1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 3D Sorunu

Default 3D Sorunu

Arkadaşlar aşağıdaki resimde bilgisayar özelliklerim ve ekran kartının ayarlarını verdim buna rağmen oyunda çok düşük kalite gösteriyor ayarlamama rağmen bunun bi açıklamasını bilen var mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alpi1925 View Post
    Arkadaşlar aşağıdaki resimde bilgisayar özelliklerim ve ekran kartının ayarlarını verdim buna rağmen oyunda çok düşük kalite gösteriyor ayarlamama rağmen bunun bi açıklamasını bilen var mı acaba ?

Bende de buna benzer bir sistem ve HD4650 ekran kartım var. Seninde 4600 Series yazıyor ekran kartında. Yani hemen hemen benimkinin civarlarda bir şey. Maalesef bende de kalite bu şekilde.

bence bizim yapmamız veya unuttuğumuz aktifleştirmemiz gereken ayrıntı var ama bilmiyorum işte

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sizde yine iyi. Benim pc de 3D maç motoru dona dona , takıla takıla gidiyor. ORta sahada biri topla bulusuyor diyelim bir donuyor , gol olduğunda açılıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

ama böyle iş mi olur dostum sistemler bu kadar iyiyken hiç unutmam küçükken fm 2005 i daha iyi oynamak için 256 ram almıştım harçlık biriktirip canımı sıkıyor bu olay

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

merhaba,
    bende de bu sorun vardı.Nvidia kontrol panelinden fm2012 yi seçip bütünleşik ekran kartını değil,nvidia nın ekran kartını seçin oyunda kullanılacak ekran kartı olarak,sorun ortadan kalkıyor.

Ati için de sorun aynıdır diye düşlünüyorum.

ah onu bulabilsem türkçe bile değil fazlası atinin

Ati'nin sitesinden ekran kartı driverini güncelleyebilirsin.

Mesaj Yetkileri