1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Uydu alıcısı ve kanal sorunu

Default Uydu alıcısı ve kanal sorunu

Merhaba arkadaşlar,
    Uydu alıcısında bütün kanalları silmiş bizim evdekiler yanlışlıkla. Türksat sitesinden otomatik tarama frekansını giriyorum ama EuroD, Atv Avrupa, EuroStar falan buluyor. Yerli KanalD'yi falan ayarlayamadım. Bu konuda bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

uydudan arama yap otomatik bulup kaydediyor

Uydudan arama yap derken? Türksat ototmatik tarama frekansıyla arama yapınca sadece avrupa kanallarını buldu. Kanal D'nin kendi frekansını girince bulmadı kanalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uydu modeline göre googleda arama yap Ertuğrul. Benim odamda olanda böyle buluyo mesela;

Frekans: 12731 Sembol Oranı: 3333 Fec: 3/4 Polarizasyon: V-DİKEY (Vertical) BATI (WEST)
    özellikleri ile yeni bir kanal ekleyiniz. Bu kanal üzerinden” Şebeke : AÇIK ” ya da ” Network : ON ” seçeneklerini işaretleyerek kanal araması yaptırnız. Tüm yeni kanallar düşecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bölge seçenekleri ayarı vardır orayı kontrol et.

Dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum şu an. Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olmadı fabrika ayarlarına dön.Bende yaşamıştım böyle bir durum.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Uydu modeline göre googleda arama yap Ertuğrul. Benim odamda olanda böyle buluyo mesela;

Frekans: 12731 Sembol Oranı: 3333 Fec: 3/4 Polarizasyon: V-DİKEY (Vertical) BATI (WEST)
    özellikleri ile yeni bir kanal ekleyiniz. Bu kanal üzerinden” Şebeke : AÇIK ” ya da ” Network : ON ” seçeneklerini işaretleyerek kanal araması yaptırnız. Tüm yeni kanallar düşecektir.
    İso Çözümü Sunmuş, Şebekeyi Açık Bırakıp Uydunun Kanal Frekans Listesini Sıfırsa Yukardakini Ekle, Sıfır Değilsede Tüm Frekans Listesini Sil

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Fabrika ayarlarına döndüm. Şimdi türksat otomatik tarama frekansını girdim, bekliyorum. İnşallah olacak bu sefer.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Bu şekilde tarayınca da aynı kanalları buluyor, Türksat'ınkiyle yapınca da aynı. 193 kanal buluyor çoğu işe yaramaz kanallar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

TP (Frekans numarası) listesi dolmuş olabilir. Bu nedenle arama sonucunda kanalları bulduğunu gösterse bile kaydetmez.

Bulduğunu da göstermiyor. Sadece NTV'nin frekansını giriyorum mesela. Sinyal yok, bulunamadı diyor. 1 hafta öncesine kadar olan sinyal nereye gitti acaba

Kar Falan Varsa Antende Temizle Kar Etkiliyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bir şeyi hatırlıyorum kanal bulmuyodu.İlk önce bütün Tpleri siliyoduk sonra fabrika ayarına dönüp yeniden taratıyoduk.Böyle hatırlıyom.

Ben de daha önce öyle yapmıştım frekansları falan komple değişmişti yeni uydu gönderilince. Şimdi olmadı.
    Kar da daha bastırmadı buraya

Mesaj Yetkileri