Last edited by ontheboy : 31.Ağustos.2011 at 00:30
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Biraz kısa bir giriş olmuş ama basarılar...
Harry Kewell'ı 4 milyon euro'dan satabilirsin fakat Ayhan'ı ilk yıl oynatmanda fayda var rotasyonda yer verebilirsin. Genelde talibi olmaz zaten.
Bakalım ciddi bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alabiliriz.
Gündemdeki Transferler
Yabancı kontenjanımızı kaleciden yana kullanmamak istiyoruz. Türk kaleciler arasında Galatasaray'a en yakın isim olarak gözüküyor. Nabız yoklanmaya başlandı.
Alternatif kaleci adayları arasında Fabio ilk sırada yer alıyor.
Genç Brezilyalı yeni kurulacak takım içinde düşünülen bir isim. Gelmesi durumunda Milan Baros'la yollar ayrılabilir.
Lucas, Harry Kewell'dan boşalan yeri doldurmak için alınacak 17 yaşında süper bir yetenek!
Last edited by ontheboy : 31.Ağustos.2011 at 00:29
Başarılar dilerim. Fenerbahçeli olmama rağmen Galatasaray'ın başarısızlığını takip edeceğim.![]()
Sinan Bolat Galatasaray'da!
Uzun zamandır kalesini sağlama alamayan Galatasaray Belçikanın Standart Liege takımında forma giyen Sinan Bolat'ı 9M $ bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı. Bonservisi 4 yıl vaadeyle ödenecek.
Galatasaray bombayı patlattı !!!
Galatasaray brezilyalı genç yıldızla anlaştı. Sao Paulo'nun süper yeteneği Lucas için Galatasaray 11.25 M $ bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Bonservis ücreti 4 yıla yayıldı.
Milan Baros Arsenal'le anlaştı !
Yeni yapılanmaya giden Galatasaray'da yaprak dökümü başladı. Gençleşme ve yeni oluşum çalışmaları sonucunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray maddi kaynak sıkıntısı nedeniyle Milan Baros'u 12 M $ bonservis bedeliyle Arsenal'e sattı. Arsenal bonservisi peşin olarak ödeyecek.
Last edited by ontheboy : 31.Ağustos.2011 at 10:41
Transferler güzel renktaş da. Avrupa için gruplardan çıkmak yeterli olmamalı daha yüksek hedefler koymalıyız. Tekrar başarılar dilerim. Takip edeceğim.
İlk sene için böyle bir hedef koyduk. Asıl hedef yeni kadromuzla ligde şampiyonluğa ulaşıp şampiyonlar ligine direk gidebilmek ve ciddi bir gelir elde edebilmek. Yeni oluşturduğumuz takımın kimyası tutarsa Avrupa'da çıtayı yükseltebiliriz.
Caio Galatasaray'da !
Milan Baros'u Arsenal'e satıp yerini Botafogo'nun genç forveti Caio'yla dolduran Galatasaray, kulübüne 10M $ bonservis ödeyecek. Taksitler 4 yıl içinde ödenecek.
Schalke'le hazırlık maçında karşı karşıya geldik ve skor 1-0 olmasına rağmen çok iyi oynadık. Genelde pozisyonlar bulan, atak yapan bizdik. Schalke kazandığı penaltıdan dönen top sonrasında golü buldu. Gelecek için umut veriyoruz...
Turnuvadaki 3.lük maçında FC Twente karşısında'da etkili futbol oynayan yine bizdik. 5 şut 2 gol 1 tanesi kendi kalemize... Biz ise kaleyi dövdük... Gol sorunumuzu kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum.
Gündemdeki Transferler
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!
Mario Fernandes !!!
Galatasaray yönetimi sessiz sedasız yürüttüğü çalışmalar sonucunda defans hattına önemli bir transfer yaptı. Fernandez için Gremio'ya 20M $ bonservis ödeyecek olan yönetim, ödemeyi 4 yılda gerçekleştirecek.
Şuan ki kadromuza göre ideal 11imiz...
Last edited by ontheboy : 31.Ağustos.2011 at 13:02
Söylediğin gibi görsellikte güzel işler yapmışsın.
