Bence topyekün herkes kötü birtek biz degil.bu durumdan iyi şekilde yararlanmak lazım.
Bence topyekün herkes kötü birtek biz degil.bu durumdan iyi şekilde yararlanmak lazım.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bu durumun tek sebebi sezon başı transferinin fazla olması benceİy bitimine doğru kadrolar oturur ondan sonra ilk 3 belli eder kendini. aynı şey senin içinde geçerli.
Transfer Özeti
Aliyi Real Madride 7.5 Milyon avroya satıp tekrar kiraladık.Büyük ihtimalle 1 2 sene daha kiralar bedavaya alırız. Kerem ve Sinan çok iyi transferler oldu özellikle Keremden çok şey bekliyorum.Orta sahayı toparlayacağına eminim.Mustafa da gelecek vaad eden bir kaleci.
Kerem Demirbay
Ali Küçükkurt
Bedavaya aldığımız 3 oyuncu daha var onlar.Temmuzda katılacaklar aramıza ve bence yıldız transferler.
İnişli çıkışlı bir grafik benim kaanatim bilmiyorum oyun motorunun böyle bir özelliği var mı ama takım sürekli aynı taktik disiplin ile çıktığı zaman bir süre sonra o iş görmüyor farklı taktikler geliştirip oturtmak daha fazla verim veriyor. Öbür türlü ya yenilgi ya beraberlik geliyor.
Dediğin çok doğru hocam aynı taktik bir süre sonra tıkanıyor.Ben de zaten hep aynı taktikle oynamıyorum.Sezon başı belirlediğim 3 taktiği de maçlara yayarak oynuyorum.Bazen sakatlıklar formsuzluklar olduğu zamanda değiştiriyorum.Şu an ki sorun bence oyunculardan kaynaklanıyor.Çok iyi oyunculara sahip değiliz.Defans kötü.Orta saha idare eder.Forvet de idare eder.Adım adım düzelteceğimizi umuyorum.
UEFA Avrupa Ligi
1.Eleme Turu 1.Ayak
1.Eleme Turu 2.Ayak
İlk maçta iyi oynadık ama daha maçın başında yediğimiz iki gol her şeyi alt üst etti diyebilirim.Kadro kalitesi olarak da kötüydük ama hiç varlık gösterememek kötü oldu.Bizim için iyi bir tecrübe oldu.Elimizde bir tek lig kaldı onda da geçen seneki başarımızı yakalasak iyi olacak.Bu sezon iyi geçmiyor diyebiliriz ama kötü de geçmiyor.
Takım çok istikrarsız hocam
34.Hafta
Puan Durumu
Bu senede ligi iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.İyi top oynuyoruz ama bu sene 3 kulvarda mücadele etmemiz bizi zorladı.Avrupa Liginde ilk yıl gruptan çıkmamız iyi bir başarı bence.Geçen seneki 2.likten sonra bu senede Avrupa potasına girmek de bir başarıdır.Zor bir ligimiz var bu sene Şampiyon olmak kolay değil.Bu sene şansımız biraz daha fazla iyi transferler yaptık.
Transfer ve Maaş Bütçesi
Transfer bütçesi aslında daha fazlaydı ama biz lig devam ederken bonservisi elinde olan ve genç oyuncular transfer ettiğimiz için azaldı.Takımımızdan giden olmaz ise başka transfer yapmayacağız.21 yaş ve 19 yaş altı için de transferlerimiz oldu.Geliştirebilirsek çok iyi oyuncular olacaklardır.
Yeni Sezon Yeni Stadyum
Avrupa Kulüp Sıralamaları
Yönetimden Güzel 2 Haber
Yeni sezonda kendi stadımızda oynayacağız.Bu bizim için önemli bir faktör.Alt yapı ve Antrenman tesislerimizi geliştirmemiz iyi bir haber.İleriye doğru adımlar atarak gidiyoruz.Alt yapıya yapılan yatırım sayesinde alt yapıdan Ali gibi oyuncuların çıkması kolaylaşacak.Ali yi 7.5 milyon avroya Real Madride satmıştık.Şimdi tekrar kiraladık.
Devre Arası Bonservissiz Aldığımız Oyuncular