1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Artık uçakta su bile yasak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Artık uçakta su bile yasak

Uçuş sırasındaki güvenliği artırmak için yeni kısıtlamalar getiriliyor. Uçağa dışarıdan su bile getirmek yasaklanıyor.

Havayolu ile seyahat edecek yolcuların, seyahatleri sırasında uçak içinde yanlarında bulunduracakları el ve kabin bagajlarında taşıyabilecekleri sıvılara kısıtlama getiriliyor.

Uygulama Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları’nda 1 Mart tarihinden itibaren başlatılacak.

Buna göre yolcuların taşıyamayacağı eşyalar şöyle:
    El bagajlarında su, şurup, içecekler dahil her türlü sıvı, kremler, losyonlar, yağlar, kolonya, parfümler, maskara ve her türlü makyaj malzemesi tıraş köpükleri, deodorantlar, diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler, reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı olmayan yiyecekler ve jeller, kontak lens sıvıları, şampuanlar, sprey ve aerosolleri.

NTVMSNBC
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten her türlü sıvı yasaktı. Yeni birşey değilki bu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yanıma su alıyordum diye hatırlıyorum. Aynı şekilde parfümde el bagajımda oluyordu. Bazı şeyler çok abartı geldi bana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Parfüm yasaktı yahu el bagajında. Abim kaç kere uyarmıştı beni

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesela bi sırt çantasıyla gidiyorum. İçerisine laptop falan koyuyorum genelde. Küçük bir valiz alıyorum yanıma birde. Onun içinde de kıyafet vs şeyler oluyor ama bagaja vermiyorum çıkarken beklemeyeyim diye. O valizin içerisinde oluyor parfüm vs şeyler. Sorun olmuyor hiç
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valla bırakın uçağı, bekleme salonuna bile almıyolar suyu, için öyle girin diyolar.. Kaldı ki el bagajında nice parfümler, şampuanlarım gitti.. Hatta arkadaşımın jölesine bile el koydular..

Ve bu dediklerim yeni değil 1-2 yıl öncesinden beri yaşıyorum bunu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Mesela bi sırt çantasıyla gidiyorum. İçerisine laptop falan koyuyorum genelde. Küçük bir valiz alıyorum yanıma birde. Onun içinde de kıyafet vs şeyler oluyor ama bagaja vermiyorum çıkarken beklemeyeyim diye. O valizin içerisinde oluyor parfüm vs şeyler. Sorun olmuyor hiç
    Normalde yanına sıvı birşey alamazsın. Bavula koyman lazım parfümü joleyi vs. Sende nasıl öyle olmuş anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben cebimde çakmakla giriyorum yahu uçağa .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sonra uçakta yarım litre suyu 15 liraya satıyorlar. Susuzluktan ölmeyi tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Sonra uçakta yarım litre suyu 15 liraya satıyorlar. Susuzluktan ölmeyi tercih ederim.
    Aynen şaka gibi. Bir de küçük suyunda küçüğünü veriyorlar bazen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

valla kami koçta su bedava

Mesaj Yetkileri