Real Madrid maçını düşnerek neredeyse tamamen yedek çıktığımız bursa deplasmanında 2-2lik beraberlik alıyoruz. kalecimiz hatalı goller yiyor çok iyi olmasına rağmen.
![]()
Real Madrid maçını düşnerek neredeyse tamamen yedek çıktığımız bursa deplasmanında 2-2lik beraberlik alıyoruz. kalecimiz hatalı goller yiyor çok iyi olmasına rağmen.
![]()
Mourinho Hasan Kabze'den korkuyormuşiyi de ben onu oynatmıyorum, william dan kork sen
![]()
real madride kendi evimizde 3-2 yenilmekten kurtulamıyoruz, nasıl yenelim abi bu kadroyu
![]()
adanayı da yedeklerle 3-0 yeniyoruz. fikstürümüz kolay, ligde genellikle zor maçlar haricinde yedeklerle çıkıyorum. iyi oyuncularımı şampiyonlar ligine saklıyorum. genel sonuçlar ve fikstürümüz;
![]()
türkiye kupasında çok kolay bir guruba düştük;
![]()
rahatlıkla 1.cisin kupadaki grupta
iib bize çelme takıyor, deplasmanda 2-2 berabere kalıyoruz;
![]()
madrid deplasmanında 3-1 yeniliyoruz, 2. yarı çok iyi oynadık ama cassilias harikaydı.
![]()
şu an gerçekte kayserisporun aldığı forveti kayseri oyunda 2011-12 sezonunda aldı!gerçi sezon başı anlaşılıp mı alındı sezon ortası gelecek diye bilmiyorum ama oyunda 2011-12 sezonu alınmış gözüküyor.
![]()
1.cisi ibb gelene gidene çelme atar meraklanma 2.cisi santiago bernebeau dan çıkamayacağın belli idi yalan sölemiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üzülme abi İbb 1.sever![]()
Valla iyi gidiyorsun ne diyim fakat Real Madrid maçlarının skorları belliydi zatenDenizliyi iyi yerlere getirmişsin bende Kobenhavn kariyerimin ardından Kocaelispor kariyeri açtım bakalım ben neler yapıcam renktaş
beklerim bende kariyerime
![]()
Klüplerin banka borçları var onlarda 2020 lere kadar genelde yayılmış o borçlar olduğu sürece ligdei başarılarla aldığın para karşılıyopr genelde klüp gider yapar![]()
ş.liginde iyi başarı yakalaman lazım artıya geçmen için
ha regenleri iyi yaklarsın 5e alrısın 30 40 a satarsın
güzel kariyer olmuş tebrikler
oo kocaeli ise kesin takip edilir renkdaş, yeşil ve siyah yanyana ise o kariyer kariyerdir benim içineyvallah sağolasın.
evet borçlar baya var, bu sene de bi şl yaparsam ki yapacağım gibi görünüyor, borçları kapatırız belkimteşekkür ederim.
Oyunda ilk dönemi bitirdim, kısaca Şampiyonlar Liginde beklediğim gibi bir durum oldu ve 3. olarak UEFA'da devam etmeyi başardık. ilk turda rakibimiz PSG oldu, Mevlüt'ü İnter'e satan PSG'yi umarım eleyebiliriz, elersek de büyük ihtimalle rakip Man. CityOnun dışında ligde namağlup lideriz beklediğim gibi, zira kadrom oldukça güçlü, kupada da bir üst tura çıkmayı garantiledik. Öncelikle ligdeki genel durum;
Genel sonuçlar ve fikstür;
2. Yarı Planımız;
oynatmadığım ya da kadroda kendine yer bulamayan, kaliteli olsa da olmasa da her oyuncuyu göndererek kadroyu daraltmayı ve para kazanmayı hedefliyorum.
bunun yanı sıra sol kanada kaliteli bir Türk alarak transferi noktalamak istiyorum, belki defansif orta sahaya da bir yıldız alabilirim yabancı kontejyanımı açarsam. kısaca tüm transfer bütçemi eksik olan sol kanadıma harcayabilirim.
PSG'yi eleriz![]()
Abi sen hala olmedin mi ?![]()
Ligte güzel gidiyoruzda şampiyonlar liginde keşke ilk2ye girseydin
Ve transfer dönemi sona erdi, kadromuza 2 kaliteli isim katarken, oynatmadığımız oyuncularımızla kadromuzu sınırlandırdık. kısaca gelen ve gidenler;
![]()
orta sahamızı tam anlamıyla güçlendirmek adına serbest durumdaki bir dinamo ile anlaştık
bu transferden dolayı yabancı kontejyanımızı rahatlatmamız gerekti ve forvet hattımdaki bolluktan dolayı çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen yaşlanan diamantiyi satışa çıkardık. sağolsun palermo 30 yaşındaki bu oyuncuya 10 milyon tl verdi ve bizi ekonomik olarak da rahatlattı.
bunun yanında sağ kanada genç bir Türk almamız gerekiyordu, tabi ki bu isim kaliteli biri olmalıydı kazımın yaşı nedeniyle, serdar gürleri alarak bu açığı kapattık. ancak sol kanada kaliteli bir türk alamadık. bu bölgemiz hala zayıf. gözüm caner erkinin üzerinde ancak fener satmıyor
![]()
Türkiye Kupası Çeyrek final maçları ilk ayağı tamamlandı, zayıf rakip karabük karşısında yedeklerle deplasmanda 2-0 kazandık.
![]()
metalurg d takımıyla pilot kulübümüz olması konusunda anlaşma sağladık.
PSG yi deplasmanda harika ötesi bir oyunla 1-0 yeniyoruz!
![]()
UEFAda toplu sonuçlar;
![]()
galatasarayı da net bir skorla 3-0 yeniyoruz!
![]()
veeeee 2-1 psg yi yenerek man. city ile eşleşiyoruz!!!! işte toplu sonuçlar;
![]()
uefa daki tolu eşleşmeler;
![]()