Logo
Stad
Başkan
Taraftar
Hedefler
1-Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu
2-UEFA Avrupa Ligi'nde en az çeyrek final
3-Türkiye Kupası Şampiyonluğu
Logo
Stad
Başkan
Taraftar
Hedefler
1-Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu
2-UEFA Avrupa Ligi'nde en az çeyrek final
3-Türkiye Kupası Şampiyonluğu
Kariyerinizde başarılar dilerim.
Tomas Sivok 6.5 m karşılığında Bayern Munich,Da Silva Bobo ise Benfica kulübüne 5m karşılığında kulübüne satılmıştır.Kendilerine yeni takımlarında başarılar dileriz.
Beşiktaş A.Ş
Neymar Beşiktaşta
Kulübümüz Brezilya'nın Santos takımından Neymar ile 14m euro karşılıgında anlaştı.14m euro 4 yılda ödenecektir.
Beşiktaş A.Ş
Başarılar Kara kartalımızı her zaman en üst sırada görmek isteriz Neymar transferi de harika bu arada!!!
Tesekkürler neymar uçursun bakalım kartalı![]()
Başarılar...Neymar da müthiş bu arada![]()
Hazırlık Kampı
Felaket br hazırlık kampı geçirdik.Ancak sonra sonra toparlandık.
Avrupa Ligi Eleme Turları
Kolay rakipleri kolay eledik Bangor City 2.maçında full genç takımla sahaya çıktım gayet güzel oynadılar birkaçını ilerki yıllarda as takımda görebiliriz.
Lig heyecanı başlıyorr
1.Hafta
![]()
2.Hafta
Başarılar Dilerim.
Last edited by 16ali16 : 18.Temmuz.2011 at 21:48 Reason: yanlış kelimeler:D
Jordon Spence Beşiktaşta
![]()
Bonservisine 3.7 m ödendi
Neymarı ucuza kapatmışsın başarılar![]()
grup kolay 1. çıkarsın![]()
Ligde 5. Haftadan 14.Haftaya oynadıgımız maçlar
14.Hafta Puan Durumu
Avrupa Ligi'nde oynadıgımız maçlar
Avrupa Ligi Puan Durumu
başarılar....Güzel gidiyorsun![]()
STSL 15.Hafta
16.Hafta
UEFA AVrupa Ligi 6.Maç
STSL 17.Hafta
İlk Yarı Değerlendirmesi
STSL
Ligde iyi başlamsakda sonrası çok iyi geldi.Avrupa ve kupa maçları nedeniyle iki ayrı takım yaptım ve ıkı takımda gerçekten çok iyi oynadı yedeklerle asları harmanladık bir nevi.gençlerden fazlasıyla verim aldık.Özellikle Mehmet Erkut Şentürk'ten.Kendisi yerli Q7 miz oldu.
Avrupa Ligi
Avrupa'da Villareal'in ardından 2. olarak gruptan çıktık ilk turdaki rakibimiz Liverpool.
Last edited by YALI1925 : 23.Temmuz.2011 at 13:38
Axel Witsel Beşiktaş'ta
![]()
Bonservisi 7m Eurodur
Neymar'ı sezon başında çok iyi fiyata almışsın. Gidişat da güzel. Başarılar.
TariboWest
Türkiye Kupası( Unutmuşuz sslerini)
Oynadığımız Maçlar
Puan Durumu
Çeyrek Final Rakibimiz :
İstanbul B.B
Sezonun ilk devresi tam istedğin gibi gitmiş.İkinci yarıda aynı performansı bekliyoruz ki gelirse çok büyük başarılar gelebilir.
İlk devre gerçekten istediğim gibiydi. Başladık ikinci devreye bakalım
ŞOK ŞOK ŞOK
Hugo Almeida 5 ay yok
Beşiktaşta Almeidanın sakatlık şoku yaşanıyor.Antrenmanda ayağını kıran golcü futbolcunun lisansı donduruldu.
Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta
Almeida'nın sakatlanmasının ardından takımdaki forvet azlığının sonucunda teknik direktör Kaan Ünlü'nün raporuyla Beşiktaş'a katılan genç yıldız : Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Burada kendimi kanıtlamak istiyorum dedi.
Beşiktaş Pektemek'in transferin son gününde olması nedeniyle 4.5m euro olduğunu açıladı.Gençlerbirliği'ni kınayan yönetim: Transferin son gününde de olsa biz yangından mal kaçırmaya gelmedik.Gençlerbirliği kulübünden daha anlayışlı olunmasını beklerdik.
STSL 18.Hafta
ZTK Çeyrek Final İlk Maç
STSL 19.Hafta
ZTK Çeyrek Final Rövanş Maçı
Last edited by YALI1925 : 23.Temmuz.2011 at 20:48
İyi servis yapılırsa Pektemek iş yapar, gidişat da iyi. Başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Herşey yolunda.Nazar değmez inşallah.İkinci yarıyada ilk yarıdaki gibi başlamışsın.Yolun sonu parlak gözüküyor.