Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 278 sonuç

Konu: Turksportal TSL Tahmin Yarışması Sonuçları [2009-2010] (Şampiyon Ronnie91 & Zerdüşt.)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de iyi tahmin ediyormuşum aslında ama iddaa'da falan kazanamıyoruz hiç.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bu arada son hafta cumartesi günü cumanın maçını yazmadan 7 maç tahmin etmiştim, altına da not düşmüştüm 7 maç yazıyorum kabul ederseniz eğer ) falan diye. ama nasıl olmuş alamadım şuan o mesajım silinmiş ve puan alamamışım son haftadan :/
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Fantazi Yapıyorumdum Son Zamanlarda...
    Yinede Puan Alabilmek Güzel Olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    bu arada son hafta cumartesi günü cumanın maçını yazmadan 7 maç tahmin etmiştim, altına da not düşmüştüm 7 maç yazıyorum kabul ederseniz eğer ) falan diye. ama nasıl olmuş alamadım şuan o mesajım silinmiş ve puan alamamışım son haftadan :/
    Sadece 1 hafta, onda da ben konuyu geç açtığım için maçlar başladıktan sonra yapılan tahminleri kabul ettim. Diğer haftalarda, ilk maç başladıktan sonra yapılan tahminlerin tümü ilk haftadan beri sayılmıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

anladım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tek rakibim Aykut.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rakibim benim mesajımdan sonra sonuçları değiştirdi . Bununla ilgilebilir umarım!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben 2 mesaj da atıldıktan sonra konuya girdim, eğer böyle bir şey varsa hoş bir durum olmamış gerçekten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu yıl çok uzak kladım buradan seneye kaldı artık tahminler.Ben birde fantaziyi seven adamım çok süprize kaaçarım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarışmada her yol mübahtır Burak abi kurnazlık yapmış ve liderliği de garantilemiş böylece

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yarışmada her yol mübahtır Burak abi kurnazlık yapmış ve liderliği de garantilemiş böylece
    Bu oyunun sonunda cennetten arsa almıyoruz Milyon dolarlar da kalmıyor bize . 33 Hafta adam gibi oynadığımız oyunun sonunda böyle bir şey olmamamlıydı . Buna kurnazlık değil başka bir şey derler ayrıca . Ben Serkan Abiye gereken her şeyi anlattım . 3 maçımız farklıydı O maçlardan biri de Sivas-Ankaragücü . O 1 demişti ama sonra 0a değiştirdi . Pişman olmasa gerek Olacaksa böyle şampiyon yolu açık olsun .. Özel Mesajıma da cevap vermesini beklerim Umarım o olgunluğu da gösterecektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

RoNNiE91
    Öncelikle merhaba,
    İlk önce şunu belirtmek istiyorum ki ben üniversite öğrencisiyim.Kimseye de ben tahmin yarışması kazandım diye hava atmam ve belirttiğin gibi kazanana para veya ödül gibi maddi bir kazanç sağlanmıyor.Benim yaptığım kimine göre kurnazlıktır ama bana göre bir taktiktir fakat senin mesajında bahsettiğin "başka bir şey" değildir.O yüzden lütfen saygı çerçevesi içinde konuşacaksak konuşalım.Bir de görmüş olacağın üzere ben haftalardır liderim ve şampiyon olmak en büyük hedefim olsaydı buna haftalar öncesinde başlardım.Son hafta liderliği korumak için böyle bir taktiğe başvurdum.Buna örnek olarak basketboluda gösterebilirim.Son saniyelerde mağlup takım topun kendilerine geçmesi için taktik faul yaparlar.Ayrıca düzeltme butonunun olmasıda forumun bir açığı diyebiliriz.Sonuç olarak yaptığımın arkasındayım.
    Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

Arkadaş yaptığı işi kabulleniyor ve arkasında duruyor . Şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3 gündür eve gelemediğimden son hafta tahminleri kaçırdım tüh.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

34. hafta ne oldu?

Ya da en son ben kaçıncı oldum onu öğrenmek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

1.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar, sonuçlarının açıklanmasının gecikmesi, son hafta yaşanan olay sebebiyle, ne yapacağımıza karar verememiş olmamız.

Kurallara bakıldığında, maçlar başlamadan önce, isteyen mesajını editleyip, tahminlerini değiştirebilir. Seneye eğer bu yarışma devam ettirilirse, mesaj düzenleme yetkisini kaldıracağım.

Kurallara aykırı bir durum olmasa da, 33 hafta herken kendi tahmninlerini yaparak puanları toplarken 34. haftada, sonradan değiştirmek hoş olmadı. Eğer arkadaşımız daha sonra, aynı tahminleri yapsa, bu kadar rahatsız olmazdım, bu kadar hafta lider götürmüş, kendi tahminleriyle de lider tamamlayabilirdi.

Hiç yaşanmasa bu olay daha hoş olurdu ama yaşandı, kurallar dahilinde de olduğu için, kabul etmeme ya da ihraç etme gibi bir durum söz konusu değil şimdilik.

Bize ders oldu, seneye ben düzenlemeyeceğim ama düzenlemek isteyen arkadaşlara, yeni kurallar eklenmesi konusunda fikirlerim olacak, zaten yeni siteye geçersek, orada bambaşka bir formatta olacağı için, site üzerinden direk oynanabilir olacak.

