()
Son 16'da guzel bir basaridirHer sene daha da ileriye gideriz
![]()
geçmiş olsun...
mehmet ekici yi soracam bende 2.sezonda almıştım müzmin sakat devamlı sakatlanıyor. sezon sonlarına doğru 7-8 ay sakatlandı en son 3.sezon faydalanamicam adamdan...
sende de öyle mi?
İlk maçta Lloris devleşti. İkinci maçta Mert'in sayesinde maçı verdik. Seneye daha güçlü kadro ile şansımızı deneyeceğiz.
Herşey kısmet tabi. Yapacak birşey yok.
İnşallah.
Ekici iyi bir performans sergiledi. Belli bir süre sakatlık yaşamadı. Fakat ikinci yarının sonlarına doğru birer ikişer hafta sakatlık yaşadı. Sık sakatlık yaşadı diyemem.
TariboWest
2 sezondur olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğu bırakmadık.
Not : PTT 1. Lig Şampiyonu Antalyaspor kupa finali oynadığı için Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanmıştır.
ZTK FİNAL
Şampiyonluk kupasını Fierro'ya verdim. Sonuçta o aldı maçı.
Antrenman tesislerinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı.
Ve böylece bir sezon daha sona erdi. Bu arada unutmadan söyleyeyim yeni stadyum projesi tamamlandı. Şu anda planlanıyor olarak gözüküyor. Fakat herhangi bir haber gelmemesi beni endişelendiriyor. Bu kadar heveslendikten sonra umarım iptal olmaz.
TariboWest
Ürün Satış Bilgilendirmesi
Avrupa Lig Sıralamasında Eredivisie'yi Geçerek 9. luğa Yükseldik ve AL'ye 1 Takım Daha Fazla Göndermeye Hak Kazandık.
Avrupa'ya Geri Dönmemizle Beraber Yeni Yaptığımız Sponsor Anlaşmalarıyla Da Zirveye Oturduk !
Gösterdiği iyi performans sonrası uçuk rakamlar isteyen Mehmet Ekici'ye istediğini vermeyince isyana geldi. Bunun üzerine ben de isteğini geri çevirmedim.
Last edited by GeorgeWeah : 08.Ocak.2014 at 12:11
TariboWest
Yeni sezon bütçeleri açıklandı.
TariboWest
Bütçeye gel.Gelsin yıldızlar gitsin yıldızlar.
![]()
En Zengin Kulüpler Sıralamasında En Fazla Gelişim Gösteren Fenerbahçe Spor Kulübü !
TariboWest
Fenerbahçe Yaz Transfer Dönemine Bomba Gibi Girdi !
Onur Kıvrak - Trabzonspor - Bedelsiz
Geçen sezon Avrupa'da hayal kırıklığı yaratan Mert'in yerine Onur'u transfer ettik.
Ömer Toprak - Arsenal - 13 m €
Yabancı sınırlamasından dolayı bu hamle gerekliydi. Böylece diğer bölgelere yabancı oyuncu alabiliriz.
Ve Adnan Januzaj - Manchester United - 11 m €
Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan oyuncuyu kadromuza kattık. Onun da Türk statüsünde oynayacak olması bizi rahatlatacak. 4-5-1 oynarsam sağ kanatta, 4-2-3-1 oynarsam forvet arkası kullanmayı planlıyorum.
TariboWest
Güzel transferler abi.Avrupa olayıda duran toplar veba gibi bu seri.Yakana yapıştım mı pek bir şey yapamıyorsun.Sağlık olsun dediğin gibi
Mehmet'i satıyorsak yerine ondan iyisinide alırsak tadından yenmez olur bu sezon ^^
Ligde yine şampiyonluğu almışıztransferler harika
En iyi yerlileri takıma kazandırmışsın abi.![]()
Ekici'nin yerine Salih'i kullanacağım bu sezon. Nuri için nabız yokladım ama Dortmund vermiyor. Fakat transfer dönemi sonuna kadar uğraşacağım.
Teşekkürler.
Yabancı sınırlaması olmasa Türkiye Ligi'nde neler olur düşünemiyorum.Antartika Kupası'nı bile kazanabilirdik.
![]()
TariboWest
Transfer Özeti
Bu sezon kullanacağımız diziliş ve ilk 11
TFF SÜPER KUPA
Maç boyunca üstün oynadığımız maçı penaltı vuruşlarıyla kaybettik.
TariboWest