Benim bir düşüncem var![]()
bir futbolcuyu alırken ödediğimiz fiyatla satarken kazandığımız fiyatları burada karşılaştırsak fena mı olur ? Zevkli olur bencetabii benim henüz böyle bir durumum yok paylaşacak
![]()
Benim bir düşüncem var![]()
bir futbolcuyu alırken ödediğimiz fiyatla satarken kazandığımız fiyatları burada karşılaştırsak fena mı olur ? Zevkli olur bencetabii benim henüz böyle bir durumum yok paylaşacak
![]()
Sao Paulo'dan Rhodolfo'yu 9 m euroya Fenerbahçeye aldım 2 sene sonra favori kulübü Fenerbahçe olmasına rağmen takımın üstünde maaş istedi bende dengeyi korumak için karşı çıktım biraz atıştık haliyle oda gitmek istedi 12.75 m euroya Inter'e sattım.
Royston Drenthe'yi bedelsiz aldım 2 sene oynattım 8 m euroya O.Marsilya'ya sattım.
Alıp sattıklarım şimdilik bukadar sattıkça yazarım.
Andile Jaliyi 1m e aldım 2 sene sonra 19m e İntere sattım.Aynı sezon 1.2m e aldığım Kara'yı 25m karşılığında Milan'a sattım.2012 yılında 5.5m vererek satın aldığım Kovacic'i 2016 yılında 23m e Chelsea'yi sattım.Daha alıp sattığım çok ama göze batanlar bunlar.Birde benim alıp satmadığım bi kaç oyuncu var onları da yazayım.Leandro Damiano 30m , Carlos Fierro 15.5m , Onur Kıvrak 4.8m , Diego Renan 8.5m vs..Biraz fazla oldu ama idare edin artık
![]()
![]()
Arkadaşım ticari zekan çok harika![]()
Takımda oynamayacak bir oyuncu almam ben aldığım her adam takımda hemen olmasa bile en fazla 1 sene içinde direk ilk 11 de oynadığı için ortalaması da iyi olduğu taktir de büyük klüplere uçuk fiyatlara satma olanağınız artıyor.Bir de tabi yakaladığınız başarılar da pay sahibi olması gerekiyor.Nacizane
...
Sivassporla başlamıştım şuan takımsızım ama bu önerilerini dikkate alacağım![]()