Ben bu 2 arkadaşı da, açık ara önde götürdükleri için lider ilan ediyorum. İkisi de şampiyonluk madalyası alacak, o nedenle 2 ismi de tebrik ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default TSL Tahmin Yarışması Sonuçları (Şampiyon Ronnie91 & Zerdüşt.)

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal TSL Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Derece alan alamayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Tabi dereceye girenlere tebrikler...

Seneye bu madalya benimdir. Demedi demeyin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

haftanın birincisi yılın yedincisi olmuşum.. teknik direktör değiştirmek lazım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

o kadar eksik tahmine rağmen 14. olmuşum kendimi tebrik ederim..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tebrik ediyorum tüm arkadaşları.

Bence Karabüklü Kral'a da madalya verilmeli. Adam bir hafta tahmin yapmış en yüksek puanı almış demek 34 hafta tahmin yapsa silip süpürürmüş.

Ayrıca son hafta tahmin yapmaya fırsat bulsaydım Aykut'u geçerdim. Aykut ile bizi de 2. ilan edin Sekopej hadi yap bir son güzellik daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En çok haftanın lideri olana da ödül vermeyi düşünüyordum ama açık ara bu alanda iyi olmayınca vazgeçtim.

Para konusunda anlaşırsak, neden olmasın sayın Barto?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gözünüzü para hırsı bürümüş sizin ya bırak arkadaş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronnie91 bu şampiyonluğu benim yerime de kutlasın .. Çok istiyordu 2 kere şampiyonluk kutlamış olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Tebrik ediyorum tüm arkadaşları.

Bence Karabüklü Kral'a da madalya verilmeli. Adam bir hafta tahmin yapmış en yüksek puanı almış demek 34 hafta tahmin yapsa silip süpürürmüş.
    Di canio daha iyi bu konuda 6 tahmin 3 en yüksek puan.Diğerleri de maşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Ronnie91 bu şampiyonluğu benim yerime de kutlasın .. Çok istiyordu 2 kere şampiyonluk kutlamış olur ..
    Çok istediğim nerden çıktı?Her hafta girdim tahminlerimi yaptım şampiyon oldum.
    Dereceye giren veya giremeyen herkese tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son haftalarda yarıştan koptuğum için tahmin yapmamıştım onun için bu kadar düşmüşüm Ayrıca şampiyonları tebrik ediyorum gerçi Ronnie91 haklı bana göre çünkü oyun nihayetinde çok zekice bir taktik uygulamış çünkü öyle veya böyle değiştirme varsa tahminlerde değiştirir ki zaten öyle bir kural olmasa bunu da yapamazdı iki şampiyona da tebrikler..
    Last edited by Maksic : 27.Mayıs.2010 at 19:37

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok iyi bir taktik olabilir ama biz bunu etik bulmadık. karar verirken de bu ikisi arasında gelip gittik. kimimiz iyi bir taktik olduğunu, kimimiz de etik olmadığını söyledi. nihayetinde ortak bir karara vardık. sonuç, her iki tarafı da memnun etmek.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Çok istediğim nerden çıktı?Her hafta girdim tahminlerimi yaptım şampiyon oldum.
    Dereceye giren veya giremeyen herkese tebrikler.
    Benim tahminlerimi ç(alıntılamasan) şampiyonun kim olduğunu biliyorsun değil mi ? 3 maçı değiştirmeseydin sonucun ne olduğu hakkında bir fikrin vardır umarım ?

Yoksa söyleyeyim farklı 3 maçta 2si benim 1i senin lehine sonuçlandı Ve aramızda 1 puan fark vardı

Ha sen şampiyonluğu kutla Benim yerime de kutla diyorum . Baya hak ettin çünkü Herkes bu "kurnazlığı" düşünemeyebilirdi Haklısın ..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Benim tahminlerimi ç(alıntılamasan) şampiyonun kim olduğunu biliyorsun değil mi ? 3 maçı değiştirmeseydin sonucun ne olduğu hakkında bir fikrin vardır umarım ?

Yoksa söyleyeyim farklı 3 maçta 2si benim 1i senin lehine sonuçlandı Ve aramızda 1 puan fark vardı

Ha sen şampiyonluğu kutla Benim yerime de kutla diyorum . Baya hak ettin çünkü Herkes bu "kurnazlığı" düşünemeyebilirdi Haklısın ..
    Birini hırsızlıkla suçlamak çok büyük bir olaydır.İki tırnak içinde parantezlerle gönderme yaparak direk hırsızsın diyorsun.Böyle bir şeyi asla kabul etmem.Benim son hafta tahminlerini yaparken kesinlikle kötü bir düşüncem yoktu.Kötü düşünceyi açayım; 10-15 hafta önce başlardım yapmaya açık ara öndeyken.Sende şampiyon ilan edildin ve hala bu olayı uzatıyorsun.Tek şampiyon mu olmak istiyorsun yada benim şampiyonluğu hak etmediğimi mi düşünüyorsun?Bundan önceki 33 haftada başkalarının tahminlerini yazarak mı geldim ben buraya da hak etmiyorum.Bu olay gereksiz yere uzuyor şampiyonluğum geri alınacaksa alınsın artık diyebileceğim bişiy yok.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri