1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Traş Makinesi Alacağım Yardımınız Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Traş Makinesi Alacağım Yardımınız Lazım

Traş makinesinden anlayanlar şöyle 200 TL civarı iyi bir traş makinesi alma imkanı var mı.?

Öncelikli tercihim şarjlı değil de elektrikle direkt olarak çalışmasıdır. Philips'in modelleri 8-10 saat şarj edip yarım saat kullanıyorsun. Böyle istemiyorum açıkçası. Biraz araştırdım da 300-400 TL'lik cihazlar hariç hepsinin bir kusuru var sanki. Hepsiburada'daki yorumlarda öyle. Ama orada olmayan modeller de vardır elbet.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Merhabalar, arkadaşında bir zamanlar sorduğu gibi tıraş makinesi kulanıpta tavsiye edebilecek varsa sevinirim, özellikle kirli sakal için.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaş permatik varken makine ile uğraşılır mı?

braun cruzer 6 için iyi diyorlar ama onun da kablosuz kullanım süresi 30 dk. diye yazıyor Emrah. Senin istediğin gibi değil sanırım ama senin de dediğin gibi onlar ucuz etin yahnisi. Gerçi 250 tl ucuz ise.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Abov ne vercem dediniz traş makinesine 200 lira mı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de alıcam yeni bi tane 30 TL'ye sinbo var nefis

200 TL'ye 5 kere komple ağda yaptırırsın bırak sakalı kesmeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Zaten traşı sabahları 06.30'da çabuk olmam gerektiği için vazgeçmiştim makineden ama Aygün'ün dediği gibi de yabana atılacak bir teknoloji değil. Philips çok iyi. Sallama yorum yazmayın be.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Arkadaş permatik varken makine ile uğraşılır mı?

braun cruzer 6 için iyi diyorlar ama onun da kablosuz kullanım süresi 30 dk. diye yazıyor Emrah. Senin istediğin gibi değil sanırım ama senin de dediğin gibi onlar ucuz etin yahnisi. Gerçi 250 tl ucuz ise.
    Cruzer 6 var bende, çene altında çok zorlanıyor, ama şekil verme ve düz sakal traşı çok iyi, kısaltma tarağıda var. Benim asıl aradığım sakal bıyık kısaltmada, düzeltmede iyi olmasıydı o konuda çok iyi o yüzden ben memnunum..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Cruzer 6 var bende, çene altında çok zorlanıyor, ama şekil verme ve düz sakal traşı çok iyi, kısaltma tarağıda var. Benim asıl aradığım sakal bıyık kısaltmada, düzeltmede iyi olmasıydı o konuda çok iyi o yüzden ben memnunum..
    Sakal için uzunluk ayarlaması nasıl? Bazı makinalarda 2 ayar arasında baya fark oluyo ya çok kısa yada uzun bırakıyor da.

bir panasonic var 5 senedir kullanıyorum

kirli sakal yapcaksan traş makinesi değil de saç traş makinesi alman lazım. Sakın o dönemeçli şeyleri olan traş makinelerinden alma berbat ediyor suratı. Saç traşı maknesi al herhangi bişey eminonunde satıolar ucuzdan ama 2.el olup olmadıgının garantisi yok

Mesaj Yetkileri