1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: CSKA Moskova | Avrupa'nın Genç-Dinamik Takımı [1.Sezon]

Default CSKA Moskova | Avrupa'nın Genç-Dinamik Takımı [1.Sezon]

Armamız

Stadımız (Luzhniki Stadı - 84.745 )

Başkanımız (Eugeny Giner)

1.SEZON - HEDEFLERİMİZ

1- Ligde şampiyon olmak.
    2- Rusya kupasını kazanmak.
    3- UEFA Avrupa Liginde en az Çeyrek Finale kadar çıkmak.

Kuralları okudum,kabul ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776

Last edited by LOOKiE : 14.Temmuz.2011 at 17:25

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Hazırlık Kampımız ;

Hazırlık maçlarını yardımcı menajer kontrol etti. Rakiplerimiz inanılmaz derecede kolaydı. Ancak en son rakibimiz olan Most'a 3-1 yenilmemiz beni biraz sinirlendirdi.

TRANSFERLER

Razvan Rat - 29 - Romanya - € 2.6 M

Oyuncu Profili ;

Kadromuz geniş ve son derece kaliteli bu sezon çok fazla transfer yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu sezon sadece Romanyalı savunma oyuncusu Razvan Rat'ı kadromuza dahil ettik.

Not : Takımızda bu sezon ayrılan oyuncu yok. Sadece Polonya'lı David Janczyk'ı pilot kulübümüz Lokeren'e gönderdik.

UEFA Avrupa Ligi (Birinci Eleme Turu)

Takımımız UEFA Avrupa Ligi Birinci Eleme Turunda, Hollanda ekibi Twente ile karşılacak.

Twente'yi çok zorlanmadan rahat bir şekilde geçeceğimize inanıyorum. Ama futbol bu. Herşey olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke bekleseydin biraz Kolorov gelirdi sene ortasında hem yabancı kontejyanın dolmazdı.Başarılar
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim.
    TariboWest

UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turunda rakibimiz Twente'ye konuk olduk. Çekişmeli geçen maçın sonunda deplasmandan 1-1'lik skorla ayrıldık. Genel anlamda iyi oynadık ancak Vagner Love'un girdiği onlarca pozisyonu harcaması yüzünden galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum.
    Twente'nin başarılını oyununa rağmen kendi evimizde onları yeneceğimize eminim.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    Quote Originally Posted by Ümit
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim yorumlar için.

Quote Originally Posted by kalemci
    Keşke bekleseydin biraz Kolorov gelirdi sene ortasında hem yabancı kontejyanın dolmazdı.Başarılar
    Razvan Rat'ı satılık listesinde görünce dayanamadım. Çok kaliteli bir oyuncu. Bu fiyata kaçmaz. Bu arada Kolarov'a baktım. Takımıma transferi yok. Sanırım kullandığım sürümden dolayı böyle.

UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu 2. maçında Twente'yi kendi evimizde 2-0 yendik. İlk maçta çok başarılı oyun ortaya koyan Twente'ye Moskova havası yaramadı.
    Maç boyunca ileriye yaptığı başarılı bindirmeleri ve mükkemmel ortaları ile Razvan Rat beğenimi kazandı. Ayrıca Zoran Tosic ve Honda'da dikkatimi çeken ve iyi performans gösteren oyuncular arasında.

UEFA Avrupa Ligi (İkinci Eleme Turu)

Takımımız 2.turda Alman ekip Werden Bremen ile karşılacak. Zor bir mücadele olacağı kesin. Ama kadromuz genç ve enerjik. Kendimize olan güvenimiz tam.

