Ben de iyi tahmin ediyormuşum aslında ama iddaa'da falan kazanamıyoruz hiç.
Ben de iyi tahmin ediyormuşum aslında ama iddaa'da falan kazanamıyoruz hiç.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
bu arada son hafta cumartesi günü cumanın maçını yazmadan 7 maç tahmin etmiştim, altına da not düşmüştüm 7 maç yazıyorum kabul ederseniz eğer ) falan diye. ama nasıl olmuş alamadım şuan o mesajım silinmiş ve puan alamamışım son haftadan :/
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fantazi Yapıyorumdum Son Zamanlarda...
Yinede Puan Alabilmek Güzel Olmuş![]()
anladım![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Tek rakibim Aykut.![]()
Rakibim benim mesajımdan sonra sonuçları değiştirdi . Bununla ilgilebilir umarım!
Ben 2 mesaj da atıldıktan sonra konuya girdim, eğer böyle bir şey varsa hoş bir durum olmamış gerçekten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu yıl çok uzak kladım buradan seneye kaldı artık tahminler.Ben birde fantaziyi seven adamım çok süprize kaaçarım![]()
Yarışmada her yol mübahtırBurak abi kurnazlık yapmış ve liderliği de garantilemiş böylece
![]()
Bu oyunun sonunda cennetten arsa almıyoruz Milyon dolarlar da kalmıyor bize . 33 Hafta adam gibi oynadığımız oyunun sonunda böyle bir şey olmamamlıydı . Buna kurnazlık değil başka bir şey derler ayrıca . Ben Serkan Abiye gereken her şeyi anlattım . 3 maçımız farklıydı O maçlardan biri de Sivas-Ankaragücü . O 1 demişti ama sonra 0a değiştirdi . Pişman olmasa gerekOlacaksa böyle şampiyon yolu açık olsun .. Özel Mesajıma da cevap vermesini beklerim Umarım o olgunluğu da gösterecektir
RoNNiE91
Öncelikle merhaba,
İlk önce şunu belirtmek istiyorum ki ben üniversite öğrencisiyim.Kimseye de ben tahmin yarışması kazandım diye hava atmam ve belirttiğin gibi kazanana para veya ödül gibi maddi bir kazanç sağlanmıyor.Benim yaptığım kimine göre kurnazlıktır ama bana göre bir taktiktir fakat senin mesajında bahsettiğin "başka bir şey" değildir.O yüzden lütfen saygı çerçevesi içinde konuşacaksak konuşalım.Bir de görmüş olacağın üzere ben haftalardır liderim ve şampiyon olmak en büyük hedefim olsaydı buna haftalar öncesinde başlardım.Son hafta liderliği korumak için böyle bir taktiğe başvurdum.Buna örnek olarak basketboluda gösterebilirim.Son saniyelerde mağlup takım topun kendilerine geçmesi için taktik faul yaparlar.Ayrıca düzeltme butonunun olmasıda forumun bir açığı diyebiliriz.Sonuç olarak yaptığımın arkasındayım.
Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
Arkadaş yaptığı işi kabulleniyor ve arkasında duruyor . Şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun![]()
3 gündür eve gelemediğimden son hafta tahminleri kaçırdım tüh.![]()
34. hafta ne oldu?
Ya da en son ben kaçıncı oldum onu öğrenmek istiyorum.![]()
1.![]()
(/s)
Arkadaşlar, sonuçlarının açıklanmasının gecikmesi, son hafta yaşanan olay sebebiyle, ne yapacağımıza karar verememiş olmamız.
Kurallara bakıldığında, maçlar başlamadan önce, isteyen mesajını editleyip, tahminlerini değiştirebilir. Seneye eğer bu yarışma devam ettirilirse, mesaj düzenleme yetkisini kaldıracağım.
Kurallara aykırı bir durum olmasa da, 33 hafta herken kendi tahmninlerini yaparak puanları toplarken 34. haftada, sonradan değiştirmek hoş olmadı. Eğer arkadaşımız daha sonra, aynı tahminleri yapsa, bu kadar rahatsız olmazdım, bu kadar hafta lider götürmüş, kendi tahminleriyle de lider tamamlayabilirdi.
