1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Google Chroma 3 Yaşında!

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Default Google Chroma 3 Yaşında!

Vay be betası çıktığı dakikada burada konu olarak açılmıştı.İlk kullananlar bizdik burda.

nternet Explorer'ın alışıla gelmiş yapısı, Firefox'un RAM'i zincirlemesi üzerine piyasada bir anda sıyrılıp zirveye oturan Google Chrome dinamik bir şekilde kullanıcıların karşısına çıktı. İşte bu Chrome dün 3. yaşını bitirdi. 2008 yılının Eylül ayında Windows için ilk betası yayınlanan Chrome her sene büyüme ve gelişme göstererek kısa süre içerisinde pazarı domine etmeyi başardı.Çıktığı ilk sene 3 sürüm yayınlayan Google 2. yılında 6. sürüme kadar çıktı hatta Mac ve Linux için uyumluluk problemi 2. yılında aşıldı. Bu sene ise Google Chrome 14. betasını yayına koydu. Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda Google Chrome 'un ortalama 6 haftada bir revizyona gittiğini görüyoruz. Kısa süre içerisinde elde ettiği bu başarılar ise Chrome'a %42 pazar payı kazandırdı. Rakipleriyse; IE %28, Firefox %22 pazar payı ile Chrome'a yetişmeye çalışıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bir ara kullanırdım ama artık Opera'cıyız.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

ben chrome'dan firefox'a döndüm. eklentilerle falan daha hoş geliyor bana firefox.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Biri başlığı değiştirebilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi ki doğdun Chrome iyi ki doğdun Chrome iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana.Valla çok işime yarayan bir program.Google'a ne kadar paramız gidiyorsa analarının ak sütü gibi helal olsun
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Doğum günü kutlamalarına cok diye oturur bu konu

Mesaj Yetkileri