Evét Arkadaslar ßöle ßi konu aciim dedm. herkes doğum yerini yazarsa iyi olur kaynasma acısından vs vs ....
ßen Elazığ Doğumluyum..
Evét Arkadaslar ßöle ßi konu aciim dedm. herkes doğum yerini yazarsa iyi olur kaynasma acısından vs vs ....
ßen Elazığ Doğumluyum..
Ankara doğumluyum
kütük konya ama ben istanbulluyum
İstanbullu'yum.
İstanbul![]()
Adanalıyım Adana'da yaşıyorum.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Giresunluyum Ankara'da yasiyorum.Hayati paylasabileegim hos sohbetli bir bağğyan ariyorum![]()
Muğla kökenli İstanbul'luyum
İstanbul'un Sarıyer İlçesindeyim...
-
doğma büyüme istanbulluyum..
ama ana tarafı trabzon baba tarafı antepli olunca bizim de kütük antepte oluyor tabe.. ama antebi bilirmisin diye sorarsanız ? hiç bilmem. bi adını biliom işte .. bi de yemeklerini![]()
Ben de Elazığlıyım.İçme Köyünden.Sen neresindensin Gakkom?Originally Posted by J.M SaLas
![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
İstanbul doğumlu Denizlili'yim.Sorsalar İstanbullu yerine Denizliliyim derim 2 aylıkken gelmişiz.Üstelik Denizliyi daha çok seviyorum İstanbuldan.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
manisada dogdum manisalıyım manisasporluyum deliyim bi de sen bakma esmerligim sonradan...
20 yıllık istanbulluyum dedemleride sayarsak 85 seneyi bulur istanbulluluğumuz...
sivaslıyım ama istanbul doğumluyum
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
benim pederkırşehirli bende bursada doğdum ve bursaspor delisiyim...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
kütük Tekirdağ ben İstanbul da dogdum büyüdüm şimdi Antalyadayım ama döncem İstanbul a![]()
Kütük Bartın yoksa Istanbul
ya site bir güzellik yapmış bilgisayarındaki avatarı koy diye bunu su istimal etmemek gerek bu ne biiçim avatar site yöneticileri sana uyarı vermeden sen bence bu avatarı değiştir.
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
konya doğumluyum,konyada yaşıyorum.KONYASPORLUYUM![]()
İsmini yazarken bile duygulandığım,gurbette geçirelen her dakikayla daha da bağlandığım,söylemekle gurur duyduğum,Fatih'in fethettiği,Yavuz'un yönettiği,Kanuni'nin doğduğu,tam anlamıyla bir spor şehri olan TRABZON'luyum!
Giresun/Tirebolu/Dokuzkonak Köyü bu arada photographer sen giresunun neresindensin?
izmirliyim doğduğumdan beri izmir hastasıyım herkesi beklerim
Başlık ile soru yanlış olmuş... İnsanın memleketi doğduğu yer değil atalarının yaşadığı yerdir...
Ben Afyon' da doğdum, Ankara' da yaşıyorum, Denizli'liyim...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
senin bayaa bi karma olmuş volkanOriginally Posted by VoLkaN BaROs
![]()
ßende DoğuKent GakkoşOriginally Posted by koray_capello
ayrıca benimde adım Koray![]()
Hıım. O zaman memleketim Yunanistan, benim yaşadığım yer AdanaOriginally Posted by VoLkaN BaROs
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ben mersin/tarsus doğumluyum.istanbulda ikamet ediyorum.......
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
izmirde doğdum kütük artvin çocukluğum uşak da geçti son 7 yıldır izmirdeyim. fazla uzatmayalım kısaca BİZ KARŞIYAKALIYIZ......
"YÜCE ATATÜRK"
İstanbul..
ben saymayım atalar yunanistan kütük istanbul izmir doğumluyum aslen tekirdağlıyım ve bu böyle gidiyor![]()