Hiç yaşanmasa bu olay daha hoş olurdu ama yaşandı, kurallar dahilinde de olduğu için, kabul etmeme ya da ihraç etme gibi bir durum söz konusu değil şimdilik.
Bize ders oldu, seneye ben düzenlemeyeceğim ama düzenlemek isteyen arkadaşlara, yeni kurallar eklenmesi konusunda fikirlerim olacak, zaten yeni siteye geçersek, orada bambaşka bir formatta olacağı için, site üzerinden direk oynanabilir olacak.
Ben bu 2 arkadaşı da, açık ara önde götürdükleri için lider ilan ediyorum. İkisi de şampiyonluk madalyası alacak, o nedenle 2 ismi de tebrik ederim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
Derece alan alamayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Tabi dereceye girenleretebrikler...
Seneye bu madalya benimdir. Demedi demeyin.
haftanın birincisi yılın yedincisi olmuşum.. teknik direktör değiştirmek lazım![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
o kadar eksik tahmine rağmen 14. olmuşum kendimi tebrik ederim..![]()
Tebrik ediyorum tüm arkadaşları.
Bence Karabüklü Kral'a da madalya verilmeli. Adam bir hafta tahmin yapmış en yüksek puanı almış demek 34 hafta tahmin yapsa silip süpürürmüş.
Ayrıca son hafta tahmin yapmaya fırsat bulsaydım Aykut'u geçerdim.Aykut ile bizi de 2. ilan edin Sekopej hadi yap bir son güzellik daha.
![]()
En çok haftanın lideri olana da ödül vermeyi düşünüyordum ama açık ara bu alanda iyi olmayınca vazgeçtim.
Para konusunda anlaşırsak, neden olmasın sayın Barto?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Gözünüzü para hırsı bürümüş sizin ya bırak arkadaş.![]()
Ronnie91 bu şampiyonluğu benim yerime de kutlasın .. Çok istiyordu 2 kere şampiyonluk kutlamış olur ..
Son haftalarda yarıştan koptuğum için tahmin yapmamıştım onun için bu kadar düşmüşümAyrıca şampiyonları tebrik ediyorum gerçi Ronnie91 haklı bana göre çünkü oyun nihayetinde çok zekice bir taktik uygulamış çünkü öyle veya böyle değiştirme varsa tahminlerde değiştirir ki zaten öyle bir kural olmasa bunu da yapamazdı iki şampiyona da tebrikler..
Last edited by Maksic : 27.Mayıs.2010 at 19:37
çok iyi bir taktik olabilir ama biz bunu etik bulmadık. karar verirken de bu ikisi arasında gelip gittik. kimimiz iyi bir taktik olduğunu, kimimiz de etik olmadığını söyledi. nihayetinde ortak bir karara vardık. sonuç, her iki tarafı da memnun etmek.
(/s)
Benim tahminlerimi ç(alıntılamasan) şampiyonun kim olduğunu biliyorsun değil mi ? 3 maçı değiştirmeseydin sonucun ne olduğu hakkında bir fikrin vardır umarım?
Yoksa söyleyeyim farklı 3 maçta 2si benim 1i senin lehine sonuçlandı Ve aramızda 1 puan fark vardı
Ha sen şampiyonluğu kutla Benim yerime de kutla diyorum . Baya hak ettin çünkü Herkes bu "kurnazlığı" düşünemeyebilirdi Haklısın ..
Birini hırsızlıkla suçlamak çok büyük bir olaydır.İki tırnak içinde parantezlerle gönderme yaparak direk hırsızsın diyorsun.Böyle bir şeyi asla kabul etmem.Benim son hafta tahminlerini yaparken kesinlikle kötü bir düşüncem yoktu.Kötü düşünceyi açayım; 10-15 hafta önce başlardım yapmaya açık ara öndeyken.Sende şampiyon ilan edildin ve hala bu olayı uzatıyorsun.Tek şampiyon mu olmak istiyorsun yada benim şampiyonluğu hak etmediğimi mi düşünüyorsun?Bundan önceki 33 haftada başkalarının tahminlerini yazarak mı geldim ben buraya da hak etmiyorum.Bu olay gereksiz yere uzuyor şampiyonluğum geri alınacaksa alınsın artık diyebileceğim bişiy yok.