İlk Defa Fenerbahçe ile kariyere başlıyorum sizce kimleri almalıyım ?
Nicolas Gaitan hem kiralık hem satılık.Onu kadrona katabilirsin.
Genkten Kara ben hiç Alvesden verim alamadım.Kuyt seni 3-4 sezon sağ kanatta ve tutor için götürür.Belki Salih gelişimi için Simone Pepe'yi de kiralayabilirsin.
Gaitan'ı ben önermem,çok sakatlanıyor;ilk sezon transfersiz oynamanı öneririm
3-4 yıllık takım planını düşünürsek transfere ihtiyacın yok. Neden transfer yapıyorsun dersen zevk için ama gereksiz
Stoch ve Ertuğrul kiradan gelince takımda tut gönderme.
2 yıl boyunca alacağın hiçbir oyuncuya bedel ödeme. Ocak aylarında direkt sözleşme öner. Çünkü oyuncu satmadıkça gelirin olmuyor.
Fenerbahçede takviye yapılabilecek tek bölgenin alternatif bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum.
İlkay'ı bu kadar kısa sürede nasıl aldın yahu?
Ben ne zaman oyun açsam adam ilk sezon Real'e imzalıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlkay'ı ben de merak ettim
Güncelleme öncesi oyunu oynuyorum 2024 senesindeyim bende de Mesut var 5 sezondur. Alabiliyorsanız ilk fırsatta alın derim harika oynuyor.
Emre Can'ı da DOS olarak öneririm.
Yabancı oyuncu çok var, önemli olan yerliler![]()
Sizce Kuyt gibi artık gelişme çağı geçmiş oyunculara özel antrenman vermeli miyiz? Mesela Kuyt için kanatta oynatacaksak defansif kanat antrenmanı verdiğimizde pas özelliği falan düşüşe geçebiliyor. Kuyt'ın 14.0 veritabanı konusunda http://u1312.hizliresim.com/1j/8/v9w7j.jpg - şöyle bir resim gördüm. Random ilerleme ile markajı 16, top kapma 13'e yükselmiş, zihinsel yönden süpere ulaşmış, fizik olarak da az gerilemiş. Böyle az gerilemesi ve zihinsel yönden de geliştirmesi için ne antrenmanı önerirsiniz?
Beyler Caner Erkin gitmiyor sebebi nedir? Dortmund'a almak istedim sezon başında kulüp kabul etti oyuncu konuşmaya bile yanaşmadı. Şoke oldum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alper ve Salih'i bir türlü geliştiremedim ya. Alper'i ilk sezon rotasyonda oynattım, bu sene as oynatıyorum, Salih de ilk sezon ligde 16 maç oynadı, bu sene yine rotasyonda kullanıyorum ama bir türlü gelişmiyorlar. Tam özellikleri gelişmeye başlarken 4-5 hafta sakatlanıyorlar sonra özellikleri eski haline dönüyor. Alper'in ilk sezon daha ligler başlamadan önce sebepsiz özellikleri 1'er değer düştü. Salih de tam gelişiyorken 3-4 ay sakatlandı. Fiziği berbat. Ama Mert çok iyi gelişiyor. 2. sezon Volkan'ı gönderip kaleye koydum, özellikleri birer birer artıyor.
14.3'te Kampl'ı deneyen var mı? Varsa memnun mu?
şampiyonlar ligi içi oyuncu listesi yollayacağım "2 yıldır kulüpte bulunan ve 20 yaşından küçük oyuncuların kayda ihtiyacı yoktur" deniyor bu oyuncuları kayıt etmeden de oynatabiliyor muyduk?
bir de Adnan Januzaj'yı Fenerbahçe'ye transfer eden var mı?
Fenerbahçe - Bursaspor: 2-1 (Spor Toto Süper Lig 4. Hafta)
yukarıdaki mesajı yanlışlıkla buraya attım yetkililerden biri silebilirse sevinirim...özürlerimi sunaraktan
@ kaka leite: 7. sayfada bahsettiğiniz kadroyu hangi taktikle oynatıyorsunuz sakıncası yoksa yazabilirmisiniz çok merak ettim gerçekten.