Sayfa 95 / 480 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
2,821 ile 2,850 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

%100 zam yapilmis yani maasina Besiktas yönetimi yanlislarina devam ediyor.. Holosko dogru dürüst top oynamadi bu sezon adama bu kadar zam yapmalari sacmalik.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

%120......

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kafasını rahatlamaya çalışıyolar. Ama şimdi Tello'da isteyecek. Onada verecek %150 zam. Sonra diğer futbolcularda sorun çıkacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nobre'nin 2.2M Avro aldığı bir takımda Holosko 12M Avro da alsa hakkıdır. Ama yine de mantıklı iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Nobre'nin 2.2M Avro aldığı bir takımda Holosko 12M Avro da alsa hakkıdır. Ama yine de mantıklı iş değil.
    Zaten bütün problem Nobre'nin aldığı paradan kaynaklanıyor.Hayır hakkını verecek performansı sergileseler (Delgado mesela) içim yanmayacak.Hem hakkını vermiyorlar,hem de takım içi huzuru bozuyorlar.İnşallah yeni yönetim seçilirde buna derhal bir çözüm bulurlar.Kabul etmeyene de yolu versinler.Bu takımda yabancılardan Ernst ve Ferrari dışında kimse vazgeçilmez değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hey maşallah..

Beşiktaş Kulübü, 3.5 yıllık sözleşme yenilediği Slovak futbolcu Filip Holosko ile ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) açıklama yaptı.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den , İMKB'ye gönderilen açıklamaya göre siyah-beyazlılar, Slovak futbolcuya 3.5 yılda toplam 6 milyon 400 bin Avro ödeyecek.
    Şirketten yapılan açıklamada sözleşmenin ayrıntılarına yer verilerek, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Filip Holosko ile sözleşmemiz yenilenmiştir. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2009-2010 sezonu için 5 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 800.000 Avro; 2010-2011 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.750.000 Avro; 2011-2012 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.850.000 Avro ve 2012-2013 sezonu için de 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 2.000.000 Avro ödenecektir'' denildi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TeLLo artık bu saatten sonra sürünerek oynar. Zaten Nobre zammından sonra yürüyerek oynuyordu. HoLosko ya yapıLan zam dan sonra artık sürünerek takıLır sahada.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş, Thomas Doll'un peşinde!

Alman Bild gazetesi, Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll'un peşinde olduğunu iddia etti.

Gazetenin haberinde, Doll'un, 5 Haziran'da Zürih'te yapacağı düğününün hazırlığı içinde olduğu, 2010 yılında mesleki yaşantısında da değişiklik yapabileceği belirtilerek, ''Beşiktaş, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll'un peşinde'' ifadesini kullanıldı.

Habere göre Alman teknik direktör Doll da Beşiktaş'ın peşinde olmasıyla ilgili gazeteye yaptığı açıklamada, ''Bunu ben de duydum'' dedi.

Bild'in haberinde, Beşiktaş Kulübü'nde hafta sonunda başkanlık seçiminin olduğu, başkan adaylarının tanınmış teknik direktörler ile oy toplamaya çalıştığı ifadesine de yer verildi.

AA
    Thomas Doll'dan Beşiktaş iddialarına cevap

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, ''Beşiktaş'tan hiçbir teklif almadım. Görevimin başındayım'' dedi.
    Doll, küme düşürülen Ankaraspor maçı nedeniyle Antalya'da kamp yaptıkları otelden AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın peşinde olduğuna ilişkin Alman Bilg gazetesinde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
    Thomas Doll, ''Bu tür haberler hem kulübü, hem teknik adamı yıpratmak içindir. Yoksa bana böyle bir teklif olmadığı gibi, bu durumdan da haberim yok. Şu anda Gençlerbirliği'nin başındayım ve burada çok mutluyum. Oldukça da başarılı bir ilk yarı geçirdik. Şimdi bunu baltalamanın anlamı yok. Bu nedenle bu tür haberlere rağbet de etmem, ilgim de olmaz. Beşiktaş'tan hiçbir teklif almadım. Görevimin başındayım'' diye konuştu.
    Alman Bild gazetesi, Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll'un peşinde olduğunu iddia ederek, Doll'un, 5 Haziran'da Zürih'te yapacağı düğününün hazırlığı içinde olduğunu ve 2010 yılında mesleki yaşantısında değişiklik yapabileceğini yazmıştı.
    Habere göre, Doll da Beşiktaş'ın peşinde olmasıyla ilgili gazeteye yaptığı açıklamada, ''Bunu ben de duydum'' ifadesini kullanmıştı.

AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bild'in haberinde, Beşiktaş Kulübü'nde hafta sonunda başkanlık seçiminin olduğu, başkan adaylarının tanınmış teknik direktörler ile oy toplamaya çalıştığı ifadesine de yer verildi.
    2 başkan adayının da oy toplamak için şunu getireceğim diye bir vaadleri yok bildiğim kadarıyla.Sallasmasyon bir haber sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

delgadonun kontratı tekrar donduruldu!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arrow 'Beşiktaş’ta kalmak istiyorum'

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, "Beşiktaş'la iki yıl daha kontratım var ve ben bu kontratın sonuna kadar, hatta daha fazla bir süre burada kalmak istiyorum'' dedi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 15:21 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi

İSTANBUL - Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, ligin ikinci yarısında ne kadar az puan kaybederlerse şampiyonluğa da o kadar yaklaşacaklarını söyledi.
    Sivok, Futbol Federasyonu'nun resmi dergisi Tam Saha'nın Şubat ayı sayısında yer alan röportajında, Süper Lig'in çok dengeli geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:
    ''Ligde 3-4 farklı skorları görmek çok zor. Küçük dediğiniz takımlar bile aslına bakarsanız gayet iyi mücadele ediyor ve oldukça yetenekli oyuncuları var. Ben yarışın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dışında Bursaspor, Kayserispor ve Trabzonspor'un da dahil olacağı bir şekilde geçeceğini düşünüyorum. Geçen sezon daha kötü bir durumdan gelerek rakiplerimizi geçtik ve şampiyonluğa ulaştık. Bu sezonun ikinci yarısında da üstümüzde yer alan takımların puan kaybedeceğini düşünüyorum. Her şey bizim elimizde. Ne kadar az puan kaybedersek şampiyonluğa o kadar çok yaklaşırız.''
    BURSASPOR VE KAYSERİSPOR'UN ÇIKIŞI
    Kayserispor ve Bursaspor'un da bu sezon çıkış yakaladıklarını dile getiren Çek futbolcu, iki takımın da çok başarılı genç teknik adamlarının bulunduğunu ifade ederek, ''Zaten Ertuğrul Sağlam'ı çok yakından tanıyorum. Şampiyonluk yarışı en azından son üç haftaya kadar sürecektir. Ben bu takımların da yarışın son evresine kadar olacağını düşünüyorum'' dedi.
    document.write('');

TÜRKİYE KUPASI'NDAN ELENMELERİ
    Tomas Sivok, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmeleriyle ilgili bir soruya, ''Bunu gerçekten bilmiyorum. Sadece ben değil, takım arkadaşlarım ve hocamız bu olaya kafa yoruyoruz, ama böyle bir şeyin nasıl olduğunu, başımıza bunların nasıl geldiğini anlamlandıramıyoruz. Hatta maçlardan sonra günlerce uyuyamadık'' yanıtını verdi.
    Kupada ilk oynadıkları Manisaspor maçının ilk yarının sonuna denk geldiğini hatırlatan Sivok, ''Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde çok fazla maç oynamıştık. Konsantrasyon kaybı vardı ve bir kaza yaşadık diyelim. Ama Kasımpaşa ve Büyükşehir Belediyespor maçları için bunu da söylememiz mümkün değil. Bu başarısızlığı izah edemiyoruz'' ifadelerini kullandı.
    ''NECİP'İN BÜYÜK OYUNCU OLACAK POTANSİYELİ VAR''
    Sivok, takım arkadaşı genç Necip Uysal'a da övgüde bulunarak, ''Necip Uysal müthiş yetenekleri olan bir oyuncu. En başta kendi oyun karakteri var. Bunun dışında hırs, mücadele, kendine güven gibi özellikleri de barındırıyor. Biraz daha oynarsa tecrübe kazanacak ve ileride çok önemli bir oyuncu olacak. Avrupa'nın hangi takımına gitse, gerçekten çok büyük bir oyuncu olabilecek potansiyeli var'' diye konuştu.
    ''BEŞİKTAŞ'IN NE KADAR BÜYÜK BİR KULÜP OLDUĞUNU BİLİYORDUM''
    Ülkesinde Türkiye'nin imajının pek parlak olmadığını dile getiren Sivok, şöyle devam etti:
    ''Tam olarak bir Avrupa ülkesi olarak görülmüyor. Ayrıca daha önce Türkiye'ye gelen fakat üst düzey kulüplerde dayanamayan Marek Heinz, Horvat, Tomas Jun gibi isimler de var. Doğrusu bunları düşününce insanın kafasında soru işaretleri oluşmuyor değildi. Ama Türkiye'deki sosyal hayatla ilgili olarak bu oyuncularla konuştuğumda hiç de dışarıdan bakıldığı gibi bir hayat olmadığını anlamıştım. Zaten Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Buraya geldikten sonra da bunu gördüm.''

