1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Brosur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Brosur

Arkadaslar bir brosur isi aldim diyebilirim. Bir fast food restorani icin yapacagim. Buyumeyi hedefleyen bir restoran. Merak ettigim nokta sizin ilginizi nasil brosurler ceker. 3 katli olacak brosur. Evlere serviste dagitilacak. Size nasil dikkat cekici gelir mesela.. Ogrenmek istedim..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

3 katlı olacak derken? Akordiyon tarzı broşür mü olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet akordiyon tarzinda.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence akordiyon tarzı broşürlerde işi güzel gösteren temel şey sayfaların birbiri ile olan uyumudur. Zamanında bu işlerde çalışırken tüm broşür için tek bir arkaplan hazırlardım ya da bu sayfaları birbirine bağlayan çizgiler,şekiller kullanırdım. Şu broşürde (Kusura bakma daha iyi bir örnek bulamadım, uyumak üzereyim. ) arkaplandaki sahil resmi ve detayları gösterdiği bölüm sayfaların hoş görünmesini sağlamış bana göre.
    http://i29.tinypic.com/24vpv5w.jpg
    http://i32.tinypic.com/2q8zxqv.jpg

Mesaj Yetkileri