Transferlerin de gayet yerinde, başarılar dilerim...
Teşekkür ederim
İMZA TÖRENİ
Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne getirilen Onur Yükselen dün yapılan törenle sözleşmesini imzaladı. Törende konuşan 2. Başkan Ali Dürüst, "Hocamıza güvenimiz tam. Yeni bir oluşum içindeyiz. Hocamızla uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Herkese hayırlı olsun." dedi.
Sağ bekte Sabri'nin alternatifsiz oluşu bu transferi yapmak zorunda kaldım. Zaman zaman Fernandes'i Sabri'nin yerinde oynatabileceğimi düşünüyorum ve stoper olarak yeni transferimiz hayırlı olsun5M $ bonservis bedelini 4 yılda ödeyeceğiz.
Yabancı kontenjanını doldurması ve yeni transferlerin gelmesiyle Neill Sevilla'ya sattık. 2.7M $ bonservis ücreti alacağız.
Hazırlık maçlarımızdaki performansımız skor olarak iyi olmasada oyun olarak iyiydik. Güçlü takımlarla oynadık. İyi yoldayız![]()
Last edited by ontheboy : 01.Eylül.2011 at 13:22
Rakibimizi eze eze yendik. Takım olarak iyi oynuyoruz. Transferler takıma uyum sağladı. Forvet Hattının tam anlamıyla çalışması sevindirici![]()
Bol şanslar, takip etmeye çalışacağım.
Grafikler çok iyi sunum güzel transferler yerinde geniş bir kadron var bence biraz oyuncu gidermen gerekebilir gençlerde sorun olmaz fakat diğerleri mutsuz olabilir.
Fernandes'e ödediğin 20M'e daha iyilerini de alabilirdin aslında. Ama senin seçimin. Başarılar.
Benim içinde Fernandes kapalı bir kutu ama hem genç hemde sağ bekte de oynayabilmesi yüzünden aldım. Birkaç büyük klüp arasından aldım Fernandes'iBakalım ilerleyen zamanlarda umarım takıma zarar vermez.
Uefa Avrupa Ligi 4. Turunda Romanya temsilcisi Uniera ile eşleştikÇok zorlayacaklarını düşünmüyorum.
Sao Paulo'dan transferimiz Lucas takımımıza yeni katıldı.
Sezonun açılış maçında İBB'yi rahat geçtik. Takımda gördüğüm kadarıyla kornerlerde oldukça etkiliyiz. Yeni transferimiz Juhasz'ı takip eden arkadaşlar içinde kornerlerde etkili olduğunu söyleyebilirim.
İlk maçta rakibimizi rahat geçtik. Sadece 1 şut çekebilmiş olmaları bunun en büyük ispatı![]()
Harry Kewell Udinese'de !!!
Gönderilecekler listesindeydi zaten. Takıma girmesi çok zordu. En azından azda olsa bir bonservis ücreti almalıyız diye düşündüm. Hemde sözleşme ücretide ödememiş olacaktık.Büyücü'ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, ileriki hayatında başarılar dileriz. Bonservis ücreti olarak 3.5M $ alacağız.
Şükrü Saraçoğlu'nda kötü bir skor değil. Daha yeni bir takımız ve kötüde oynamadık. Juhasz 3-4 ay kadar sakatlanması en büyük kaybımız.
Sinan Bolat göz dolduruyor !
Yeni transerimiz Sinan Bolat'tan oldukça memnunum arkadaşlar. Belki benim antrenman programından kaynaklanıyor olabilir fakat gerek topu oyuna sokuşu gerekse yaptığı kurtarışlar beni çok memnun etti. Kaleyi Sinan'a emanet etme kararımın doğru olduğunu düşünüyorum.