''İSTANBUL'DA MUTLUYUZ''
    Sivok, İstanbul'da yaşamaktan hem ailesinin hem de kendisinin çok mutlu olduklarını belirterek, ''Kulüp içindeki arkadaşlık ortamı da çok iyi çıktı. Buraya gelmeyi tercih ettiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'la iki yıl daha kontratım var ve ben bu kontratın sonuna kadar, hatta daha fazla bir süre burada kalmak istiyorum'' dedi.
    ''PRAG, İSTANBUL'UN YANINDA KÖY GİBİ KALIR''
    İstanbul'u çok sevdiğini dile getiren Sivok, şunları söyledi:
    ''İstanbul'da gezecek, görecek, yapılacak o kadar çok şey var ki, bir türlü bitmiyor. Mesela Prag'la İstanbul'u karşılaştırırsanız, Prag köy gibi kalır. İnsana sonsuz imkanlar sunan bir şehir. Beşiktaş'a transfer olmadan önce Türkiye'ye adapte olmanın benim için zor olacağını düşünüyordum, ama hiç de beklediğim gibi bir zorluk yaşamadım. Bunda elbette Türk insanının sıcakkanlı olmasının da etkisi vardır.''
    ''HERKES AÇIK VE DOST CANLISI''
    Beşiktaş'ın arkadaşlık ortamı ile daha önce oynadığı kulüplerdeki ortamın farklılığının sorulması üzerine Sivok, ''Burada herkes son derece açık ve dost canlısı. Kimse kimseye soğuk ve küstahça davranmıyor. Herkes birbirine gülerek pozitif enerji vermeye çalışıyor. Güler yüzler görmek bu işte çok önemli'' dedi.
    İtalya'da bu ortamı bulmanın çok zor olduğunu anlatan Sivok, şunları kaydetti:
    ''Orada yerli oyuncularla yabancı oyuncular arasından bir rekabet, yabancı oyuncuların da kendi aralarında ayrı bir rekabet vardı ve kimse kimseye dostça davranmıyordu. Normalde benim için bir dil engelinin olduğu düşünülebilir ama takımda bunun eksikliğini bile neredeyse hiç hissetmedim. Ama özellikle bir isim vermem gerekirse Ekrem Dağ harika bir insan. Her sabah onu görmek beni çok mutlu ediyor. Ekrem'in çevresine yaydığı pozitiflik herkese olumlu bir hava katıyor. Diğer çok iyi anlaştığım arkadaşlarım Uğur ve Yusuf. Elbette aynı dili konuştuğum Holosko var. Ama bir yandan bakarsanız, saydıkça bütün arkadaşlarımı söylemem gerekir. Şöyle söyleyeyim, takımda anlaşamadığım hiçbir oyuncu yok.''
    ''EN BÜYÜK EKSİKLİK TAKTİK DİSİPLİN...'
    Türkiye'deki futbolu da değerlendiren Çek futbolcu, çok kaliteli oyuncular bulunduğunu kaydederek, ''Ancak Türkiye'deki en büyük eksiklik oyuncuların taktik disiplinden uzak olması. Oyuncular biraz daha disiplinli olsalar, biraz daha taktiğe bağlı kalabilseler, İspanya, İngiltere gibi liglerde rahatlıkla oynayabilecek potansiyele sahipler'' şeklinde konuştu.
    ''MİLAN BAROS'U TAKDİR EDİYORUM''
    Ligde karşısında zorlandığı ve en beğendiği futbolcuların sorulması üzerine de Sivok, ''Söyleyeceğim en kolay isim Milan Baros olur. Kendisini zaten 15 yaşından beri takdir ediyorum ve o zamandan beri birçok kez hem yan yana hem de karşılıklı oynadık. Karşısında oynaması çok zor bir oyuncu. Hızlı, akıllı ve oldukça inatçı'' ifadelerini kullandı.
    TÜRK TARAFTARLARA ÖVGÜ
    ''Türkiye'de taraftarın oyunculara gösterdiği ilgiyi nasıl değerlendiriyorsun'' sorusuna Çek futbolcu, şöyle yanıt verdi:
    ''Elbette her ülkede tanınmış insan olarak ilgi görüyorsunuz, ama Türkiye'de gördüğünüz ilgi ile Çek Cumhuriyet ve İtalya'yı karşılaştıramazsınız. Başka bir açıdan bakarsak, şöyle bir sıralama yapabiliriz. En aşağıda normal kulüpler var. Onların biraz üstünde popülaritesi orta halli olan biraz daha büyük kulüpler var. Onların üstünde İspanyol, İtalyan kulüpleri var. Sonra uzun bir boşluk ve onların en tepesinde Türk taraftarları var. Bu taraftarların da en tepesinde Beşiktaş taraftarları var. Burası çok değişik bir ülke. Burada öyle şeyler yaşadım ki, ömrüm boyunca buna benzer hisleri yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Türk taraftarları eşsiz. Bana öyle geliyor ki, Türkiye'de insanların kimlikleri, soyadları ve yanlarına gelen takım isimlerine göre belirleniyor.''
    ''ŞAŞIRDIK''
    Türkiye'de unutamadığı iki anısıyla ilgili bir soruya Sivok, ''İlki geçen sezon UEFA Kupası ön elemesinde oynadığımız Siroki Brijeg maçı öncesi soyunma odasından maça çıkacağımız zaman taraftarların çıkardığı uğultu. O duyguyu hissetmek gerçekten çok acayip bir şeydi. İkincisi ise Zapotocny ile birlikte Beşiktaş'a transfer olduktan sonra havaalanındaki karşılama anı. Karşılaştığımız o manzara bizi çok şaşırtmıştı. O taraftar ordusu, medya kalabalığı asla unutulamaz. Hiç beklediğimiz bir şey değildi. Zapo ile (Nereye geldik, ne oluyor) diye çok şaşırmıştık'' diye yanıt vererek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sivok kalır zaten yahu Sivok'a kadar ohooo takımdan gidecek 10 oyuncu var.