Rusya Süper Kupası

Takımım Rusya Süper Kupa'sında ezeli rakibimiz Zenit ile karşı karşıya gelecek. Kariyerimin ilk kupasını almak için sabırsızlanıyorum. Haydi çocuklar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kariyerinde başarılar dilerim umarım uzun soluklu bir kariyer olur

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar dilerim kariyerinde.Ben de şu an Lokomotiv ile oynuyorum.Ben o kadro ile iş yapıyorsam bu kadro uçarVagner Love Doumbia ikilisi resmen şov yapıyo Cska'da lig ve avrupa'da çok büyük başarılar bekliyorum

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL
    Başarılar dilerim kariyerinde.Ben de şu an Lokomotiv ile oynuyorum.Ben o kadro ile iş yapıyorsam bu kadro uçarVagner Love Doumbia ikilisi resmen şov yapıyo Cska'da lig ve avrupa'da çok büyük başarılar bekliyorum
    Yorumun için teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olacak. Kadromuz kaliteli.

Veee Rusya Süper Kupası bizim ! Zoran Tosic ve Necid'in golleriyle Zenit'i 2-1 yeniyor ve kupayı müzemize götürüyoruz !

CSKA Moskova, İskoçyalı ortasaha oyuncusu Nick Montgomery ile sözleşme imzaladı ..

Kariyerinin başladığı 2000 yılından beri Sheff Utd. takımında top koşturan 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu "CSKA Moskova'ya geldiğim için mutluyum. Bu transferi kesinlikle beklemiyordum, mutluyum, çok çalışıp, kendimi göstereceğim" dedi.

Oyuncu hakkında açıklamalarda bulunan teknik adam Enes Akmeşe "Nick çok yakından tanıdığım kaliteli bir oyuncu. Üstün defansif yeteneği ve inanılmaz fizik gücü ile şimdiden rakiplerimizi tedirgin eden birisi" ifadelerini kullandı.

İskoç oyuncu için € 4.3 M bonservis bedeli ödenirken oyunucunun 2013 yılına kadar yıllık € 1.1 M ücret alacağı açıklandı.

Takımımız UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme turunda Werder Bremen ile karşılaştı. Zoran Tosic'in 2 golüyle deplasmanda Werder Bremen'i yenmenin mutluluğunu yaşıyor ve Moskova'ya iyi bir avantaj ile dönüyoruz.

Rusya Premier Lig Başlıyor !

Rusya Premier Ligi başladı ve kendi evimizde 1-0'lık skorla Dinamo Moskova'ya yenildik.
    Maçta kesinlikle biz daha iyi oynadık ama olmadı. Moralleri bozmaya gerek yok. Lig yeni başladı !

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme turunda Werder Bremen'le kendi evimizde 2-2 berabere kalıyor ve Çeyrek Finale çıkmaya hak kazanıyoruz !

UEFA Avrupa Ligi (Çeyrek Final)

Çeyrek Final'de rakibimiz İspanyol ekip Villareal !

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Uefa dan ne zaman gruptan çıktın ?
    Ben rusya ligini pek bilmiyorm ondan soruyorum ?

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Uefa dan ne zaman gruptan çıktın ?
    Ben rusya ligini pek bilmiyorm ondan soruyorum ?
    Rusya ligi Ocak'da başlıyor. Oyuna başladığımda Avrupa Ligi grup maçları bitmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim. Zamanlama açısından çok dengesiz bir lig

Lig'de 2.maçımızda Kuban ile karşılaştık. Yine istediğim gibi bir maç olmadı. Ancak Vagner Love'un en sonunda kazmalığını bırakıp gol atması beni sevindirdi.

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vagner Love yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 4 maçtır süren bir form sorunum var. Gözüm kapalı atabileceğim golleri bir türlü fileyle buluşturamıyorum. Ama taraftarlarımıza söz veriyorum ki kısa zamanda toparlanıp geçen sezon ki Vagner Love olacağım." ifadelerini kullandı.

Adamım Love ya Love'yim bu adama :P Başarılar dostum...

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Adamım Love ya Love'yim bu adama :P Başarılar dostum...
    Sağolasın yorum için. En sevdiğim iki golcü, Necid ve Love.

Mesaj Yetkileri