hadi yeni gol rekoru gelsin bu sezon![]()
hadi yeni gol rekoru gelsin bu sezon![]()
Favini 2 yıldır Dünya Karma Takımına giriyor. Zamanının Harika Çocuğu. Satar mıyım onu ben
Iseka'nın neler yapıp yapamayacağına sezon sonu karar verelim. Benim için önemli olan nokta çok ucuza komple forvet bile oynayabilecek bir adamı düşük bir maaşla takıma dahil edebilmek. Bunu gerçekleştirdiğime inanıyorum. En kötü elimde Enes Ünal var, eğer yeterli gelmezse Enes'i kullanırız.
127 gol sayısını arttırabileceğime pek inanmıyorum. Kadrom geçen seneye göre daha kötü ve takımda bazı oyuncuların yerleri değişti... Ancak şuanki gol sayımızddan gayet memnunum.
![]()
Sentugo.
2 Türk takımıda üst tura çıkar![]()
Bu Akhisar ı en son maçımızda yenmiştik sanırım,iyice başının belası oldularA.Madrid i yeneriz bence kolay gelsin.
![]()
akhisara bak be![]()
Bu güne kadar gördüğüm en başarılı kariyertebrikler.
Paylaşılan kariyerleri takip etmiyorum ancak 8 yılda 1 şampiyonlar ligi, 1 Avrupa ligi, 2 Avrupa Süper Kupası, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonayanı, 6 lig şapiyonluğu ve bilimum Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanan illaki başka bir kariyer de vardır.
Biz devam edelim...
GELENEKSEL TRANSFER DÖNEMİ (9. Sezon Devre Arası)
Gelenler:
Gidenler: (Kiralık)
Nahuel Diaz bildiğiniz gibi 4 ay sakatlanmıştı. Gerek maç formunu koruması, gerek maddi gelir, gerek iyi bir takım oolması sebebiyle Real Madrid'e sezon sonuna kadar kiraladım.
Daniel Gonzalez ise yeni yaptığım transferi takıma katabilmek için gözden çıkarmak zorunda olduğum bir oyuncuydu. Kendisi çok hızlı ve fark yaratabiliyor ancak Simoni'ye şans vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Sentugo.
Atletico'yu yeneriz umarim.![]()
Çok iyi bir kariyer![]()
Atletico'yu devirdik. Tothenham ile eşleştik ve onları da ilk maçımızda yenebildik.
![]()
Sentugo.
Ligde zaten 5-6'lar değil 7-8 ler havada uçuşuyor hedef ŞL![]()
Şampiyonlar ligi yarı finalinde Real Madrid bize 4 gol attı. Ligte 29 maçta 109 golümüz var. 5 maçta 21 gol atarsam 130 gol barajını yakalayacağız.
Sentugo.
yine çok iyi gidiyoruz, Madrid den 4 yememiz kötü olsada deplasmanda 2 atmak iyi olmuş. 2.maçta başarılar![]()
2-0 yeter neden olmasın
Yukleresim.com da bir sıkıntı var sanırım. Eklemek istediğim görseller yüklenemiyor. Var mı alternatif önerileri olan ?
Sentugo.
Sentugo.
Lig için tebrikler!Manchester'ın forvet dikkatimi çekti türk mü?![]()
Madrid i fena dağıtmışız,helal olsun. M.utd i de yeneriz bence.![]()
Sentugo.
Sentugo.
Sentugo.
Favlıyorum Favini ' yi![]()
Tebrik ederim rüya takımda en az yarısı bizden olmalıydı kim seçtiyse ayıp etmiş![]()
Bu gün kariyerinizin baştan 5-6 sayfasını okudum. Gerçekten çok tebrik ederim. İmrenilecek bir kariyeriniz var.
Hocam taktiklerinizi bizlerle paylaşır mısınız?
En azından en iyi oyuncu bizde
Kullandığım taktiği istiyorsan bu 3. paylaşımım olacak.
Eğer oyunu oynarken dikkat ettiğim şeyleri merak ediyorsan o zaman da Forumun rehberler bölümüne bakmanı öneririmHerşeyi oraya yazdım zaten.
Bu sene Gol rekorunu da kırdık. 131 gol gerçekten az değil.
Sezon başında Iseka'yı beğenmeyenler vardıO da gol kralı oldu
![]()
Yeni sezonda mevcut ilk 11'imi değiştireceğimi düşünmüyorum.
Sentugo.
Sentugo.
Vay canına, en itibarlı takım olmuşuz![]()