Ferrari, Ernst, Sivok Dışındaki Bütün Yabancıları Gönderip Yerlerine Çok Daha Kaliteli İsimler Almamız Lazım Ama Bu 3 Oyuncunun Ne Pahasında Olursa Olsun Beşiktaşta Kalması Gerekir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Thumbs down Batuhan'a İbrahimoviç benzetmesi

Yok artık Lebron James

Kasımpaşa'nın tecrübeli forveti Cenk İşler, Beşiktaş'ta yaşadığı sorunlar nedeniyle forma giyemeyen Batuhan Karadeniz'in Türk futbolunun İbrahimoviç'i olabileceğini söyledi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 16:53 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi

Turkcell Süper Lig'de forma giyen oyuncular arasında en çok gole sahip olan Kasımpaşalı futbolcu Cenk İşler, Futbol Federasyonunun resmi yayın organı Tam Saha'ya yaptığı açıklamada, Türk futbolcular içinde beğendiği golcüler olarak Fatih Tekke ile Galatasaraylı Milan Baros'u gösterdi. Fatih Tekke'nin çok yetenekli olduğunu kaydeden Cenk İşler, "Bileklerine hakim, topu çok iyi saklayabilen, gol vuruşu çok iyi olan, kafa topunda zamanlamayı çok iyi yapabilen bir oyuncu. Ayrıca mükemmel bir takım oyuncusu. Fatih gibi bir oyuncunuz varsa skoru değiştirebilirsiniz. Galatasaray'dan Baros'u beğeniyorum bir de. Hem hareketli, defansın dengesini bozan hem de gol vuruşunu iyi yapabilen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Cenk, genç golcülerden Sercan Yıldırım'ın oyununun üzerine katarak büyük bir yıldız olabileceğini, bunun dışında Batuhan'ın bulunduğunu, ancak bu oyuncunun istikrarının olmadığını vurguladı.
    "Batuhan, istikrarı olacak ki, iyi bir futbolcu olsun" diyen Cenk, "Türk futboluna kazandırılması gereken, yetenekli bir futbolcu. Eskişehirspor'daki maçlarını seyrettiğimde keyif aldım. O fiziğine rağmen teknik kapasitesi yüksek. Kendine çeki düzen verir, istikrarı yakalarsa geleceğin bir Ibrahimoviç'i neden olmasın? Türk futbolu da böyle bir futbolcu çıkarmış olur ve Milli Takım'a da fayda sağlar. Hakan Şükür gibi bir oyuncu olabilir. Ama Hakan Şükür hem özel hayatı hem de futbol yaşamıyla istikrar abidesiydi'' şeklinde konuştu.