İlk maçta kolay geçtiğimiz rakibimizi rovanşta yedek kadromuzla oynayarak geçmeyi başardık. Genç oyuncu Lucas'ın attığı gol şapka çıkarttırır cinstendi![]()
Last edited by ontheboy : 01.Eylül.2011 at 21:06
Eskişehir karşısında fazla zorlanmadık. Lucas kalitesini göstermeye ve gollerini atmaya başladı
UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Heyecanı
Lokum Gibi Kura
Oldukça zor bir gruba düştük. Gruplardan çıkmak bizim için önemli bir sınav olacak.![]()
Last edited by ontheboy : 01.Eylül.2011 at 21:08
Grubun fena değil. 2. olarak çıkabileceğini düşünüyorum.
TariboWest
çok güzel gidiyorsun onur, ortak kariyerle ilgili yazdıklarıma msn den bakarsan sevinirim![]()
2. çıkarız.
Bucaspor engellini'de aştık. Bu maçın önemi hafta içi UEFA maçımızın olması ve bu maçı kazanıp en azından ligde biraz kredi sağlamaya çalıştık.
UEFA ligine Kötü Başladık
Maçta öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve Avrupaya kötü bir paşlangıç yaptık Kendi sahamızda berabere bile kalmamız kabul edilemezken biz kaybettik. Telafi etmeye çalışacağız.
Ligdede kan kaybımız sürüyor. Hafta içinde çok yorulduk ve sakat oyuncularımız fazla. Yine öne geçtiğimiz maçta istediğimizi alamadık.
Önemli olan 3 puandi ve istediğimizi aldık, moral kazandık. Umarım bu galibiyetle yükselişe geçeriz.
Zayif rakibimiz karşısında galibiyeti kolay aldık. Bu maçta Lorik Cana çok kötü oynadı. 1 Penaltı yaptırdı ve 2 Sarı Kart ve Kırmızı kart oyun dışı... Yaptıkları cezasız kalmadı tabi. Ayağını denk alsa iyi olur...
Kasımpaşa tutanamadı... Söylenecek fazla birşey yok... Kazandık mutluyuzÖnümüzdeki maçlara bakıyoruz.
Şok ! Ligde 17. sırada bulunan Sivasspor'a yenildik. Bunun en büyük sebebi hafta içinde oynayacağımız ve hayati önem taşıyan Dortmund maçıydı. Yedek ağırlıklı kadro ile çıktık, sonrada toparlayamadık. Telafi edebiliriz ama önemli bir kayıp oldu. ÜZGÜNÜZ...
ALMANYADA TÜRK RÜZGARİ !!!
Çok iyi oynadık, 2 defa öne geçtik, olmadı olmadı olmadı !!! Önemli olan kaybetmemekti, kazansak süper olacaktı ama daha bitmedi ! Onları İstanbul'da yenebiliriz !
TÜRKİYE LİGİNDE LİDERİZ
Hersey Daha Bitmedi
Last edited by ontheboy : 02.Eylül.2011 at 04:15
Bazıları dışında maçlar fena sayılmaz, başarılar. Takımda hangi oyuncuları bulunduruyorsun şu an? Dizilişi atabilir misin?
Bu İdeal 11'imiz... Ama daha tam kadro olamadık.
Yine bir beklenmedik puan kaybı ! Son vuruşlarda zorlanıyoruz. Genç bir takımız, iyi oyuncularımız var... Bazen skoru istediğimiz gibi şekillendiremiyoruz ama aşıcaz!
Antep karşısında baskılı oynadık ve zorlanmadık. Keşke her zaman bunu skora yansıtabilsek
Nefesleri kesen bir maç oldu. İstatistikler bunun en büyük ispatı... Dortmun bizi tecrübesiyle yendi diyebilirim. Gruplardan çıkma şansımız çok azaldı.
Bu maçı kayıpsız atlatmamız gerekiyordu. İstediğimizi aldık ve ligdeki iddamızı sürdürdük.
Gruplardan çıkmayı istemelisin gerçekten, kalan 2 maçında puan kaybetmemelisin. Ben de Fenerbahçe'yle oynarken senin gibiydim üçüncüydüm, ama gruptan 2. olarak çıktım, hem de 3. ye üç puan fark atarak. Kadrona gelirsek, ofansif anlamda güzel bir kadron var, ancak beklere daha iyi adamları almalısın. Takımda kullanmadığın yabancıları söyler misin?