1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Ait Olduğun Yere Git | ( Southampton 1.Sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default Ait Olduğun Yere Git | ( Southampton 1.Sezon )

Merhaba arkadaşlar , bu forumda ilk kez kariyer paylaşımı yapacağım.Bu doğrultuda npower League 1 olarak geçen İngiltere 3. liginden Southampton ile kariyere başlıyorum.
    Destek olursanız sevinirim
    Logomuz ;

Stadımız ;

Kariyerde Arjantin , Belçika , Brezilya , Hırvatistan , İngiltere(npower League1'e kadar) , Fransa , Almanya , Hollanda , İtalya , Norveç , Portekiz , Romanya , Rusya , Güney Afrika , İspanya , İsviçre , , Türkiye ve Ukrayna ligleri açıktır .

Herhangi bir sorunuz olduğunda sorun lütfen.

Transfer Bütçemiz ;

Transferlerimiz ;

Hazırlık Maçlarımız ;

Hedefimiz baskılı , bol pas yapan ve topa sahip olan bir takım oluşturmak ve nihayetinde önce Championship ' e sonra da Premier League ' e yükselmek.
    Taktiğimiz 2 MC ve 3 AMC'den oluşan 4-2-3-1 olacak.

Takip edecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Kariyerinizde başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onay ve başarı dileğiniz için teşekkür ederim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet , hayırlısıyla başlayalım ;

League Cup 1.turundaki rakibimiz belli oldu.

Kura hakkındaki yorumu için mikrofon uzatılan Coşkun Açıkgöz kuradan memnun olduklarını , Ligin ilk haftasından sonra oynayacakları Aldershot karşısında turu geçeceklerine inandığını belirtti...

NPOWER LEAGUE 1 BAŞLIYOR

1.hafta ;

Southampton 2 - 0 Notts County
    Goller : Lee Barnard ( 2 ) <> Maçın Yıldızı : Lee Barnard ( 8.6 )

Maç sonrası yaptığı basın toplantısında yapılan iyi başlangıçtan oldukça memnun görünen Coşkun Açıkgöz iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve bunun akabinde de hakedilen bir galibiyet aldıklarını belirterek futbolcularını kutladı.

League Cup 1.Tur

Aldershot 0 - 3 Southampton
    Goller : Jamie Young (K.K) , Adam Lallana , Ahmed Soukouna <> Maçın Yıldızı : Adam Lallana ( 7.7 )

Maçtan sonra yaptığı açıklamada skordan memnun olduğunu söyleyen Coşkun Açıkgöz ; " rahat bir maçtı , oyuncularım gerekeni yaptı " dedi.

League Cup 2.turundaki rakibimiz belli oldu.

Teknik direktör Coşkun Açıkgöz , kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Championship ekibi Burnley karşısında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti ve " bir yerlere gelebilmek için bizden iyi takımları yenmek zorundayız , bu eşleşme bizim için iyi bir test olacak " dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

2.hafta ;

Gol : Morgan Schneiderlin <> Maçın Yıldızı : Reda Johnson ( Sheff Wed )

Zorlu bir deplasmandan 1 puanla dönen Southampton'da teknik direktör Coşkun Açıkgöz buraya galibiyet için geldiklerini ancak bu deplasmanda 1 puanın kötü sonuç olmadığını belirtti.

Johnstone's Paint Trophy kuraları çekildi : Bu turu bay geçtik.

3.hafta ;

Goller : Guly do Prado , Radhi Jaidi <> Maçın Yıldızı : Radhi Jaidi ( 8.4 )

Maç sonrasında kameraların karşısına geçen genç teknik adam ;" maçı domine ettik , rakibin eksik kalması işimizi çok kolaylaştırdı " dedi.

Lig Kupası ikinci tur maçı ;

Goller : Mauro Milano , Ahmed Soukouna , Adam Lallana <> Maçın Yıldızı : Chris Eagles ( Burnley )

Maç sonrası üzgün olduğu her halinden belli olan Açıkgöz , galibiyete çok yaklaştıkları bir maçta turu penaltılarla kaptırmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek basın toplantısını sorulara izin vermeden terketti..

P.S : Arkadaşlar , ufaktan birşeyler yazarsanız sevinirim.Her türlü öneriye de açığım.Desteklerinizi bekliyorum.

Kariyerinde başarılar dilerim. Ahmed Khalil'i almayı deneseydin belki gelirdi, Kadlec'i denedin mi bir de ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim yorum yok diye devam etmiyordum ben de O isimler için bütçemiz yeterli değildi maalesef . Bu sezon lig yükselelim de biraz maddi açıdan takımı toparlamaya başlarız inşallah.

Valla benim kariyerime de ilgi yok, o yüzden baktım sanada ilgi yok, yazayım dedim
    Alex Chamberlain var bildiğim kadarıyla Southampton'da, Premier Lige kadar çıkarsan ve devam ettirirsen tabi bu kariyeri uzun süre. Chamberlain sanırım çook gelişir ve çok faydalanırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet Chamberlain potansiyeli yüksek bir oyuncu.Özel antrenman programı falan hazırladım ona.İlgilenenler kısmında Chelsea ve Liverpool var.Henüz oynayacak düzeyde değil ama olacak.Elimizde tutabilirsek yıldız olur.

4.hafta ;

Goller : Ryan Bennett (K.K) , Ahmed Soukouna ( 2 ) , Aziz <> Maçın Yıldızı : Grant McCann (Peterborough)

Bol gollü bir maç oldu rakip daha iyiydi açıkçası.Son dakika golü ile 1 puanı aldık.

5.hafta ;

Goller : Nicky Adams (K.K) , Damian Lizio , Lee Barnard <> Maçın Yıldızı : Guly do Prado ( 8.0 )

Zayıf rakibimiz karşısında hem oyun hem de skor olarak rahat bir maç çıkardık.

Johnstone's Paint Trophy ' de ilk turu bay geçtikten sonra ikinci turdaki rakibimiz Aldershot oldu.

6.hafta ;

Goller : Guly do Prado ( 2 ) , Stanislas Oliveira <> Maçın Yıldızı : Guly do Prado ( 9.2 )

Ligde iyi yerlerde olacağını tahmin ettiğimiz rakibimiz karşısında deplasmanda güzel bir galibiyet aldık.

NPOWER LEAGUE1 PUAN DURUMU

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

7.hafta ;

Goller : Jose Fonte , Adam Lallana <> Maçın Yıldızı : Jose Fonte ( 8.3 )

İyi oynamadan kazandığımız bir maç oldu.

8.hafta ;

Gol : Stanislas Oliveira <> Maçın Yıldızı : Sam Williams ( Yeovil )

Kaybedilmeyecek bir takıma kaybettik.Ligde de ilk mağlubiyetimiz oldu böylece.

9.hafta ;

Goller : Lee Barnard , Alexandre N'Gadi <> Maçın Yıldızı : Lee Barnard ( 8.2 )

Hala ideal 11'imizi bulduğumuz söylenemez.Ancak kalite farkıyla kazanıyoruz.

10.hafta

Gol : Damian Lizio <> Maçın Yıldızı : Jose Fonte ( 7.5 )

Ligdeki bana göre en iyi 3 takımdan biri olan Plymouth karşısında zor da olsa kazandık.

Johnstone's Paint Trophy 2.tur ;

Goller : Aziz , Adam Lallana , Ahmed Soukouna <> Maçın Yıldızı : Aziz ( 8.3 )

Lig Kupası ilk turunda da karşılaştığımız Aldershot karşısında yine aynı tarifeyi uyguladık.

Mesaj Yetkileri