"SÜPER LİG'DE 150 GOLE ULAŞMAK İSTİYORUM"
    Kariyerinde 10 farklı takımda oynadığını ve ilk yarı sonu itibariyle 136 golünün bulunduğunu belirten Cenk, "Süper Lig'de sezonun ilk yarısının sonuna kadar 136 gol kaydettim. Süper Lig'de 150. golümü atmak ve daha üstüne çıkmak istiyorum" dedi.
    Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldığını, ancak son anda bu transferlerin gerçekleşmediğini anlatan Cenk İşler, çok başarılı olup goller attığı dönemde dahi 3 büyükler tarafından tercih edilmediğini anlattı.

Cenk, futbolculuk hayatının ardından antrenör olmak istediğini ve bunun için UEFA A Antrenörlük kursuna katılıp diplomasını aldığını söyledi.
    "OYNADIĞIMIZ FUTBOLDAN KEYİF ALIYORUZ"
    Cenk, Yılmaz Vural gibi tecrübeli bir teknik adamın gelişiyle Kasımpaşa'da çok şeyin değiştiğini belirterek, "Ligin 9. haftasından sonra büyük bir çıkış yakaladık. Göz dolduran bir futbol koyduk ortaya. İyi çalışma ve uyumla takımı buraya kadar taşıdık. Kadroya yapılan takviyelerle çok farklı bir futbol yakalandı ve şu an iyi bir noktadayız" ifadelerini kullandı.
    Takım ruhunu yakaladıklarını vurgulayan Cenk, "Oynadığımız futboldan hem kendimiz keyif alıyoruz hem de izleyen keyif alıyor. Şu anki takım kadrosu teknik kapasitesi yüksek futbolculardan oluşuyor. Kasımpaşa takımından keyif alıyorum. Oynadığımız futbol sistemi bana uygun" diye konuştu.
    Cenk, Kasımpaşa'da yabancı oyuncu olarak sadece Moritz ve Keller'in forma giydiğinin hatırlatılması üzerine de "Yabancı futbolcu tabii ki gelecek. Onlara o kadar ilgi gösteriliyor ki, bir an önce adapte olsun, uyum sağlasın diye. Kimse yabancılık çekmiyor. Zaten Türk insanı olarak öyle bir yapımız var. Takıma katkı sağlayacak, faydalı olacaksa tabii ki başımızın üzerinde yeri var. Ama öyle olmayacaksa yabancı futbolcuya ihtiyaç yok" dedi.
    UNUTAMADIĞI ANISI
    2006 yılında Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor maçında yaşadığım anı unutamayacağını kaydeden Cenk, "Yüzde yüz gol pozisyonuna girdiğimde, Ali Tandoğan'ı yerde gördüm. Topu taca attım. Futbolcu sağlığını her şeyden önemli gördüğümden, yapmam gerekeni yaptım. O maç sırasında büyük alkış aldım, sonrasında o yıl Fair Play ödülünü kazandım. Yüzlerce gol attım, ama insanlar beni hep o maçla hatırladı" diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

O zaman sen de Henry'sin Cenk.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çeki düzen verirse demiş , bencede adam olursa neden olmasınki o potansiyel var.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşte sorun o Ahmet adam olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bi tek egoistlikleri benziyor İbrayla

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ibra nın tekniği nire, batuhanınki nire... ikisi çok farklı oyuncular...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batuhan ile Ibrahimovic'in 2 tane ortak özelligi var. Hava hakimiyetleri ve şımarıklıkları

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Torres: İbrahim Kaş geri dönecek

Getafe Başkanı Angel Torres, Beşiktaş'ta kiralık oynayan İbrahim Kaş'ın gelecek yıl İspanyol ekibine döneceğini söyledi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 10:25 TSİ 04 Şubat. 2010 Perşembe

ANKARA - İspanya futbol ligi La Liga ekiplerinden Getafe'nin Başkanı Angel Torres, Beşiktaş'ta kiralık oynayan İbrahim Kaş'ın gelecek yıl İspanyol ekibine döneceğini söyledi.
    Torres, basına yaptığı açıklamada, Kaş'ın gelecek sezon Getafe formasını giyeceğini, savunmanın ortasında bir oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ve bu eksiği Türk futbolcuyla kapatmayı planladıklarını belirtti.
    Beşiktaş'ın altyapısından yetişen, ancak daha sonra İspanya'ya transfer olan İbrahim Kaş geçen yıl kiralık olarak yuvaya dönmüştü.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Stoperde iyi bir aLternatif KAŞ. Ama inatLa sağ kanatta oynatıLıp bizi Fıtık ettireceğine İspanya ya dönmesi bizim ve kendisi için daha hayırLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kartal bombayı patlatıyor!

Beşiktaş'ta 31 Ocak günü yapılan seçim sonrası başkanlık koltuğuna 3 yıl daha oturmaya hak kazanan Yıldırım Demirören'in oluşturduğu futbol komitesi önümüzdeki sezon için yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Bu sezon sona ermeden gelecek sezonun planlamasını yapmak isteyen yöneticiler ilk olarak geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmiş ve Schalke 04 forması giyen Kevin Kuranyi'nin menajeri ile ön görüşme yapmışlardı.

Siyah Beyazlı takımın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu dün de Milano'ya gidererek İnter Milan Kulübü yetkilileri ile Andrade Quaresma Bernardo Ricardo için görüşmelerde bulundular.

Adalı ve Zülfikaroğlu Quaresma için ilk olarak satın alma opsiyonunu kullanmak istediler. İnter Sportif Direktörü Marco Branca ile görüşen ikili 2013 yılına kadar İnter ile sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun yüksek bonservis bedeli sebebiyle bu düşünceden vazgeçip, Quaresma'yı bir yıllığını kiralamak için temasları sürdürdüler. 27 yaşındaki futbolcunun bir yıllık kiralama bedelinin 4 milyon Euro seviyelerine çıkması üzerine bu futbolcunun transferini yönetim kurulu üyeleri ile masaya yatırmak için İstanbul'a döndüler.

Adalı ve Zülfikaroğlu Siyah Beyazlı takımın yönetim kurulundan bu konu ile ilgili olumlu bir karar çıkarsa yeniden İtalya'ya giderek bu transferi bitirecekler.

16.04.2010
    Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma tamamda Kuranyi umarım gelmez. Kuranyi'nin Bu seneki formunu öbür senelerede yansıtacagını düşünmüyorum. Onun için daha iyi daha genç bir forvet alırız umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dha'nın haberlerini kaale almak lazım.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kuranyi için bir gazetede (Habertürktü sanırım), Beşiktaşlı yöneticilere teşekkür edip Rusya'ya gideceği yazılmıştı. Zaten golcüye de gerek yok bence. Bobo, Holosko ve Batuhan yeterli. Ayrıca Nihat da sezon başı kampına sakat girmez ve form tutarsa bu seneye göre o da daha verimli olur. Bize oyunu iki yönlü oynayacak bir orta saha(Vaart gibi) sağ açık(Quaresma ya da Krasic) ve Tello giderse hızlı, kolay adam eksiltebilen bir sol açık lazım. Yani 3 transfer yapalım yeter.
    Last edited by footballer33 : 16.Nisan.2010 at 22:54

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko yerine Quaresma,Delgado ve Tabata gönderilip Deco,Tello gönderilip Krasic'i alabilsek harika olur.Hücum hattı tam bir bomba olur valla.Tabii zor bu dediğimin olması.Ayrıca yönetimin bu transfer işini şu aşamada bu kadar açık yürütmesi umarım derbi öncesi takımı olumsuz etkilemez.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanat oyuncusuna deli gibi ihtiyacımız oldugu zaten aşikar ve kendisini futbola vermiş bir Quaresma'yı Türkiye'de durdurabilecek bir savunma oyuncusu tanımıyorum. Matteo hariç (H) =) O yüzden eğer gerçekleşirse mükemmel bir transfer olur ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma çok istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın istikrarlı bir hücum oyuncusu olsaydı bugün lider bile olabilirdik. Bizim istikrarlı bir oyuncuya ihtiyacımız var, 2 maç oynayıp 5 maç oynamayan adamlar çok var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quaresma Quaresma'dır abi.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri